- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Inşallah. Rabbim kul hakkını bırakmaz kimsenin yanına o meleklerin hakkını ise kat ve kat alır inşallah
Nasıl sevindim anlatamam inşallah gerçektir bu.Aminnn. Hem sizlere bir duyumu aktarayım. 17 aylık bebeğe tecavüz eden şerefsizin gözünü çay kaşığıyla oymuşlar cezaevinde. Bu ne ki daha? Bu dünyanın öbür tarafı da var. Allahın laneti üzerlerine olsun.
Beni de ağlattın ki hemde nasıl... Bak sana ne diyeceğim, sene 2006 kızım doğdu tam ne kadarlık hatırlamıyorum, bir bebek 17 aylık kız bebek susmadığı için dra getiriliyor, dr muayene edince polise haber veriyor çünkü tecavüze uğramış, annesinin birlikte yaşadığı birden fazla adam tarafından... Ben o gün hiç uyumadım sabaha kadar ağladım, içim acıdı koptu parça parça oldu sanki, sabaha doğru tüm vücudum kaşınmaya başladı, sabah her yerim şiş, yara, yüm cildim vücudum her yerim... Ani bir üzüntü yapar bunu dedi dr, 1,5 yıl hergün antihisteminik ilaç kullandım, içmediğim gün boğazımın deliğinde dahi yaralar çıktı... Bu kadar üzülme, insanı gam yıkar, bebeğin için sakinleş ve düşünmemeye çalış
Tamam herkes etkilendi,ülkemizde bebeklere,çocuklara yapılanlar iğrenç ötesi ama,sen kendini üzmek,psikolojini bozmak için çaba mı sarfediyorsun canım.Bebeğin var.İyi bir psikolojiyle bakmalı insan yavrusuna.Sence durumun biraz abartılı değil mi?Kurban bayramı tatilinde bebeğini eve bırakıp memleketine giden bir öğretmen vardı.Eminim hepiniz hatırlıyorsunuzdur.Bebeği melek olmuştu.O zaman tam anlayamamıştım olayın hissi derinliğini ki şimdilerde yüreğim sızlıyor.
4 aylık bir kızım var son zamanlarda sürekli o olay aklımda.Kızımın doğumu son dakikalarla yarışmakla geçti.Günümüz geçmiş kızım benim içime etmiş ikimizi de zehirleme yolunda ilerliyordu.Acil sezaryene alındık.Çok şükür sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.Daha sonraları onun bana benim ona alışma süreciyle geçti.Şimdilerde çoğu olaylara durumlara farklı gözle baktığımı farkettim.Bugün 4. Ay aşısını olduk ateş halsizlik yapabilir dediler.Kızım çok halsiz şu anda.Demin lavaboya geçmiştim.Kızım uyandı ağlayamıyor bile sadece inliyor ‘’hmm hhmmm ıııımm ııımmm’’ şeklinde.Hemen gidemedim yanına dinledim öyle aciz öylesine yardıma muhtaç ki.Bir süre devam etti sonra sustu kızım.Aklıma ilk cümlemde bahsettiğim kadının bebeği geldi. Acaba o bebekte böyle ağlayıp yada inleyip annesini çağırdı da bir ümit gözleri aradı onu sesini duymak istedi de duyamadı göremedi.Acaba dedim çok acı çekti mi?Yoksa Allah o acı çekmesin diye hemen yanına aldı ve Efendimizin dizinin dibine mi yatırdı? O bebek ağlarken çok terledi mi altını çok çişledi mi yada acaba büyük tuvaletini yapmış mıydı?Gazı var mıydı? Yada en kötüsü çok mu açtı minik bedeni? Çok açtı minik bedeni ya..Anne sütü arıyordu dudakları kurumuştu ateşlenmişti. Allahım kalbime ferahlık ver.Aklımda sürekli o bebek. Anne yüreği dedikleri bu mu? Anne yüreğim çok hassas.Kızımın yanından bir an olsun ayrılmak istemiyorum.
