- 17 Ağustos 2011
- 24.964
- 157.362
- 798
- Konu Sahibi hemifrithemperi
-
Benim çalıştığım yerde devlet huzurevi kayıtları alınıyor, her yer dolu. Öncelikli değilse ya da cok ekstrem durum olmazsa yıllarca bekleniyor.Ozel bakimevlerini düşünüp yazmistim aslinda. Boyle konularda aklima hic devlet gelmiyor nedense. Kafadan eliyorum sanirim
4 kardesler sanirim, giderleri bolusebilirler.
artık para da yok malum araba. neden bakayım ki gençliğinde tüm parasını enerjisini onlara yedirdi. ne yapıyorlar mesela? herhalde siz yengem türündensiniz alındığınıza göreNe güzel işte gençliğinin baharindasin,enerjin var. Yaşlı parasını dayım alıyor diyorsun, sen al onla geçin . Çok para ya. Belki sen de araba alırsın.
Özel bakıcı tutun demişsin, çalışıyorsun madem sen de katkıda bulun tutsunlar.
En gıcık olduğum akraba türüsünüz. bir şeyin ucundan tutmaz, yapani da eleştirir her şeyden soğutursunuz
dedem annemlere çok zulüm etti annem teyzem gençliğinde eve bakmış ikisi çalışıp. Dedeme ev yaptırmışlar. kocaman apartman var be teyzeme ne anneme mal düşmedi mahkemelik olacaklar anneanne ölünce. gençliğinde de gelinler hep çok kıymetli oldu. anneme çalıştırıp dayımın eşine altın aldırmıslar
Şimdi gelipte bu kadınları hiç suçlama, kızma. İkinci sınıf evlat muamelesi görmüşler. yaşlılığında kendine bakılmasını isteyen evladına çiçek gibi bakmalı ayrımcılık yapmamalı.dedem annemlere çok zulüm etti annem teyzem gençliğinde eve bakmış ikisi çalışıp. Dedeme ev yaptırmışlar. kocaman apartman var be teyzeme ne anneme mal düşmedi mahkemelik olacaklar anneanne ölünce. gençliğinde de gelinler hep çok kıymetli oldu. anneme çalıştırıp dayımın eşine altın aldırmıslar
E paran yoksa vermeyeceksen, vaktin yoksa bakmayacaksan neden "Allah razı olsun, siz olmasanız ortada kalacaktı" deyip gönlünü hoş etmek yerine yengenize bileniyorsunuz??artık para da yok malum araba. neden bakayım ki gençliğinde tüm parasını enerjisini onlara yedirdi. ne yapıyorlar mesela? herhalde siz yengem türündensiniz alındığınıza göre
Benim çalıştığım yerde devlet huzurevi kayıtları alınıyor, her yer dolu. Öncelikli değilse ya da cok ekstrem durum olmazsa yıllarca bekleniyor.
Birkaç Arkadaşım huzurevinde çalışıyor. Bazen bahsi geçiyor
Neredeyse üç asgari ücret tutarında en ücradaki yer. Genelde tek maaşı olanı da almiyorlar,maaş + öldükten sonra bağışlanmak üzere ev ile kabul ediyorlar.
Çok ilginç bir piyasa huzurevi piyasası
kalmak zorunda değildi? kimse onu zorlanmadı. anneannemin evinde yaşadılar evleri olduğu halde. 3 tane dedemden düştü oturdukları ev haricî. ayrıca ev de aldılar. gözlerini para hırsı bürüdü. hiçte öyle kötü değildi el delisi oğlan delisi bir anneannem vardı. annemlere çalıştırıp geline altın alacak kadar. annemler bu yüzden konuşmuyor. dedem ölene kadar ayrıydı zaten evleri. omlar taşındı anneanne evine. benim suratıma bakıp kilo verdi bak nasıl zayıflattım gördün mü demesi sinirimi bozdu. huyunu da bildiğim için çünküÇocuklarına baktı, yemek yaptı diye guzelledigin kadın yıllarca kaynanayla aynı evde yaşamış, emekli olmuş hala kaynana bakıyor.
Yazık, onca işe gitmiş, eve para da getirmiş. Bir gün evinde keyif sürememiş.
Annenannen için üzüldüm ama ömrü kaynana çekmekle geçen bir kadın için (tüm kizlarinin yüz çevirdiği insan eminim sandığın kadar iyi bir insan değildir. Biz yaşlıları tonton haliyle hatırlıyoruz ama belki de Stv dizisinden çıkmış gibi biridir) bunca söz cok ayıp olmuş.
