- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi Cikolatalikurabiyem
-
canım bir sorun çıkmamıştı ikinci düşüğümde yaptırdığımız testte.
Ben de kontrolde öğrenmiştim bebegimin kalbinin durduğunu..Cok iyi anlıyorum seni canım.Pihtilasma testi falan yaptirdin mi?Ben bebek kaybı yaşayınca yaptırdım ve Pihtilasma çıktı..
Inşallah :).
Çok sağol canım İnşaAllah❤
.Allah sana ve bütün evlat hasretiyle yanlara hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa Amanda muradin olur kucağın bol kalmaz.
.canım bir sorun çıkmamıştı ikinci düşüğümde yaptırdığımız testte
zaten zor hamile kalabilen biriyim
ama vücudum bebek için sağlam değil sanırım
Amin insallah saol..
Bebeklerin cennette sefaatci olsun canım sana da.Sanırım pihtilasmadan kaynaklı ölmüş bebeğim..Allah seninkine ömür versin İnşaAllah
arkadaşım dört kez pıhtılaşmadan ard arda düşük yapmıştı veya kalbi duran olmuştu bebeklerinden sonuncuda iğne kullanmıştı doğumuna kadar.
Benim de ilk hamileligimdi 7 yıllık evliligimde canım.Allah korusun seni ve bebisini
.size kendi hikayemi anlatmalıyım çok umutsuz gördüm sizi okurken bir an annem canlandı gözümün önünde . benim annemin rahmnde bir problem var doktorlar anneme sizin çocuğunuz olmaz boşuna uğraşmayın demişler annem çok üzülmüş yıllar bu şekilde geçmiş öyle kii yeni doğum yapan insanları ziyaret ettiğinde insanların arkasından bu kadın görmesin onun ki olmuyor nazar eder çocuğumuzu dediklerini duymuş kuru geline çıkmış adı sonra ,Allah büyük işte ramazan ayında ne yese kusuyormuş, tüm hamilelik belirtilerini gösteriyormuş fakat oruçtan sanıyormuş.. garibim çocugu olmasının imkamsız olduğunu düşünüyor ya .. aylar geçmiş karnı büyüyor ama kilo alıyorum sanıyormuş bir gün karnındaki tekmeyi hissetmiş kıpırdıyormuşum doktora gitmiş hamile olduğunu ögrenmiş inanamamış kist filan vardır demiş dokuz aylık oldğunda bile hala inanamıyormuş sonra beni kucagına almış şu an 21 yaşındayım . çok şükür rabbime ... umutsuz olmayınn ...
.arkadaşım dört kez pıhtılaşmadan ard arda düşük yapmıştı veya kalbi duran olmuştu bebeklerinden sonuncuda iğne kullanmıştı doğumuna kadar
eğer pıhtılaşma varsa gebeliğini öğrenir öğrenmez dkktorun önlemini alsın canım
rabbim bebişi çok bekletmez verir inşallah amin allah razı olsun :)
bi kardeşim daha var tüp bebek tedavisiyle oldu . sen tedavini elden bırakma gerekirse tüp bebekte yap ben senin bir gün anne olacagına ve mükemmel bir anne olacagına inanıyorum . En kısa zamanda inşallah ...
O bebek sahibi olup da olmayanlara lanetli muamelesi yapanları zaten Allah affetsin..Heryerde var onlardan.İyiki dogmussun canım.Teşekkür ederim anlattigin için.Hep bir umut var icimde ama hüzün daha ağır basıyor elimde değil..
.bi kardeşim daha var tüp bebek tedavisiyle oldu . sen tedavini elden bırakma gerekirse tüp bebekte yap ben senin bir gün anne olacagına ve mükemmel bir anne olacagına inanıyorum . En kısa zamanda inşallah ..
.Benim evimde o bahsettiğiniz evler gibiydi. Çocuk sesi kahkahaları kapı dışında değil sokakta çınlardı. Yüce Rabbim herkesi değişik sınamış bizede evlat acısı düştü.
Daha acımla baş edemeden yeniden hamileyim şimdi. Daha bebeğimin varlığına alışamadan yokluğunun korkusu sardı. İnşallah siz ve tüm evlat hasreti çekenler anne olmayı yaşarız doya doya.
Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize.
.Canım etrafın cıvıl cıvıl çocuklarla dolsun. Anne Anne diye başının etini yesinlerAllahim sana hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?