Anneannecigime dua etseniz olur mu?

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Hanimlar merhaba, bu tur bir konu acmak yasak mi bilmiyorum ama anneannecigim cok hasta, baska sehirde yasiyor, annem teyzem dayilarim su an yaninda, beni yanina goturtmuyolar. Dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden onun icin dua eder misiniz? Uzun yillar kanser tedavisi gordu, aslinda iyiydi ama tedaviyi reddetti ve kesinlikle doktor yuzu gormek istemiyor. Herkesin eli kolu bagli doktora goturemiyorlar, bugun bir ara bilincini kaybetmis, ara ara uyaniyormus ve doktora goturmeyin beni diyormus. Uyuyor surekli.

Tersalfabenin anneannesi icin derseniz Allah gonlunuzden geceni bilir..

Son düzenleme:
Allah şifa versin.Ağrılarını dindirsin..Huzura erdirsin..
Şifa olmayacaksa ayrılışı iman ile ve huzurla olanlardan olsun..

Allah hem anneannenizin hem de sizlerin yardımcısı olsun

bende dua ettim. rabbim acılarını dindirsin şifa versin inşallah

Yakin gecmiste benzer bir konu acmistim.benim de kayinpederim ayni durumda.zar zor ambulansla goturduk hastaneye ama yapilacak hicbirsey yok maalesef.su anda evinde.ayni sizin annaneniz gibi.ayilip bayiliyor.
Rabbim kolayliklar versin hepimize.cok zor cok.Allah aci sizi gostermeden alsin emanetini.bu saatten sonraki duamiz bu.cektikleri acilar gunahlarina kefaret olsun insallah.

Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım!tersalfabenin ananesi kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün

Peygamber efendimizin şifa için okuduğu dalardan biri

Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah

Rabbim şifa versin annene inşallah en kisa zamanda sağlığına kavuşur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende dua ettim. rabbim acılarını dindirsin şifa versin inşallah

Allah razi olsun..

Allah kayinpederinize de sifa versin, ruhunu teslim edecekse de Rabbim acisiz, guzellikle alsin insallah. Anneannem yillarca rahmetli dedeme bakti, dedem alzhaimer hastasiydi ve anneannem insanustu bir cabayla dedeme nerdeyse tek basina bakti. Cok zor yillar gecirdi, biz hep uzaktaydik, yaninda olamadik.. Onun o yalnizligini dusundukce kahroluyorum..

Amin, cok sagolun..

gerçekten çok geçmiş olsun kanser çok kötü bir hastalık bende ailemden yaşadığım için biliyorum allah acısını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…