O bebek..Anne yüreğim.. Allahım yüreğime ferahlık ver. İçim dolu dolu sağanak sağanak akıyor yanaklarımdan. Allahım büyüksün yüreğime ferahlık ver. Atlatamıyorum anne yüreğim çok hassas güçlü duramıyorum. Anneler bir şey söyleyin nasıl güçlü duruyorsunuz?
Bende bu duygu karmaşasının geçici olduğunu düşünüyorum.Yeniyim.Bu aralar herşeyi dolu dolu yaşadığımı farkettim her duyguyu.Bu da onlardan biri ipek. Duygusallığında dibini buluyorum mutluluğunda.Anlıyorsun beniCanım sen yeni annesin.
Önceki hayatında yaşamadığın şeyleri yaşıyorsun..
Zaman zaman ağır geliyor. Hayatın en dolu duygusu bu.
Alışacaksın tüm bunlara..
Allah kadını öyle bir donanımlı hale getirmiş ki hiç bir canlı kadın kadar güçlü değildir.
Bu hislerini ben normal buluyorum.
Canım ya ben bazen ağlardım sanki çocuğum büyümeden ben öleceğim diye. Saçını kim tarayacak yatarken kim öpecek, ilk aşkı olduğu zaman gözlerindeki ışığı kim paylaşacak diye..Bende bu duygu karmaşasının geçici olduğunu düşünüyorum.Yeniyim.Bu aralar herşeyi dolu dolu yaşadığımı farkettim her duyguyu.Bu da onlardan biri ipek. Duygusallığında dibini buluyorum mutluluğunda.Anlıyorsun beni
evet bende dile getirmek istemiyorum kaygılarımı sanki dile getirsem gerçekleşecek gibi.Allah a emanetiz hepimiz.. Allah korusun..Canım ya ben bazen ağlardım sanki çocuğum büyümeden ben öleceğim diye. Saçını kim tarayacak yatarken kim öpecek, ilk aşkı olduğu zaman gözlerindeki ışığı kim paylaşacak diye..
Şaka gibi demi..
Bu çok değer veridğin bir şeyi kaybetme korkusu.
2 ay önce bir arkadaşım doğum yaptı aynısını söyledi bana dedi ki "bazen ağlama noktasına geliyorum sanki öleceğim, çocuğuma kim bakacak" diye..
Kendimi hatırladım. Demek ben de anormal değilmişim dedim.
Sadece bol şükret her şey için.
Bu çok güzel bir tevekkül veriyor insana.
Bu bir klasik herhalde, aynı durum bende de varevet bende dile getirmek istemiyorum kaygılarımı sanki dile getirsem gerçekleşecek gibi.Allah a emanetiz hepimiz.. Allah korusun..
öyle görünüyor sanırım Allaha çok şükretmemiz lazım..Bu bir klasik herhalde, aynı durum bende de var
Artık ölmekten ziyade kızıma doyamamaktan korkuyorum.
Ben daha doyamadım sana diye oturup ağlıyorum bide bazen.
Ne kadar yıpratmışsınız kendinizi. Sakin olun sütünüz kesilir bu kadar üzüntüye.
O bebeği Allahım acı çektirmeden hemen kurtardı eminim. Melekler acı çekmez.
Ama o insan dışı yaratık hem bu dünyada hem ahirette en büyük acıları çekecek.
Soğutun içinizi. Bebeğinizi öpüp koklayın. Bunları düşünmeniz yersiz. O melek çok daha iyi bir yerde.
o bebeğin haberinin çıktığı günlerde kurban bayramı arifesinde bende yavrumu oğlumu kaybettim ve bu haber çıktığında kafayı yedim ben yavrumu yaşatabilmek için canımı vermeye hazırdım ama RABBİM onu benden daha çok seviyormuş yavrumu melekliğe benide melek anneliğine layık gördüKurban bayramı tatilinde bebeğini eve bırakıp memleketine giden bir öğretmen vardı.Eminim hepiniz hatırlıyorsunuzdur.Bebeği melek olmuştu.O zaman tam anlayamamıştım olayın hissi derinliğini ki şimdilerde yüreğim sızlıyor.
