Öncelikle herkese merhaba..Kızlar hemen konuya girmek istiyorum.Çünkü anneannem hem beni hem annemi hem de yengemleri çokk çok yordu.Nedeni mi?Kendini genç kız zannetmesi.Bnm dedem yıllar önce vefat etti.Anneannem yalnız yaşıyo ve bu sene çok lüx bi ev aldı tüm eşyalarını yeniledi evi aynı yeni gelin evi gibi oldu :) Annem de ona yalnız yaşadığını bu kadar lüxe gerek olmadığını hatta yaşadığı yer çok ıssız olduğu için ve kendisini bu kadar zengin gösterdiği için başına bi iş gelebileceğini söyledi.Tabi anneannem buna darılmış.Ve anneannem gözlemeci dükkanı açmak istediğini söylemiş yengemede yengemde yorulursun anne ne gereği var demiş.buna darılmış anneannem.Tepkisi şöyle olmuş yengeme ''yeter artık kaçıp gidicem buralardan''.Bayanlar şimdi siz söyleyin ne yapalım biz anneannem 70 yaşında ve o kadar süslü o kadar bakımlı ki ben 18 yaşındayım bnm bilmediğim makyaj tekniklerini dahi biliyo.Ve de o kadar safki bigün başına bişey gelmesinden korkar oldum.Benimle ayne yaşta zannediyo kendini .... Kızlar bir de yazmayı unutmuşum 2 yıldır aynı semtte yaşıyo fakat evini değiştirdi
Öncelikle herkese merhaba..Kızlar hemen konuya girmek istiyorum.Çünkü anneannem hem beni hem annemi hem de yengemleri çokk çok yordu.Nedeni mi?Kendini genç kız zannetmesi.Bnm dedem yıllar önce vefat etti.Anneannem yalnız yaşıyo ve bu sene çok lüx bi ev aldı tüm eşyalarını yeniledi evi aynı yeni gelin evi gibi oldu :) Annem de ona yalnız yaşadığını bu kadar lüxe gerek olmadığını hatta yaşadığı yer çok ıssız olduğu için ve kendisini bu kadar zengin gösterdiği için başına bi iş gelebileceğini söyledi.Tabi anneannem buna darılmış.Ve anneannem gözlemeci dükkanı açmak istediğini söylemiş yengemede yengemde yorulursun anne ne gereği var demiş.buna darılmış anneannem.Tepkisi şöyle olmuş yengeme ''yeter artık kaçıp gidicem buralardan''.Bayanlar şimdi siz söyleyin ne yapalım biz anneannem 70 yaşında ve o kadar süslü o kadar bakımlı ki ben 18 yaşındayım bnm bilmediğim makyaj tekniklerini dahi biliyo.Ve de o kadar safki bigün başına bişey gelmesinden korkar oldum.Benimle ayne yaşta zannediyo kendini ....
anladığım kadarıyla siz bu davranışlarından ötürü anneannenizin başına bir şey gelir mi diye endişe ediyorsunuz
evinde alarm gibi güvenlik önemlerini almaya çalışın.
ama iş yeri açmasında bir sakınca görmedim ben
makyaj yapmasında da ne güzel işte bakımlı bir kadın.
benim böyle anneannem olsa koluma takar kahve içmeye alışverişe giderdim.
Tabiki giyinip süslenmesine karışamayız ama anneannemin bizden ve de dayımlardan uzakta yaşıyo.Yazın yanındayız kışın da kendisi sıkılırsa bize gelir.Ama yaşadığı yer o kadar ıssız ki hastaneye uzak,komşuları tanımıyo(2 yıldı aynı yerde yaşıyo) sadece 1 komşuyla arası iyi.o da anneannemi kullanıyo gibimize geliyo.Nedenide anneannemin kendisine sürekli bulaşık makinesi vb. gibi pahalı hediyeler alması.Anneannem gösterişide çok sever bilezikleri sıra sıra dizer koluna.Yani demem o ki bu gösterişin başına bir dert getireceğinden endişeleniyoruz..
anladığım kadarıyla siz bu davranışlarından ötürü anneannenizin başına bir şey gelir mi diye endişe ediyorsunuz
evinde alarm gibi güvenlik önemlerini almaya çalışın.
ama iş yeri açmasında bir sakınca görmedim ben
makyaj yapmasında da ne güzel işte bakımlı bir kadın.
benim böyle anneannem olsa koluma takar kahve içmeye alışverişe giderdim.
Evinde güvenlik var yaşadığı yerden ve yalnız yaşamasından dolayı endişemiz.İşyerinide yorulmasın diye yengem öyle demiş ve anneannemiz biz istemesekte bizi kolumuzda srükleyip alışverişe götürür kuzenlerimle :)Tabiki bu bizm açımızdan sorun deil ama yalnız kaldığında yani tek başına gittiğinde endişelenmemiz sorun oluyo işte..
Tabiki cnm ya hayattan vazgeçip kenara çekilmesinide istemiyoruz ama endişeleniyoruz sadece anneannemin 2 çocuğu var işte dayım ve annem ikiside kendisinden çok uzakta yaşıyo hal böyle olunca da endişe ediyorlar acaba başına bişey mi gelecek diye
öncelikle kendini 18 yaşında hissedebilir bunda ne sakınca var beden yaşlansada, ruh aynı kalıyo değişmiyo...18 yaşındayken bende senin gibi düşünürdüm Allahım yaşını başını almış hala kendini genç hissediyo diye ama sonra gördümki şu an 34 yaşındayım evet hayat olgunlaştırıyo ama hala dans etmeyi seviyorum sesli müzik dinlemeyi arkadaşlarımla toplanıp deli gibi eğlenmeyi vb.vb.vb. yaşlanmıyorum göz kenarlarım hafiften çizgilenmeye başladı saçımda bazı yerler beyazladı bedenim değişebilir ama ruhum değişmiyo bu kabullenmemek değil hissetmekle alakalı....
isteniliyoki yaş ilerleyince artık hayattanda elini eteğini çeksin yok öyle bir şey bu hayata bir kere geliniyor insan nasıl mutlu olursa öle yaşamalı ..... yazdıkların ilk okunuca bu anlaşılıyor....makyaj evini yenilemesi gibi....
ama güvenliğini düşünüyorsanız sık sık kontrol edebilirsiniz....
Evet tabikide anneannemi diğer yaşlılarla kıyasladığımda çok şükür diyorm.Kontrol etmeye gelince anneannem bize 10 saatlik mesafede dayımlara ise 6-7 saat kadar uzak.Annem,yengem,dayım babam hepside çalışıyo ve yıllık izinleri 2 hafta sadece yani sık sık yanına gidemiyoruzda korkuyoruz ona bişey olmasından
Canim seni anliyorum.benim annemde 65 yasinda.Su an yalniz yasiyor.Oda benden daha bakimli.Ben kolay kolay kahkaha atmam.O hayattan benden fazla zevk alir.Bu biraz karakterle lgili.Evet anliyorum insani bazen rahatsiz ediyor nedense ama sanada gelen tepkiler gibi banada ne güzel iste diyorlar.Yani bu durumdan da anlayacagimiz gibi insanin icinde bulundugu durumda güzellikleri de görmesini bilmesi gerekiyor.Vede sükretmemiz gerekiyor.