Anne yüreğim.. O bebek..

Inşallah. Rabbim kul hakkını bırakmaz kimsenin yanına o meleklerin hakkını ise kat ve kat alır inşallah

Aminnn. Hem sizlere bir duyumu aktarayım. 17 aylık bebeğe tecavüz eden şerefsizin gözünü çay kaşığıyla oymuşlar cezaevinde. Bu ne ki daha? Bu dünyanın öbür tarafı da var. Allahın laneti üzerlerine olsun.

Benim en yakın arkadaşım da, anne olduğundan beri bu konuyu açtırmaz, Konuşmayın kötü oluyorum der, herkesi etkiliyor ama tam da bu dönem de bebiş büyütenler iyice hassaslaşıyor sanırım. Korkunç bir olay tabii ama, düşünmemeye çalışın , aklınızı başka yere verin çünkü olan ne yazık ki oldu. Üzülmenin ise kimseye faydası yok, size ve bebeğinize zararı var...

Nasıl sevindim anlatamam inşallah gerçektir bu.

Evet Yaradana inanıyorum elhamdülillah. Diğer dünyada bunların yaptıkları yanlarına kalmaz onada eminim. Ama bu dünyada ibret i alem için verilen cezalar tüm anaların yüreğine azda olsa su serpiyor. Gerçi her yerini oysalar ne yazar. O masum meleğin saçının teli etmez onun gibilerin hepsini toplasak.

Allah belalarini versin. Allahim gün yüzü gostermesin. Ayy, bebeğin durumu nasildi peki? Allahin cezalari ne yapmislar bebege. Allahim onlari kahru perişan etsin.

Bu idam niye gelmiyor Yarabbim niye gelmiyor ya niye gelmiyor

Tamam herkes etkilendi,ülkemizde bebeklere,çocuklara yapılanlar iğrenç ötesi ama,sen kendini üzmek,psikolojini bozmak için çaba mı sarfediyorsun canım.Bebeğin var.İyi bir psikolojiyle bakmalı insan yavrusuna.Sence durumun biraz abartılı değil mi?

Canım sen yeni annesin.
Önceki hayatında yaşamadığın şeyleri yaşıyorsun..
Zaman zaman ağır geliyor. Hayatın en dolu duygusu bu.
Alışacaksın tüm bunlara..
Allah kadını öyle bir donanımlı hale getirmiş ki hiç bir canlı kadın kadar güçlü değildir.
Bu hislerini ben normal buluyorum.

Bende bu duygu karmaşasının geçici olduğunu düşünüyorum.Yeniyim.Bu aralar herşeyi dolu dolu yaşadığımı farkettim her duyguyu.Bu da onlardan biri ipek. Duygusallığında dibini buluyorum mutluluğunda.Anlıyorsun beni

Canım ya ben bazen ağlardım sanki çocuğum büyümeden ben öleceğim diye. Saçını kim tarayacak yatarken kim öpecek, ilk aşkı olduğu zaman gözlerindeki ışığı kim paylaşacak diye..
Şaka gibi demi..
Bu çok değer veridğin bir şeyi kaybetme korkusu.
2 ay önce bir arkadaşım doğum yaptı aynısını söyledi bana dedi ki "bazen ağlama noktasına geliyorum sanki öleceğim, çocuğuma kim bakacak" diye..
Kendimi hatırladım. Demek ben de anormal değilmişim dedim.
Sadece bol şükret her şey için.
Bu çok güzel bir tevekkül veriyor insana.

