- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Annesi bırakıp gitti ama allah melegini yanlız birakmaz hemen diğer meleklerini yanına gönderdiğine inanıyorum ben ...allah kimseyi vicdan dan yoksun etmesin o kadına da cezasını versinKurban bayramı tatilinde bebeğini eve bırakıp memleketine giden bir öğretmen vardı.Eminim hepiniz hatırlıyorsunuzdur.Bebeği melek olmuştu.O zaman tam anlayamamıştım olayın hissi derinliğini ki şimdilerde yüreğim sızlıyor.
4 aylık bir kızım var son zamanlarda sürekli o olay aklımda.Kızımın doğumu son dakikalarla yarışmakla geçti.Günümüz geçmiş kızım benim içime etmiş ikimizi de zehirleme yolunda ilerliyordu.Acil sezaryene alındık.Çok şükür sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.Daha sonraları onun bana benim ona alışma süreciyle geçti.Şimdilerde çoğu olaylara durumlara farklı gözle baktığımı farkettim.Bugün 4. Ay aşısını olduk ateş halsizlik yapabilir dediler.Kızım çok halsiz şu anda.Demin lavaboya geçmiştim.Kızım uyandı ağlayamıyor bile sadece inliyor ‘’hmm hhmmm ıııımm ııımmm’’ şeklinde.Hemen gidemedim yanına dinledim öyle aciz öylesine yardıma muhtaç ki.Bir süre devam etti sonra sustu kızım.Aklıma ilk cümlemde bahsettiğim kadının bebeği geldi. Acaba o bebekte böyle ağlayıp yada inleyip annesini çağırdı da bir ümit gözleri aradı onu sesini duymak istedi de duyamadı göremedi.Acaba dedim çok acı çekti mi?Yoksa Allah o acı çekmesin diye hemen yanına aldı ve Efendimizin dizinin dibine mi yatırdı? O bebek ağlarken çok terledi mi altını çok çişledi mi yada acaba büyük tuvaletini yapmış mıydı?Gazı var mıydı? Yada en kötüsü çok mu açtı minik bedeni? Çok açtı minik bedeni ya..Anne sütü arıyordu dudakları kurumuştu ateşlenmişti. Allahım kalbime ferahlık ver.Aklımda sürekli o bebek. Anne yüreği dedikleri bu mu? Anne yüreğim çok hassas.Kızımın yanından bir an olsun ayrılmak istemiyorum.
O bebek..Anne yüreğim.. Allahım yüreğime ferahlık ver. İçim dolu dolu sağanak sağanak akıyor yanaklarımdan. Allahım büyüksün yüreğime ferahlık ver. Atlatamıyorum anne yüreğim çok hassas güçlü duramıyorum. Anneler bir şey söyleyin nasıl güçlü duruyorsunuz?
Kurban bayramı tatilinde bebeğini eve bırakıp memleketine giden bir öğretmen vardı.Eminim hepiniz hatırlıyorsunuzdur.Bebeği melek olmuştu.O zaman tam anlayamamıştım olayın hissi derinliğini ki şimdilerde yüreğim sızlQUOTE
4 aylık bir kızım var son zamanlarda sürekli o olay aklımda.Kızımın doğumu son dakikalarla yarışmakla geçti.Günümüz geçmiş kızım benim içime etmiş ikimizi de zehirleme yolunda ilerliyordu.Acil sezaryene alındık.Çok şükür sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.Daha sonraları onun bana benim ona alışma süreciyle geçti.Şimdilerde çoğu olaylara durumlara farklı gözle baktığımı farkettim.Bugün 4. Ay aşısını olduk ateş halsizlik yapabilir dediler.Kızım çok halsiz şu anda.Demin lavaboya geçmiştim.Kızım uyandı ağlayamıyor bile sadece inliyor ‘’hmm hhmmm ıııımm ııımmm’’ şeklinde.Hemen gidemedim yanına dinledim öyle aciz öylesine yardıma muhtaç ki.Bir süre devam etti sonra sustu kızım.Aklıma ilk cümlemde bahsettiğim kadının bebeği geldi. Acaba o bebekte böyle ağlayıp yada inleyip annesini çağırdı da bir ümit gözleri aradı onu sesini duymak istedi de duyamadı göremedi.Acaba dedim çok acı çekti mi?Yoksa Allah o acı çekmesin diye hemen yanına aldı ve Efendimizin dizinin dibine mi yatırdı? O bebek ağlarken çok terledi mi altını çok çişledi mi yada acaba büyük tuvaletini yapmış mıydı?Gazı var mıydı? Yada en kötüsü çok mu açtı minik bedeni? Çok açtı minik bedeni ya..Anne sütü arıyordu dudakları kurumuştu ateşlenmişti. Allahım kalbime ferahlık ver.Aklımda sürekli o bebek. Anne yüreği dedikleri bu mu? Anne yüreğim çok hassas.Kızımın yanından bir an olsun ayrılmak istemiyorum.
