Anne yüreğim.. O bebek..

Annesi bırakıp gitti ama allah melegini yanlız birakmaz hemen diğer meleklerini yanına gönderdiğine inanıyorum ben ...allah kimseyi vicdan dan yoksun etmesin o kadına da cezasını versin

Off offff Allah hepimize hayırlı ebeveynler olmayı , hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin .

Yazdıkların yine kanattı yüreğimizi . Ben , Allah ın o minik meleğe acı çektirmediğine inanıyorum .
Aksi olsa bebek saatlerce ağlar , bir komşuda ben bebek ağlaması duydum demez miydi ?

Son düzenleme:
Kardes ayrintilari düşünürsen yipranirsin.
Benim cok zeki esim, kizim ameliyat olmadan once netten kafatasi ameliyatini izlemiş.
Allah'tan ben o gaflete dusmedim. Hergun gelip bizim kızımız kaldiramaz, ölür diyip sarilip agliyoduk. Benim de psikolojimi bozmuştu.
Simdi ben ameliyat anini gozumde canlandirmaya calistigimda dahi kalbim duracak gibi oluyor.
Yapmayin Allah askina. Vesvese kötüdür.

geçenlerde bir kitapta okumuştum " kadın anne olduysa hayatındaki en önemli kariyeri yapmış demektir . " diyordu.. onu bunu bilmem de duygusallıkta, hassaslıkta tavan yapıyoruz..önceden sadece üzülüp iki haber sonra unuttuğumuz olayları şimdi iki gözü iki çeşme izleyip günlerce dua ediyoruz..
benim de bir kaç gün önce aklıma vapura binerken bebek arabasından denize düşen bebek geldi..inşallah iyidir..

Evladım olmadan öncede çok hassastım. Evladım olduktan sonra daha da arttı. Sizi çok iyi anlıyorum.Tabi duygusallığı abartmamak gerek.ALLAH'tan daha merhametli olamayız. Ben böyle düşünüp rahatlatıyorum kendimi.RABBİM evlatlarımıza hayırlı,güzel,sağlıklı, mutlu bir hayat nasip etsin.

Evet çok üzücü bir durum o bebek ve binlerce masum bebek maalesef hayatını kaybediyor,

bende geçen burada açılan kardeş acısı konusundan öyle etkilendim ki

oğlumu o bebeğin yerine koydum çok kötü hisset hiç aklımdan çıkmadı.

etkilenmemiz normal ama artık o bebekler için yapılacak bir şey kalmadı bol bol dua etmekten başka.

ve vicdan merhamet sahibi evlatlar yetiştirmekten başka onlar vicdanlı insanlar olsun ki hiç,

bir insan evladına zararları dokunmasın ileride iyi analar iyi babalar olsunlar.

Hergün okuyoruz görüyoruz duyuyoruz bebeklere çocuklara yapılan şiddet istismar tecavüz taciz.. her duyduğum gördüğüm haber günlerce haftalarca aklımdan çıkmıyo. Onlara el kaldıran zarar veren insanlara bin beddua ediyorum. Bir insan nasıl kıyabilir bu masumlara. Allah bebeklere çocuklara zarar veren insanların belasını versin....

"Bir insan evladına zararları dokunmasın " o kadar güzel anlatmissiniz ki.gercekten iyi olmanın ölcütü budur bir canlıya zararinin dokunmamasi

4 aylık kızım az önce emziğini düşürdü ağzından uyurken ,öyle bir arandıki içim acıdı ben kalkıp verene kadar , o yavrum nasıl acıkmıştı kimbilir ,nasıl arandı ,ağladı ,düşünmek bile istemiyorum ,allah o kadının 2 cihanda bedenini ve ruhunu acı içinde bıraksın inşallah.

Ağlattınız... Rabbim yavrunuza acil sifalar versin..
Gecen de kardes acisi diye bir konu vardi..Anne degilim, ama şuan bile bu kadar etkiliyorsa bu olaylar beni, ilerisini dusunemiyorum..
Ama siz güçlü olmalısınız bebeğiniz icin.. Kendiniz için..
Bu düşünceleri aklınızdan atin

bu kadar olur,benimde minicik,muhtac,sevgi dolu bir oglum var..henuz 3 aylik..ona ne zaman baksam icim su hayatta hic kimsenin hoc birseyin hissetmedigi seyleri hissediyorum..ve her gece uyandigimda her gunduz agladiginda o minik bebegi dusunuyorumm..kimseue soyleyemiyorum..icimde cok derin bir yaradir o masum bebek..

Beni de ağlattın ki hemde nasıl... Bak sana ne diyeceğim, sene 2006 kızım doğdu tam ne kadarlık hatırlamıyorum, bir bebek 17 aylık kız bebek susmadığı için dra getiriliyor, dr muayene edince polise haber veriyor çünkü tecavüze uğramış, annesinin birlikte yaşadığı birden fazla adam tarafından... Ben o gün hiç uyumadım sabaha kadar ağladım, içim acıdı koptu parça parça oldu sanki, sabaha doğru tüm vücudum kaşınmaya başladı, sabah her yerim şiş, yara, yüm cildim vücudum her yerim... Ani bir üzüntü yapar bunu dedi dr, 1,5 yıl hergün antihisteminik ilaç kullandım, içmediğim gün boğazımın deliğinde dahi yaralar çıktı... Bu kadar üzülme, insanı gam yıkar, bebeğin için sakinleş ve düşünmemeye çalış

O bebeği biliyorum. Haftalarca ağladım... O zaman bir evlat hasretiyle yanıp tutuşuyordum. Şimdi 3 aylık bir kızım var. Meleğim benim... Ben karnımda değil kalbimde büyüttüm kızımı... Canımı.. 3 günlüktü onun annesi olduğumda..

Sonra çok düşündüm. Hani bebekler melek olduğunda annesine şefaatçi olacakmış ya.. O bebek de olacak mı?

Günlerce evde aç kalmıştı o kuzu.. Kızım maması 10 dk gecikse gözüme yalvaran bakışlarla mızıkmaya başlıyor.. Ağlattın beni de ya, çok ağlattın..

İnsanın içi parça parça oluyor. O bebek gibi bir sürü örnek verebilirim. Düşünmemeye çalışıyorum ve inanıyorum ki kurban olduğum Allah o melekleri yanına acısız almıştır.

Valla yazını biyerden sonra okuyamadım çünkü bende o bebek ne acılar çekti acaba diye bi türlü kafamdan çıkaramadım. Çok etkilendim. Ben ki karınca ya kıyamazken o haysiyetsiz kadını elime verseler etlerini didik didik yaparım. Küfür hakaret bile yetmiyor böylelerine ne diyeceğimi bulamıyorum.

İnsanın içi parça parça oluyor. O bebek gibi bir sürü örnek verebilirim. Düşünmemeye çalışıyorum ve inanıyorum ki kurban olduğum Allah o melekleri yanına acısız almıştır.
Inşallah. Rabbim kul hakkını bırakmaz kimsenin yanına o meleklerin hakkını ise kat ve kat alır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…