- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Allah acil şifalar versin inşallah. Ne güzel bir kadın anneanneniz, rabbim sevdiklerine bağışlasın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanına girebildiniz miallah razı olsun herkesten. durumu pek iyi değil maalesef, oksijen satürasyonu istenen seviyede değil entübeye rağmen. böylr giderse trakeostomi yapmaktan bahsediyorlar. gene de çıkmayan candan umut kesilmez diyoruz...
Girdim dün, konuştum, vedalastim...benzer şeyler söyledim. Inşallah huzur bulur ama burda, ama öbür dünyadayanına girebildiniz mi
eğer girerseniz anneanne ben senden razıyım Allah da senden razı olsun nerde mutlu olacaksan ruhun nerde huzur bulacaksa mutlulukla git biz seni hep güzel anıp hep seveceğiz ve bir gün kavuşacağız diyin
çünkü Farkındalar sadece konuşamıyorlar eğer malum olay gerçekleşecekse o durumu çok rahatlatıyor
biliyorum dile kolay ama belli ki o da arafta
Benzer şeyler yazacaktım. Bizi bırakıp gitme vs tarzı cümleler kurmayın lütfen diyecektim. Teşekkür edin öğrettikleri için, sevdiğinizi söyleyin. Ömrü varsa zaten bir şey bahane olacaktır. Giden onlar değil, biziz.yanına girebildiniz mi
eğer girerseniz anneanne ben senden razıyım Allah da senden razı olsun nerde mutlu olacaksan ruhun nerde huzur bulacaksa mutlulukla git biz seni hep güzel anıp hep seveceğiz ve bir gün kavuşacağız diyin
çünkü Farkındalar sadece konuşamıyorlar eğer malum olay gerçekleşecekse o durumu çok rahatlatıyor
biliyorum dile kolay ama belli ki o da arafta
İmza mı atarım son cümlenizeBenzer şeyler yazacaktım. Bizi bırakıp gitme vs tarzı cümleler kurmayın lütfen diyecektim. Teşekkür edin öğrettikleri için, sevdiğinizi söyleyin. Ömrü varsa zaten bir şey bahane olacaktır. Giden onlar değil, biziz.
nasıl şuan da durumuGirdim dün, konuştum, vedalastim...benzer şeyler söyledim. Inşallah huzur bulur ama burda, ama öbür dünyada
yanına girdikten 24 saat sonra vefat etti...nasıl şuan da durumu
Başınız sağolsun çok üzüldüm. Benim anneannem de çok yakin zamanda vefaat etti. Biz sizin gibi çok güzel anılar biriktiremedik ama son yıllarda bağlanmıştım ona. Arada rüyalarıma giriyor birbirimize sarılıp ağlıyorum ben. Çok acılar çekti çok tarifi mümkün değil.yanına girdikten 24 saat sonra vefat etti...
Çok uzuldum ne güzel bir şekilde yetiştirmiş ki bu kadar güzel duygular besliyorsunuz. Allah şifa versin.Bosanmis anne babanın ilgisiz buyuyen cocuguyduk kardeşimle biz...Annemle babamin sonu bitmeyen kavgalarinin arasında Anneannem hep bize kalkan olurdu, kardeşimle biz onun evinde kalirdik. Hatta kısa süre için okul bile değiştirmistim Anneannem evine yakın bir okula kaydettirmisti beni. Sonra ben 9 , kardeşim 5 yasindayken temelli anneannemin evine tasindik annemle babam bosaninca...annem calismaya basladi,bizi Anneannem buyuttu. O zaman kendi annesi de hayattaydi. Buyukanneanne, anneanne, anne ile beraber büyüdük biz ama anneannem annem oldu...her seyimizle o ilgilendi. Hepimizin arkasında dag gibiydi. Babamin maddi manevi yokluğunu gidermeye calisirdi. Her şeye yetisen , güçlü kuvvetli, sen sakrak biricik Anneannem bir haftadır yoğun bakimda covidden dolayi...ciğerler kötü durumda dediler. Demans baslangici da vardi. Dün sabaha karşı 4 gibi entube edildi. Yanina sadece bir iki dakikaligina annem ve dayım girebiliyor, max 2 kişi alıyorlar. Yarin ben gireceğim, yasarsa tabii...Onu öyle görmek beni çok yaralayacak biliyorum ama görmeyi de çok istiyorum...annemi, cocuklugumu kaybediyorum sanki. Bir süredir panik atak ve yüksek tansiyonla mucadele ediyorum, bu aciyla basa cikmakta zorlaniyorum...paylaşmak istedim öyle...dualarinizi bekliyorum...
Başınız sağolsun. Ölümlü dünya sırası gelen gitmek zorunda. Çok güzel sevgi bırakarak gitmiş. Allah elden ayaktan düşürmeden kimseye muhtaç etmeden almış yanına. Mekanı cennet olsunyanına girdikten 24 saat sonra vefat etti...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahyanına girdikten 24 saat sonra vefat etti...