• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneci erkekler evlenmesinnn !!!!

Umutsuzvakaa112

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
118
92
13
Kizlar iyi gunler .. artik daha fazla dayanamayip buraya yazma karari aldimm.. 1 yillik evliyim ikimizinde ailesinden uzakta bi sehirde yasiyoruz. ama sagolsun lanet kaynanam orayada yetisiyo.. esim cok iyi niyetli ve duzgun bir insan ama bir kaynanam var ki birakmiyo.mutlu olalim. Kadin evlendigimzden beri hatta tam nisanlilik doneminde esimi ve beni kiskaniyo bizi kimseyle paylasmak istemiyo .. esimin ailemi sevmesinden onlarla gorusmesinden korkuyo surekli aileme karsi dolduruyo.. esimi kiz gibi yetistirmis illa bi yolunu bulup adami o pis dusunceleri hakkinda ikna ediyo.. benim ailemle gorusmemi onlara olan bagliligimi kabullenemiyo .. kaynanam arayana kadar hersey cook cok guzel ama bi tlfnuyla butun mutlulugumuzun icine ediyo kadin. Kp zaten yok hukmunde.. bi gorumce var hicbisey umrunda degil.. en son kabullenemiyecegim sozler soylemis kv hemde kardesimi arayip gerekirse ailesini silecek diye bende dayanamayip esimi aradim ve iyi olmadigimi ailemin yanina gidip biraz kafami dinlemek istedigimi soyledim.. aksam o gelmeden de evden ayrilip ailemin yanina geldim. 15 gun oldu ne bi arayaan soran ve resmen cehennem gibi geciyor gunlerim nefes alamiyorum nolur dua edin yardin edin lutfenn bi yol gosterin bana cok ihtiyacim var ayni seyleri yasayip sonucunu payladmak isteyenler ozellikle

Gidicem diye aradikdan 2 saat sonra tekrar aramisti nasil gidiyosun neyle paran varmi fln diye sadece o kadar bikac sa sonra kv aradi onuda acmadi bidaha arama sorma yok

Allahım Korkunç bişey bide aynı şehirde olsa üç kişi uyuyup uyanacaksınız heralde eşinizle ciddi bi konuşma yapmalısınız

Keşke k.validen kocani 'kız' gibi yetiştirseymiş hani aşağılar gibi bunu ifade etmişsin ya keşke diyorum ben de.

Aile olmayı bir şekilde başaramamışsınız 15 gün olmuş kocan aramamış kucuk çocuk gibi doldurusa gelmiş anlaşılan
Aynen oyle yaa adam annesini hakli gordukce cildiriyorum gelmeseydim de yine her zamanki gibi kavga kiyamet annem.hakli.kadincagiz kotu niyetle soylememis dicek ve ben sinir krizi geciricektim dayanamadim ve kafami toplamaya gidicem diyerek ciktim.geldimm ama bu belirsizlikten nefret ediyorum

Aynen oyle yaa adam annesini hakli gordukce cildiriyorum gelmeseydim de yine her zamanki gibi kavga kiyamet annem.hakli.kadincagiz kotu niyetle soylememis dicek ve ben sinir krizi geciricektim dayanamadim ve kafami toplamaya gidicem diyerek ciktim.geldimm ama bu belirsizlikten nefret ediyorum
Felaket şeyi yapmak istemem fakat 15 gün geçmiş bence bir çok şey gözden çıkarılmış. Kocani dolduran kadına değil evlenecek kadar olgun görünüp de dolan karısını aramayan adama kız bence.

Allah böyle kv lere akıl insan etsin. Sanki evlatları mutsuz olunca mutlumu olacaklar. Gelin değil cogusu oğluna bakıcı kendine köle arıyor. Geri adım atarsan ömür boyu bu böyle gidecek. Yok eşin arayıp annesi kendisi adına özür falan dilerse. Birdaha denersiniz.

Benim eşim ve annesini anlatmışsın. Taktığı konular bile ayni . Eşini bekleseydin konuşup öyle çıksaydın evden keşke . Eşini çok seviyomusun?

Esimle bi arkadasimiz gorusmus ben karimi cok seviyorum hic bi akntimiz yok tek sorun aileler biraz toparlaniyim gidip gorusucem demis
Görüşmeye gelince sende sınırlarını cız. Annenin bu kadar mudahmüdahale etmesini istemiyorum de. Aranizda iletişim problemi var o çok belli. 15 gün aramamak ne demek.

Back
X