O bebek..Anne yüreğim.. Allahım yüreğime ferahlık ver. İçim dolu dolu sağanak sağanak akıyor yanaklarımdan. Allahım büyüksün yüreğime ferahlık ver. Atlatamıyorum anne yüreğim çok hassas güçlü duramıyorum. Anneler bir şey söyleyin nasıl güçlü duruyorsunuz?[/QUOTEAy yazınızı tam okuyamadim bile aglamaktan,ben oğlum 1 yasinda olduğu halde asisina 2-3 gün kala ağlamaya başlıyorum kan alınırken binlerce kez olduruluyorum ki bebeğimi kesinlikle istemiyordum simdi tirnaginin ucunu vermem oğluma gelecek herşey bana gelsin Annelik dünyadaki en ama en muhteşem şey,onlar daha bize muhtaç savunmasız ...Allah o pisliğin b...sini versin acılar içinde gebersin inşallah banlanmayacağımı bilsem neler neler yazardım o meleği düşünemiyorum bile kalbim sikisiyor nefesim daraliyor korkunç bir şey çok korkunç...
"Bir insan evladına zararları dokunmasın " o kadar güzel anlatmissiniz ki.gercekten iyi olmanın ölcütü budur bir canlıya zararinin dokunmamasiEvet çok üzücü bir durum o bebek ve binlerce masum bebek maalesef hayatını kaybediyor,
bende geçen burada açılan kardeş acısı konusundan öyle etkilendim ki
oğlumu o bebeğin yerine koydum çok kötü hisset hiç aklımdan çıkmadı.
etkilenmemiz normal ama artık o bebekler için yapılacak bir şey kalmadı bol bol dua etmekten başka.
ve vicdan merhamet sahibi evlatlar yetiştirmekten başka onlar vicdanlı insanlar olsun ki hiç,
bir insan evladına zararları dokunmasın ileride iyi analar iyi babalar olsunlar.
Kurban bayramı tatilinde bebeğini eve bırakıp memleketine giden bir öğretmen vardı.Eminim hepiniz hatırlıyorsunuzdur.Bebeği melek olmuştu.O zaman tam anlayamamıştım olayın hissi derinliğini ki şimdilerde yüreğim sızlıyor.
O bebek..Anne yüreğim.. Allahım yüreğime ferahlık ver. İçim dolu dolu sağanak sağanak akıyor yanaklarımdan. Allahım büyüksün yüreğime ferahlık ver. Atlatamıyorum anne yüreğim çok hassas güçlü duramıyorum. Anneler bir şey söyleyin nasıl güçlü duruyorsunuz?
Inşallah. Rabbim kul hakkını bırakmaz kimsenin yanına o meleklerin hakkını ise kat ve kat alır inşallahİnsanın içi parça parça oluyor. O bebek gibi bir sürü örnek verebilirim. Düşünmemeye çalışıyorum ve inanıyorum ki kurban olduğum Allah o melekleri yanına acısız almıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?