o bebek gibi ne bebekler var, savaşlarda ölen, istenmeyen hamilelik sonucu meydana gelen ve doğduğu anda annesinin boğarak öldürdüğü masum bebekler.......
berk bebeği ben de duyduğum zaman aylarca unutamadım içim yandı mahvoldum sanırım hamileydim o zaman
kendi bebeğim geceleri gık dese kalkıp kucağıma alıyorum ve aklıma ne geliyor biliyor musun?
hani çocuk esirgemedeki ufacık bebekler varya, onlar gece ağlayarak uyandığında, hasta olduklarında bakan oluyor mu acaba?
görevlilerin vicdanına kalmış birşey bu ve insan kendi yavrusuna bile gece kalkarken bazen zorlanıyor ama anne olduğu için bunu zevkle yapıyor ya o bebekler?
anne şefkati görmeyen bebeklerin, hani saatlerce ayaklarında annelerinin salladığı, hastalandıklarında başlarından annelerinin eksik olmadığı bebeklerden ne farkı var?
insan anne olunca çok düşünüyor o berk bebeği de oğlum doğduğu zaman daha çok düşünmeye başladım
savaşlarda sıcacık yataklarında yatarken öldürülen bebecikler, annelerinin kucaklarından zorla alınıp işkence yapılan düşündükçe insanlıktan utanıyorum insan olmak bu değil bizim hayvanlardan farkımız vicdanımız değil mi?
keşke elimizden birşey gelebilseydi keşke bütün bunlara engel olabilseydik..
yok işte çare yok tek yapabildiğimiz dua etmek...

evet bende dile getirmek istemiyorum kaygılarımı sanki dile getirsem gerçekleşecek gibi.Allah a emanetiz hepimiz.. Allah korusun..

evet bende dile getirmek istemiyorum kaygılarımı sanki dile getirsem gerçekleşecek gibi.Allah a emanetiz hepimiz.. Allah korusun..
Bu bir klasik herhalde, aynı durum bende de var
Artık ölmekten ziyade kızıma doyamamaktan korkuyorum.
Ben daha doyamadım sana diye oturup ağlıyorum bide bazen.

Ay yazınızı tam okuyamadim bile aglamaktan,ben oğlum 1 yasinda olduğu halde asisina 2-3 gün kala ağlamaya başlıyorum kan alınırken binlerce kez olduruluyorum ki bebeğimi kesinlikle istemiyordum simdi tirnaginin ucunu vermem oğluma gelecek herşey bana gelsin Annelik dünyadaki en ama en muhteşem şey,onlar daha bize muhtaç savunmasız ...Allah o pisliğin b...sini versin acılar içinde gebersin inşallah banlanmayacağımı bilsem neler neler yazardım o meleği düşünemiyorum bile kalbim sikisiyor nefesim daraliyor korkunç bir şey çok korkunç...

Ne kadar yıpratmışsınız kendinizi. Sakin olun sütünüz kesilir bu kadar üzüntüye.

O bebeği Allahım acı çektirmeden hemen kurtardı eminim. Melekler acı çekmez.

Ama o insan dışı yaratık hem bu dünyada hem ahirette en büyük acıları çekecek.

Soğutun içinizi. Bebeğinizi öpüp koklayın. Bunları düşünmeniz yersiz. O melek çok daha iyi bir yerde.

o bebeğin haberinin çıktığı günlerde kurban bayramı arifesinde bende yavrumu oğlumu kaybettim ve bu haber çıktığında kafayı yedim ben yavrumu yaşatabilmek için canımı vermeye hazırdım ama RABBİM onu benden daha çok seviyormuş yavrumu melekliğe benide melek anneliğine layık gördü o anne nasıl bir anneydi aklım bir türlü almıyor bana yavrum anneliği 10 günde olsa tattırdı ve ben anneliğin kutsallığını yüreğimin en derininde hissediyorum eğer o kadın gerçekten anneyse biz neyiz?

Her gece dua ediyorum "Allahım çocuklarım büyüyene kadar beni başlarından eksik etme " diye.

Ne kadar severse sevsin kim bakabilir anne kadar? Kin doldurabilir annenin yerini? Ben de hep düşünüp ağlardım.

Keşke çocukların başına hiç kötü şeyler gelmese

Allah sabır versin Allah rahmet etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…