Anneannecigime dua etseniz olur mu?

Anneannemi bu gece sabaha karsi kaybettik. Son ana kadar bilincinin acik olmasi cok derinden etkiledi hepimizi.. Allah rahmet eylesin..

Anneannemi bu gece sabaha karsi kaybettik. Son ana kadar bilincinin acik olmasi cok derinden etkiledi hepimizi.. Allah rahmet eylesin..

​Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,size ve ailenizede sabırlar diliyorum.

annaneniz huzur içinde uyusun, mekanı cennet olsun.
sizlere de Allah sabırlar versin, başınız sağolsun.

Allah şifa versin. Allah yar ve yardımcısı olsun.
Ama lütfen izin al ne yaparsan yap annenin yanına git. Onu tedavi olması için ikna et. Yapamam dersen ben gidip rica edeyim Hatta imkan varken tedavi olmamak intihar sayılır. Allah sizi birbirinize bağışlasın

​Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,size ve ailenizede sabırlar diliyorum.

annaneniz huzur içinde uyusun, mekanı cennet olsun.
sizlere de Allah sabırlar versin, başınız sağolsun.

Allahım acil şifalar versin.

Allah rahmet eylesin. Allah sizi cennette buluştursun

Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.

Allah hepinizden razi olsun.

Aneannemi kaybettik, cok ugrastilar ama kanser icin o yasinda agir tedaviler gordugu icin doktorlardan korkar olmustu. Ben de yanlarina gittim 3 gun yaindaydim. Aci cekmesin diye evde bakim uygulandi, serum takildi igne yapildi ama vakti gelmis malesef.

Nasılsın? Kendini toparlayabildin mi? Zordur o acı ama dayanmak zorundasın. Annen de senin üzgün olmanı istemezdi.

mekani cennet olsun Allah sizlere de sabir versin canim. acini anlıyorum ben de melegimi 3 sene once ayni sekilde kaybettim. 85 yasinda kansere yaakalandi uatelik gencliginde de kanseri atlatmıştı. ama cok cekmeden gitti bununla avunuyoruz. 85 degil 150 yasinda sa olsalar maalesef ki sevdiklerimiz soz konusu olunca her olum eeken olum oluyor. Allah rahmet eylesin tekrardan..

Nasılsın? Kendini toparlayabildin mi? Zordur o acı ama dayanmak zorundasın. Annen de senin üzgün olmanı istemezdi.

Sağolun daha iyiyim, vefat edem annem değil anneannem ( Allah annemi başımdan eksik etmesin). Benden ziyade annem çok üzüldü, ben de elimden geldiğince ona destek olmaya çalışıyorum.

Sağolun daha iyiyim, vefat edem annem değil anneannem ( Allah annemi başımdan eksik etmesin). Benden ziyade annem çok üzüldü, ben de elimden geldiğince ona destek olmaya çalışıyorum.

başınız sagolsun Allah rahmet eylesin..Allah sizlere sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…