- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
Allah şifa versin.Ağrılarını dindirsin..Huzura erdirsin..
Şifa olmayacaksa ayrılışı iman ile ve huzurla olanlardan olsun..
Allah yardimciniz olsun cok gecmis olsun
Allah hem anneannenizin hem de sizlerin yardımcısı olsun
Rabbim ananenizin acilarini dindirsin ona huzur versin.Dualariniz dualarimiz kabul gorsun.Amin...
Hanimlar merhaba, bu tur bir konu acmak yasak mi bilmiyorum ama anneannecigim cok hasta, baska sehirde yasiyor, annem teyzem dayilarim su an yaninda, beni yanina goturtmuyolar. Dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden onun icin dua eder misiniz? Uzun yillar kanser tedavisi gordu, aslinda iyiydi ama tedaviyi reddetti ve kesinlikle doktor yuzu gormek istemiyor. Herkesin eli kolu bagli doktora goturemiyorlar, bugun bir ara bilincini kaybetmis, ara ara uyaniyormus ve doktora goturmeyin beni diyormus. Uyuyor surekli.
Tersalfabenin anneannesi icin derseniz Allah gonlunuzden geceni bilir..
bende dua ettim. rabbim acılarını dindirsin şifa versin inşallah
Yakin gecmiste benzer bir konu acmistim.benim de kayinpederim ayni durumda.zar zor ambulansla goturduk hastaneye ama yapilacak hicbirsey yok maalesef.su anda evinde.ayni sizin annaneniz gibi.ayilip bayiliyor.
Rabbim kolayliklar versin hepimize.cok zor cok.Allah aci sizi gostermeden alsin emanetini.bu saatten sonraki duamiz bu.cektikleri acilar gunahlarina kefaret olsun insallah.
Allahım! Ey insanların Rabbi! Şifa ver! Şifa veren ancak Sensin! Senden başka şifâ verecek kimse yoktur! Allahım!tersalfabenin ananesi kuluna şifa ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün
Peygamber efendimizin şifa için okuduğu dalardan biri
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Hanimlar merhaba, bu tur bir konu acmak yasak mi bilmiyorum ama anneannecigim cok hasta, baska sehirde yasiyor, annem teyzem dayilarim su an yaninda, beni yanina goturtmuyolar. Dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden onun icin dua eder misiniz? Uzun yillar kanser tedavisi gordu, aslinda iyiydi ama tedaviyi reddetti ve kesinlikle doktor yuzu gormek istemiyor. Herkesin eli kolu bagli doktora goturemiyorlar, bugun bir ara bilincini kaybetmis, ara ara uyaniyormus ve doktora goturmeyin beni diyormus. Uyuyor surekli.
Tersalfabenin anneannesi icin derseniz Allah gonlunuzden geceni bilir..
Rabbim acil sifalar versin canim :-(
gerçekten çok geçmiş olsun kanser çok kötü bir hastalık bende ailemden yaşadığım için biliyorum allah acısını göstermesin
Allah şifa versin.Ağrılarını dindirsin..Huzura erdirsin..
Şifa olmayacaksa ayrılışı iman ile ve huzurla olanlardan olsun..
Allah acil şifalar versin..
Amin inşallah. Tüm kalbimle katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?