- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
E anneanne burada da haklı
Evet haklı genel olarak ama çok zoruma gitti nedense tutamıyorum kendimi sabah beri ağlıyorum içimde bi sızı var Allah kimseyi böyle bir başına bırakmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E anneanne burada da haklı
Evet haklı genel olarak ama çok zoruma gitti nedense tutamıyorum kendimi sabah beri ağlıyorum içimde bi sızı var Allah kimseyi böyle bir başına bırakmasın
İyi de kadının da zoruna gidiyordur bu açıdan baktınız mı?
anneanneniz o parayı yine sizin icin tutar saklar.
siz biseyleri görün diye yapmıştır , istediginden ya da ıhtıyac duydugundan degil.
seni salak yerıne koymasınlar dıye bence.
esin paşa paşa odeyecek , sızın taraftan gelen paralar oh cukka. olmaz oyle sey.
ya ıkı tarafa da odenir , ya iki tarafa da ödenmez.
anneanneniz akıllı kadınmış. görün azcık ne yapmaya calıstıgını kadının.
Söyledim sat ver dedi.
Anneanneniz sonuna kadar hakli.
Sizin esinize tepki olarakta istemis olabilir.
Bende olsam isterdim.
Bedelli parasini annesinden almak yerine bankadan kredi cekseydi esiniz keske.
Simdi annaneniz bir ders vermek istiyor bile olabilir.esinize anlatin.o nasil oduyorsa annesine sizinde odemenizi normal karsilamak durumunda.
Ben de şaşkınım ilk defa böyle bir şey yapıyor çünkü.
ben şoktayım.
keske zamanında kabul etmeseydiniz.
satıp verin bence. eşinize de söyleyin. bilmeye hkkı vardır bence.
şimdi gördüm.
yahu bebek geldi gelecek , böyle seylere şimdi canını sıkma da erkenden gelivermesin yavrucak.
simdiden hayırlı olsun :)
Zamanında bu konu yüzünden o kadar kavga ettik ki anlatamam bütün aile şahittir. Benim biraz param vardı ben araba almak falan istemiyorum yüksek lisansa yazılmak istiyorum bu para bana yeter hatta daha düşük bi araba bile alabilirim çok istersem ama arabanın maddi külfeti çok senede iki defa vergisi var benzini pahalı istemiyorum diye çok tartıştım kendisiyle ama o parayı araba hariç başka bir şeye harcarsan hakkımı helal etmem dedi kendi istediği arabanın istediği rengini aldırdı. Eşime bu açıklamayı yapmasam ihtiyacı varmış bile desem hiç sormadan verir onda sıkıntı yok. Anneannem de kendine göre haklı olabilir damadın ailesinin bir çöp faydası olmadı diye düşünüyor olabilir ama ben çok kötü oldum ya.
Esın aılesıne ödeme yapıyorsa sende vereceksın bence ki o snnesnne gene sana verır o parayıkızlar selam,
Eşimin ailesi ile arasında borç alış verişi vardır bizim ailede yoktur, bizim aile yardımcı olur verdiği parayı da borç olarak vermez. Ben evlenirken her şeyimi anneannem yaptı, (annem vefat etti, babamla görüşmüyorum) eski arabamızı sattık yenisini alırken de 10bin kendi vermişti ben istememe rağmen. Ben araba almak bile istememiştim. Al para senin olsun ben istemem demiştim, arabasız yapamayız dedi aldı. Şimdi madem eşin ailesine aldığı paraları geri ödüyor ben de sana araba alırken 10bin vermiştim, şimdi onu geri istiyorum diyor. Benim de hazırda o kadar paran yok, zaten paradan eksilirse eşim de anlar, eşimden istemem lazım ama böyle böyle oldu anneannem istedi diyemem. Siz olsanız ne yaparsınız? Arabayı satayım mı sizce?
Bir de tam doğum öncesi.... Elinizde para da yok. Kadın seneler önce zorla verdiği parayı istiyor. Eşinize söylemek zorunda kalacağınızı bile bile. Ben olsam eşime aynen söylerim. Arabamı satar parasını havale ederim. Havale notuna beni bir daha arama sorma yazarım. Sonra da bir daha telefonlarına bile çıkmam. Anneanne değil annem babam da yapsa aynısı geçerli.Ya borç olarak almıştım desem şimdi neden ortaya çıktı tam doğum öncesi dicek çünkü beş senelik para mevzusu biz daha evleneli 1 sene olmadı.