Anneci koca sorunu

Bosanma disinda degil direk Boşanma olurdu ben ona o kadar hizmet edicem gençliğimi vericem benim bir söz hakkım bile olmayacak hadi ordan

Bosanma disinda degil direk Boşanma olurdu ben ona o kadar hizmet edicem gençliğimi vericem benim bir söz hakkım bile olmayacak hadi ordan
Öyle ama bazı karakterler sert oluyor verilen emek hiçe sayılıyor..ne diyim Allah hayırlısını versin

Öyle ama bazı karakterler sert oluyor verilen emek hiçe sayılıyor..ne diyim Allah hayırlısını versin
Benim eşimde çok sert karekter ky altı üstlü otururuz herşeyimi paylasir anlatırım o da bana anlatır asla gelini olarak görmez beni eşime kizar hatta damat kızımı üzme sakin der anlamıyorum bazı ky neden böyle çözemedim

Gelini rakip olarak gördükleri için mi bazıları öyle acaba...bir kaynana oğluna gelininin yanında “ne yârdan geçilir ne serden”diyor. Demek ki kabullenmiyor oğlunun yeni bir yuvası olduğunu..çok sinir bozucu..

Esinede kızıyorum bu kadar olmaz ki ama ozamn evlenmeyectin ananın dizinin dibinde oturacaktın turşunu kurardi

Kız sakın boşanma canım sebep değil ki bu benm aklıma böyle bişe gelince diyorum benim bebeğim olsa ölene kadar bnm bebeğim dir sen üzülme takmamaya çalış

Vallaha kelin ilaci olsa basina sürerdi..bende ayni durumdayım benim 8 yil oldu 2 cocuk var ama malesef annesinden babasindan izin istiyor yas 34 bide

Kız sakın boşanma canım sebep değil ki bu benm aklıma böyle bişe gelince diyorum benim bebeğim olsa ölene kadar bnm bebeğim dir sen üzülme takmamaya çalış
Evet anne olmak farklıdır tabi ama fazla müdahale yoruyor insanı

Vallaha kelin ilaci olsa basina sürerdi..bende ayni durumdayım benim 8 yil oldu 2 cocuk var ama malesef annesinden babasindan izin istiyor yas 34 bide
Bu konudan ötürü tartışma yaşıyor musunuz yoksa orta yolu buldunuz mu?

Evet anne olmak farklıdır tabi ama fazla müdahale yoruyor insanı
Kusursuz insan ,ilişki yoktur kusursuz evlilik diye de bir şey yoktur acısı ile tatlısıyla beraber birlikte olabilmek vardır zor olmayan ne var hayatta bn diyorum şükür evine geliyor eksik etmiyo canm sende öyle yap ve burda hep yaz rahat et ame annene dışarı surat etme sakin tamam mı

Çok teşekkür ederim ailelere yansıtmak kötü olur değil mi?çok ağır tartışma olsa da yine de söylememek mi lazım aileye?

Canim koz verme sakın sen kendi Aileni anlattın diyelim senin öfken geçer onların içerisinde durur Belki senin ailen onun ailesi ile tartışır daha büyür Bana eşim neler neler dedi çünkü çok sinirli asi bir yapıya sahip ben sustum bazen üzerine gittim daha çok kavga ettik bana babanın evine gitti diye bile oldu şu an çok iyiyiz çünkü güler yüzle davranıyorum ona arkadaş gibi olmaya çalışıyorum Onun sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum benim de annesi günde 2-3 kere Arıyor alıştım artık eşim açmazsa tl bni arar onla kınuşur zor olmayan bişe yok inan ama sn eşin e dırdır etme sus ona iyi davran

Ama beni ilgilendiren bir konuda beni değil de annesini dinlemesi üzüyor konu benle ilgiliyse bari benim sözüm geçsin ben de surat asıyorum tabi

Sen yokkende aynıydı eşin Sen onu kendi haline bırak o zamanla pişecek sen kendini arkadaşça yakınlaştı onu surat sakın yapma yoksa annemi istemiyor musun rahatsız mı oluyorsun diye sana kızar uzaklaşır annesini yakınlaşır benimkide öyleydi şimdi annesi arayınca bazen açmıyor

Zaten annesiyle arası bozulsun asla istemem,kul hakkına girmiş olurum. Sadece bizim kararlarımıza karışmasın yeter :)

Kvnin taktiğini uygula sende
Eşine dertlenme söylenme
Ne varsa içinde kvye pöykür
Kv eşine şikayet ederse ağla zırla annen beni sevemedi sesimi çıkarmadığım halde ben bunları haketmiyorumm ühü ühü de
Eşinin yanında kvye melek ol
Eşin yokken "aldığımız kararlara karışmasan iyi olur" de
Kv eşine karın böyle böyle dedi diyince de kopar yaygarayı ne yapsam yaranamıyorum kocacığımmmm de
Öylesi bundan anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…