Anneannem o benim canim

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
894
853
103
34
Daraldım buraya yazmak istedim düşündükçe yerimde duramıyorum anneannem 10 gün önce beyin kanaması geçirdi yoğun bakıma aldılar ertesi gün uyandi kanama durdu yoğun bakımda kaldı 1 hafta 2 gündür serviste halüsinasyon görüyor arada yemek yemek istemiyor dün görüntülü konuştuk seni çok seviyorum selinim beni unutma dedi kafayı yicem unutamıyorum o halini güzeller güzeli anneannem benim nasıl çökmüş nasıl zayıflamış ne olur dua edin oğlum oldu koronadan gidemedik yanına 75 yasindalar korktuk dua edin ne olur oğlumu görsün biraz daha sarılayım ona :(

Şifa diliyorum, sabır diliyorum, yüreğinize ferahlık diliyorum. Nefes alıyor ya, bu bile büyük bir nimet.

Daraldım buraya yazmak istedim düşündükçe yerimde duramıyorum anneannem 10 gün önce beyin kanaması geçirdi yoğun bakıma aldılar ertesi gün uyandi kanama durdu yoğun bakımda kaldı 1 hafta 2 gündür serviste halüsinasyon görüyor arada yemek yemek istemiyor dün görüntülü konuştuk seni çok seviyorum selinim beni unutma dedi kafayı yicem unutamıyorum o halini güzeller güzeli anneannem benim nasıl çökmüş nasıl zayıflamış ne olur dua edin oğlum oldu koronadan gidemedik yanına 75 yasindalar korktuk dua edin ne olur oğlumu görsün biraz daha sarılayım ona :(
Acil şifalar diliyorum😔.

Daraldım buraya yazmak istedim düşündükçe yerimde duramıyorum anneannem 10 gün önce beyin kanaması geçirdi yoğun bakıma aldılar ertesi gün uyandi kanama durdu yoğun bakımda kaldı 1 hafta 2 gündür serviste halüsinasyon görüyor arada yemek yemek istemiyor dün görüntülü konuştuk seni çok seviyorum selinim beni unutma dedi kafayı yicem unutamıyorum o halini güzeller güzeli anneannem benim nasıl çökmüş nasıl zayıflamış ne olur dua edin oğlum oldu koronadan gidemedik yanına 75 yasindalar korktuk dua edin ne olur oğlumu görsün biraz daha sarılayım ona :KK43:
Çok geçmiş olsun. Ben kaybettim malesef bir ameliyat sonrası delirium ve kan zehirlenmesi ile sıkıntılarla 5 ay sonrası acı haber geldi. Cenazeye bile gitme şansım olmadı. Vefattan haber dahi vermediler sarsılmamam için sakladılar. Hala acısı içimde ve hala kaybettiğime malesef görmediğim için inancım yok. Bu yüzden hissettiklerinizi paylaşıyorum. Umarım kısa zamanda görebilir ve sevginizi paylaşırsınız. Çok geçmiş olsun. Allah'tan şifa ve kavuşma dilerim.

Back
X