Oy kıyamam. Örgü olabilir evet pek sever yaşlılar, ya da anneannenizin yıllardır ilgilendiği şeyler var siz daha iyi bilirsiniz, onlarla vakit geçirmesini sağlayın.
Mesela benimki patik örer bol bol :) Film izleyin, çizgi film bile olur. Bol bol sevin, sarılın, öpün, ilgilenin.
Allah şifa versin bir an evvel.
İp alın . Birlikte lif örün.
Muhabbet kur eve gelirken ona ufak tefek hediyeler al şimdi o çocuk gibidir ilgi bekler hele torunu böyle bir süpriz yaparsa daha da sevinirMerhaba iyi akşamlar;
Aslında aslına bakarsanız yazacağım şey belki de hiç öneri alamayacağım bir durum, belki neden yazdın diye de düşüneceksiniz ama benim canımı sıkan bir durum
Anneannem 70 yaşında ve bugüne kadar hep memleketindeydi. Bizim ailede akraba namına kimse yok. Olanlarla da kırk yılda bir görüşürüz. Sadece biyolojik bağ olan kişiler benim için. Onun için dışında bir anlam ifade etmiyorlar. Her neyse, tatlı mı tatlı bir anneannem var. 2 ay önce belinden ameliyat oldu ve yaklaşık bir aydır bizde. Memleketimizin merkezinde yaşıyor anneannem, köyde değil ama kalkıp koca şehre geldi. Belinden ameliyat olduğu için annem bakıyor. Ama fark ediyorum canı çok sıkılıyorbelinden dolayı dışarı da pek çıkaramıyoruz. Beli zaten ağrıyor ve onun üstüne tüm gün sıkıntı içinde. . Annem sürekli yanında duramıyor. Ne bileyim. Bu durum canımı çok sıkıyor. Bunu paylaşmak istedim sadece. . Ne yapabilirim hiçbir fikrim yok.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Sizin gibi düşünceli bir toruna sahip, ne şanslı. :)
Babannemi düşündüm ben de, neler yapardı diye, ya örgü örerdi, ya patchwork yapardı, ya televizyonda sağlık programları ya da sevdiği dizileri izlerdi. Kuşları, çiçekleri, balıkları vardı onlarla ilgilenirdi. Benim de aklıma bunlar geldi.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Sizin gibi düşünceli bir toruna sahip, ne şanslı. :)
Babannemi düşündüm ben de, neler yapardı diye, ya örgü örerdi, ya patchwork yapardı, ya televizyonda sağlık programları ya da sevdiği dizileri izlerdi. Kuşları, çiçekleri, balıkları vardı onlarla ilgilenirdi. Benim de aklıma bunlar geldi.
Çok geçmiş olsun bence bu tarz benimi izletin ona daha büyük kafa meşgul edici bişey gelmiyo şuan aklıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?