Arkadaşlar yazım hatası olursa kusura bakmayın türk degilim.Daha önce konu açmışdım anneci bir eşim var.Anne oğul evliler,beni de hizmetçi diye almışlar.Ben kariyer yapmış kendi ayakları üzerinde duram bir kızdım.1 yaşında kızım var ve kapandım eve.Çalışamıyorum.Durum şu ki ben çoktan boşanırım.ama boşanıb anne evine gitmek de ayrı dert.Babam ve annem 13 yaşımdayken boşandı.annem ve kardeşim annemin evinde kalıyo.Babamın kendi evi var tatilatda.benim babamla kalmam lazım.Çünki babamın evi bana kalıcak.eger sahiblenmezsem akrabalar babamı kandırıb evi kendi üzerlerine yaptıra bilir.Babam çooook saf adam.YaparŞimdi annem boşan ama sabırlı ol ev tadilatı bitsin babanın evine git.yoksa ev gider diyor.Haklıda.Babam da boşanmama izin vermiyor.Boşanırsam ya beni kabul etmezse diye içim içimi yiyor.Arkadaşlar ben nasıl davranayım Evli kalamıyorum,artik işgence gibi.babama durumumi antalsam da o evden kefemle çık kafasında.Çıldırıcam.artik stresxen her gün migrenim tutuyo.bebeyimle ortada kaldım resmen.Ben babamı nasıl ikna edeyim?yoksa ev tadilat bitimce eşyalarımı aniden eve taşıyıb emrivaki yapayım napayım
Arkadaşlar yazım hatası olursa kusura bakmayın türk degilim.Daha önce konu açmışdım anneci bir eşim var.Anne oğul evliler,beni de hizmetçi diye almışlar.Ben kariyer yapmış kendi ayakları üzerinde duram bir kızdım.1 yaşında kızım var ve kapandım eve.Çalışamıyorum.Durum şu ki ben çoktan boşanırım.ama boşanıb anne evine gitmek de ayrı dert.Babam ve annem 13 yaşımdayken boşandı.annem ve kardeşim annemin evinde kalıyo.Babamın kendi evi var tatilatda.benim babamla kalmam lazım.Çünki babamın evi bana kalıcak.eger sahiblenmezsem akrabalar babamı kandırıb evi kendi üzerlerine yaptıra bilir.Babam çooook saf adam.YaparŞimdi annem boşan ama sabırlı ol ev tadilatı bitsin babanın evine git.yoksa ev gider diyor.Haklıda.Babam da boşanmama izin vermiyor.Boşanırsam ya beni kabul etmezse diye içim içimi yiyor.Arkadaşlar ben nasıl davranayım Evli kalamıyorum,artik işgence gibi.babama durumumi antalsam da o evden kefemle çık kafasında.Çıldırıcam.artik stresxen her gün migrenim tutuyo.bebeyimle ortada kaldım resmen.Ben babamı nasıl ikna edeyim?yoksa ev tadilat bitimce eşyalarımı aniden eve taşıyıb emrivaki yapayım napayım
Babanız o kadar safsa akrabaların taktiklerini uygulayın sizde..Arkadaşlar yazım hatası olursa kusura bakmayın türk degilim.Daha önce konu açmışdım anneci bir eşim var.Anne oğul evliler,beni de hizmetçi diye almışlar.Ben kariyer yapmış kendi ayakları üzerinde duram bir kızdım.1 yaşında kızım var ve kapandım eve.Çalışamıyorum.Durum şu ki ben çoktan boşanırım.ama boşanıb anne evine gitmek de ayrı dert.Babam ve annem 13 yaşımdayken boşandı.annem ve kardeşim annemin evinde kalıyo.Babamın kendi evi var tatilatda.benim babamla kalmam lazım.Çünki babamın evi bana kalıcak.eger sahiblenmezsem akrabalar babamı kandırıb evi kendi üzerlerine yaptıra bilir.Babam çooook saf adam.YaparŞimdi annem boşan ama sabırlı ol ev tadilatı bitsin babanın evine git.yoksa ev gider diyor.Haklıda.Babam da boşanmama izin vermiyor.Boşanırsam ya beni kabul etmezse diye içim içimi yiyor.Arkadaşlar ben nasıl davranayım Evli kalamıyorum,artik işgence gibi.babama durumumi antalsam da o evden kefemle çık kafasında.Çıldırıcam.artik stresxen her gün migrenim tutuyo.bebeyimle ortada kaldım resmen.Ben babamı nasıl ikna edeyim?yoksa ev tadilat bitimce eşyalarımı aniden eve taşıyıb emrivaki yapayım napayım
Kardeşim üvey,Tek evladıyım babamın.üstelik miras da yazdı bana .yani kanunen ölümünden sonra tek varis beniç.Ama boşanırsam beni siler gider halamın üzerine yapar diye korkuyorum,kolay manipule edile bilir birisi.ama bir tek beni dinlemezBabanızın evini size bırakacağını nereden biliyorsunuz ? Kardeşiniz de varmış. Kardeşinizin o evde hakkı yok mu ? Babanız sağlıklı ve hayattayken, babanıza birşey olması durumunda sizlere miras kalma ihtimali olan eve göre mi plan yapacaksınız ?
Babanız sizinle beraber yaşamak istemeyebilir. Ya babanızın hayatında bir kadın varsa ve onunla kendine yeni bir hayat kurma planı varsa ne olacak ?
Annemin karakteri zor.kızımla kalacak yerim yok malesef.yoksa bu evlilikde keçen her günüme yazık tabiki deBabanızın evi mi önemli sizin hayatınız mı? Milletin malı üzerine hayal kuracağınıza gerçekten kendi ayaklarınız üzerinde durun
Anneci eşimden boşandıgım için aklıma geldiO kadar da salak değildir ya konuyla anneci eşin bağlantısını da anlamadım konu ev çünkü hepiniz için
Kardeşim üvey,Tek evladıyım babamın.üstelik miras da yazdı bana .yani kanunen ölümünden sonra tek varis beniç.Ama boşanırsam beni siler gider halamın üzerine yapar diye korkuyorum,kolay manipule edile bilir birisi.ama bir tek beni dinlemez
Kardeş üvey,babamKardeşiniz varken ev nasıl size kalıyor? Babanız ne diye kendi evini akrabalarının üzerine yaptırıyor? Ben hiç birşey anlamadım.
ha evet vasiyet yazdı.qarib psikolojide insan.açık açık acı çekdiyimi söylediyim halde boşanmamam için direniyo.yemin ederim yalnız olsam al evini de git derim ama evladım için o evi almam şart.yani ben ne kadar iy kazansam da ev alamam.ev çok pahalı.Azerbaycan Bakü'de uygulama nasıl bilmiyorum. Size şu anda nasıl miras yazdı , vasiyetini mi hazırladı ? Profinize göre siz 29 yaşındaymışsınız. Babanız kaç yaşında ?
Neden babanız hayattayken evini kardeşinin üzerine geçirsin ki ? Belki adam tüm malvarlığını harcayacak ?
Taktik verebilirmisiniz?)))Anneci eşimden boşandıgım için aklıma geldi
Azerbaycan Bakü'de uygulama nasıl bilmiyorum. Size şu anda nasıl miras yazdı , vasiyetini mi hazırladı ? Profinize göre siz 29 yaşındaymışsınız. Babanız kaç yaşında ?
Neden babanız hayattayken evini kardeşinin üzerine geçirsin ki ? Belki adam tüm malvarlığını harcayacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?