Kocanın annesi gelse üç ay bakmazsın, kadına neler demişsin
İnsanlar bu kadar iki yüzlü yalaka ve vicdansız nasıl oluyorlar. Ben surda bir yalandan gulumseye calissam suratimdan belli oluyor. Yazık çok yazık.kesinlikle evet aynen böyle oldu. gençliğinde gelininin hizmetcisiysi annemden teyzemden çok severdi. tapardı adeta. onlar da sülük gibi yapıştılar. yaşlanınca çöpe attılar resmen
Saçma bir çıkış yapmışsınız. Yengenç gayet mantıklı bir şekilde değerlendirmiş. Alan memnun veren memnun. Yenge bakmış neticede ve siz de hem bakmayıp hem de yengeniz gibi sorumluluk almayıp üstüne eleştiriyorsunuz.artık para da yok malum araba. neden bakayım ki gençliğinde tüm parasını enerjisini onlara yedirdi. ne yapıyorlar mesela? herhalde siz yengem türündensiniz alındığınıza göre
bilmem kendi zamanında bakıcı parası vermemek için anneannemi köle gibi kullanıp engeli üzerinden karı koca ayrı çocuğu ayrı araba aldığı için bir zahmet bakmak zorunda olduğu için olabilir mi? daha ne yapalım bu prenses kadınaE paran yoksa vermeyeceksen, vaktin yoksa bakmayacaksan neden "Allah razı olsun, siz olmasanız ortada kalacaktı" deyip gönlünü hoş etmek yerine yengenize bileniyorsunuz??
İki kızı cenazesine dahi gitmem demiş, bu kırgınlık sadece para, miras vs. için olamaz. manevi olarak ciddi sorunlar vardır.Anneniz ve teyzeniz hakli. Siz neden bu kadar usteliyorsunuz anlamıyorum. Calisiyormussunuz. Maasinizla kendinize ev alabildiniz mi? Bu ekonomik kosullarda cok zor degul mi?
Peki anneniz hem sizin maasiniza el koysa hemde size miras yoluyla gelecek evi catir catir yese siz napardiniz?
eanneme sözüm yok. en azından bakıcı tuttursun. huzurevine verin desin. yok. aç bıraktı diyorum başlıyor anlatmayaŞimdi gelipte bu kadınları hiç suçlama, kızma. İkinci sınıf evlat muamelesi görmüşler. yaşlılığında kendine bakılmasını isteyen evladına çiçek gibi bakmalı ayrımcılık yapmamalı.
gelinin başına kimse zorla atmadı. ben o baksın demiyorum en azından huzur evi bakıcı baksın diyorum.Gelinin başına atmışsınız bir de laf mı ediyorsunuz al kendin bak evinde torunu olarak. El kadınına bırakmak tatlı geliyor bir de laf işitiyor hey Allahım
İki kızı cenazesine dahi gitmem demiş, bu kırgınlık sadece para, miras vs. için olamaz. manevi olarak ciddi sorunlar vardır.
evet maalesef. çok sorun var arada. annemle yok ama teyzemle özellikle. annem de teyzemin yanında. en azından bakıcı tutsunlar. anneannemin 5 evi var 5. biri satılıp bakıcı tutulabilir. yatak bile almamışlar yaİki kızı cenazesine dahi gitmem demiş, bu kırgınlık sadece para, miras vs. için olamaz. manevi olarak ciddi sorunlar vardır.
Gerçekten anneler bunları okusun. Ne bunları okuyup gelin düşmanı olsun , ne de oğullarından dolayı gelin düşkünü. Herkesin hakkını herkese adilce verin. Manevi ve maddiŞimdi gelipte bu kadınları hiç suçlama, kızma. İkinci sınıf evlat muamelesi görmüşler. yaşlılığında kendine bakılmasını isteyen evladına çiçek gibi bakmalı ayrımcılık yapmamalı.
anneannemin 5 tane evi var dayimlara verilen evlerden ayrı. ekonomik olarak sıkıntı yok. bakıcı tutsunlar madem? ne yapıyorlar bu parayı? yengem zamanında bakıcı parası temizlikçi karası vermemek için anneannemin yanındaydı. evi de ayrıydı. kadın yatağı bile yok ya inanılmazSaçma bir çıkış yapmışsınız. Yengenç gayet mantıklı bir şekilde değerlendirmiş. Alan memnun veren memnun. Yenge bakmış neticede ve siz de hem bakmayıp hem de yengeniz gibi sorumluluk almayıp üstüne eleştiriyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?