- 1 Ekim 2013
- 8.852
- 18.978
- 448
- 35
- Konu Sahibi boga_hatunu
-
Bunlar tamamen benim tecrübem olmakla beraber birincisi kesinlikle kocaya annesini kötülemeyeceksin. Kocaya anneyi kötülerden evlat sonuçta direk ona yöneliyor sen zaten bir sıfır geride başlıyorsun.Nasil yaptinz peki.
Eşi adil olmayan var mi? Hakli veya haksiz farketmeksizin hep annem hakli diyen bir esim var suçu hep bende bulur..
Kv yanlislarini anlatmaya kalktikca daha cok annesini savunuyor. Bu durumdan artik cok skildim kv bicagi her turlu kesiyor..
Siz bu tarz esleri nasil yola getirdiniz tavsiye ve onerilerinizi ogrenmek istiyorum..
Kv böyle saydırdıkça sizin eliniz armut toplamadı herhaldeAilem kv yuzunden evime gelemiyor benle kavgali ailemle kavgali kocasiyla kavgali bi oglu var doldurup doldurup salior ustume. Ewime geldi agza alinmayacak hakaretler etti ogluda sus pus dinledi anne ne diosun diyemedi yok oglumu 18 yasinda bulup ewlendircem seni sildik hayvan kazik saygisiz aklima geldikce intikam atesiyle yaniyorum resmen.
İyi de siz sakin kalmamışsınız ki hiç cevap verdikçe saygısız terbiyesiz diye saydırmış. Cevap vermeyip bir susmayı deneyin ağzınızla fermuar işareti dalan yapın bu hareketlerinizi eşinize gösterin. Bak hakaret ediyor ama cevap vermiyorum Allah'a havale ediyorum tarzı tavır takınınEsim benim ailemede hakaretler etti herkez birbirine girdi anlayacagnz. Annesinin bana hakaretlerini hakaret gibi algilamior sen baslattin dior kaynanam beni delirttikten sonra bende soylenmeye baslayinca ben baslattm oldu
Su planlar nedir acaba? Bana da lazim daBen hiçbirzaman eşime senin annende şöyle diye başlayan bir cümle kurmadim. .
Kayinvalidemle sorun varsa direk onunla hallettim. Eşime bunu hiç yansitmadim.
Çozemediysem de lafimi yedim oturdum kimi zaman ama bunu asla eşim bilmedi.
Zamanla kendisi gördü bazı şeyleri.
Mesela 1.5 ay Kayinvalidemle kaldım kavga ettik tabiki doğal olarak. .
Aradan 3 ay geçti şimdi yine eşim 1 ay kalmak istiyor ben istiyor muyum Hayır ama kavgada çıkarmiyorum.
Çünkü kavgasiz olarak ikna edeceğim planlarım varher erkek biraz da olsa annecidir.
Ama böyle sen hicbirsey yapmayıp kendi görüyor ya bazı şeyleri güzel bi duygu aslında
Su planlar nedir acaba? Bana da lazim da
Ailem kv yuzunden evime gelemiyor benle kavgali ailemle kavgali kocasiyla kavgali bi oglu var doldurup doldurup salior ustume. Ewime geldi agza alinmayacak hakaretler etti ogluda sus pus dinledi anne ne diosun diyemedi yok oglumu 18 yasinda bulup ewlendircem seni sildik hayvan kazik saygisiz aklima geldikce intikam atesiyle yaniyorum resmen.
Bir adamın karısına ağza alınmayacak hakaret ediliyor, adam sus pus dinliyor.
Başkasıyla evlendirileceği söyleniyor ama adam karısını savunmuyor...Karısına saygı duymuyor, duyulmasını talep etmiyor...
Biz buna "anneci eş" değil de başka bir şey diyoruz ama banlanmak istemiyorum...
Artk annesi hakkinda kotu yorum yapmiorum hatta aksine onu dusunuormus gibi konusuorum bide boyle denicem ins ise yarar
Söylediğiniz şey çok ilgimi çekti. Ben de aynı şeyi dusunuyordum demek bilimsel temeli de varmış. Biraz daha açar mısınız benim kayinvalidemle aramda öyle sorunlar yoktur firsat vermem zaten uzağız sukur. Ama eşim de anneci tabi. Bir arada olunca kv sanki evin hanımı kendisi evin beyi de oğlu gibi davranıyor gelin bu düzenin neresinde belli değil. 3 oğluna da aynı ama benimki ile biraz daha dusKunler. Tüm sorunlu kv gelin ilişkileri bu yüzden sorunlu bence o yüzden doktorun söylediklerini açar mısınız rica etsem.Anne kuzusu erkeği değiştirmek imkansız, kendimden biliyorum 2 ayda göreceğimş gördüm boşanma davası açmasını söyledim sebebi sadece annesi ve ona hayır diyememesi. Maalesef gittiğim doktor aseksüel olarak anne oğul evli hissettiklerini benim kuma gittiğimi bile söyledi (eşimin yaşı var 44) o nedenle kendinizi suçlamayı bırakın eşini değişmeyecek. Yapabileceğiniz tek şey 3 maymun tabii haysiyetinizi ayaklar altına almamak üzere...
8 yıldır düzeltemedim canım hep ailesi haklı.Eşi adil olmayan var mi? Hakli veya haksiz farketmeksizin hep annem hakli diyen bir esim var suçu hep bende bulur..
Kv yanlislarini anlatmaya kalktikca daha cok annesini savunuyor. Bu durumdan artik cok skildim kv bicagi her turlu kesiyor..
Siz bu tarz esleri nasil yola getirdiniz tavsiye ve onerilerinizi ogrenmek istiyorum..
Hikayemiz çok benziyor benimde böyle altlı üstlü oturuyorum en ufak bişey de kaynana gelip hakaret ediyo saydiriyo gidiyo eşimde okadar anneci ki hiçbişey demiyo. Bende hep susuyorum zaten. Çok doluyum. Dün gene aynı şey Oldu. dünden kavgalıyız bugün annem uğradı kadınada rezil etti resmen niye geldin dermiscesine. Ailemi kesinlikle istemiyo doğum yaptim bir kere geldiler ondada çıktı gitti . Sonrada niye geldi bunlar dedi . Bugünde Benide azarladi annemide Bide birlikte yiyip içiyoruz ve yerden yere vurulsamda sözleriyle eşim genede otur evinde gitme demiyo Allah yardımcımız olsun belki Birgün anlar ama bugün kararlıyım gitmiycem o ve heleki beni annemin yanında rezil ettikten sonra bide bebeğim var 45 günlükEn son tartismada sustum annesi geldi ewime soylendi soylendi gitti agzimi acmadim sonralari konu acilinca demek ki haksizdin sustun hakkini savunsaydin dedi esim sussam olmadi konustum hic hic olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?