4 aylık bir kızım var son zamanlarda sürekli o olay aklımda.Kızımın doğumu son dakikalarla yarışmakla geçti.Günümüz geçmiş kızım benim içime etmiş ikimizi de zehirleme yolunda ilerliyordu.Acil sezaryene alındık.Çok şükür sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.Daha sonraları onun bana benim ona alışma süreciyle geçti.Şimdilerde çoğu olaylara durumlara farklı gözle baktığımı farkettim.Bugün 4. Ay aşısını olduk ateş halsizlik yapabilir dediler.Kızım çok halsiz şu anda.Demin lavaboya geçmiştim.Kızım uyandı ağlayamıyor bile sadece inliyor ‘’hmm hhmmm ıııımm ııımmm’’ şeklinde.Hemen gidemedim yanına dinledim öyle aciz öylesine yardıma muhtaç ki.Bir süre devam etti sonra sustu kızım.Aklıma ilk cümlemde bahsettiğim kadının bebeği geldi. Acaba o bebekte böyle ağlayıp yada inleyip annesini çağırdı da bir ümit gözleri aradı onu sesini duymak istedi de duyamadı göremedi.Acaba dedim çok acı çekti mi?Yoksa Allah o acı çekmesin diye hemen yanına aldı ve Efendimizin dizinin dibine mi yatırdı? O bebek ağlarken çok terledi mi altını çok çişledi mi yada acaba büyük tuvaletini yapmış mıydı?Gazı var mıydı? Yada en kötüsü çok mu açtı minik bedeni? Çok açtı minik bedeni ya..Anne sütü arıyordu dudakları kurumuştu ateşlenmişti. Allahım kalbime ferahlık ver.Aklımda sürekli o bebek. Anne yüreği dedikleri bu mu? Anne yüreğim çok hassas.Kızımın yanından bir an olsun ayrılmak istemiyorum.
O bebek..Anne yüreğim.. Allahım yüreğime ferahlık ver. İçim dolu dolu sağanak sağanak akıyor yanaklarımdan. Allahım büyüksün yüreğime ferahlık ver. Atlatamıyorum anne yüreğim çok hassas güçlü duramıyorum. Anneler bir şey söyleyin nasıl güçlü duruyorsunuz?
Her gece dua ediyorum "Allahım çocuklarım büyüyene kadar beni başlarından eksik etme " diye.Canım ya ben bazen ağlardım sanki çocuğum büyümeden ben öleceğim diye. Saçını kim tarayacak yatarken kim öpecek, ilk aşkı olduğu zaman gözlerindeki ışığı kim paylaşacak diye..
Şaka gibi demi..
Bu çok değer veridğin bir şeyi kaybetme korkusu.
2 ay önce bir arkadaşım doğum yaptı aynısını söyledi bana dedi ki "bazen ağlama noktasına geliyorum sanki öleceğim, çocuğuma kim bakacak" diye..
Kendimi hatırladım. Demek ben de anormal değilmişim dedim.
Sadece bol şükret her şey için.
Bu çok güzel bir tevekkül veriyor insana.
Allah sabır versin Allah rahmet etsin..o bebeğin haberinin çıktığı günlerde kurban bayramı arifesinde bende yavrumu oğlumu kaybettim ve bu haber çıktığında kafayı yedim ben yavrumu yaşatabilmek için canımı vermeye hazırdım ama RABBİM onu benden daha çok seviyormuş yavrumu melekliğe benide melek anneliğine layık gördüo anne nasıl bir anneydi aklım bir türlü almıyor bana yavrum anneliği 10 günde olsa tattırdı ve ben anneliğin kutsallığını yüreğimin en derininde hissediyorum eğer o kadın gerçekten anneyse biz neyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?