- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Canım benim eşimde anneci, memleketçi....ama ben ne yapiyirum, 2 yaş üstü olan çocukları takıyorum babanın peşine, gidiyor ama tat alamiyor, kendi cocugu diye de sikayetlenemiyor, ama kv sinir küpü oluyor...4 yaşında olan ile ortancayi tak babanın pesine...sende evde bebekle ilgilen...Arkadaslar daha onceki konumda anlatmistim 3 cocugum var en buyugu 4 yasinda. 7 aylik bebegim dun geceden beri cok hasta atesi var oksuruyor kusuyor hastaneye goturduk ilac aldik kullanıyoruz su an ama cocugum hala cok atesli surekli agliyor . Kardesleri yemek yiyecek cocuk agliyor ustleri degisecek cocuk agliyor. Bugun esim bostu isi de yoktu annesini aldi gezmeye goturdu. Cocugu hastayken annesiyle avm leri gezip alisveris yapacak yemek yiyip gulecek eglenecek. Kv ile aramizda buyuk sorunlar olmustu su an görüşmüyorum diye beni cocukla cezalandiriyor . Hergun annesine gidiyor gezip tozuyorlar eve oyle geliyor. En azindan bugun bana yardimci olabilirdi. O kadar bunaliyorum ki artik . Ben bu adamla bas edemiyorum ne yapacagimi sasirdim. Bari cocugun hastayken gezme annenle be adam en azindan gel birisiyle sen ilgilen . Evlilik benim icin iskenceye dönüştü artik ne yapabilirim hanimlar fikirlerinize ihtiyacim var