- 31 Mayıs 2019
- 131
- 81
- 13
- Konu Sahibi Belki Olur
-
Öyle ama bazı karakterler sert oluyorBosanma disinda degil direk Boşanma olurdu ben ona o kadar hizmet edicem gençliğimi vericem benim bir söz hakkım bile olmayacak hadi ordan
Benim eşimde çok sert karekter ky altı üstlü otururuz herşeyimi paylasir anlatırım o da bana anlatır asla gelini olarak görmez beni eşime kizar hatta damat kızımı üzme sakin der anlamıyorum bazı ky neden böyle çözemedimÖyle ama bazı karakterler sert oluyorverilen emek hiçe sayılıyor..ne diyim Allah hayırlısını versin
Gelini rakip olarak gördükleri için mi bazıları öyle acaba...bir kaynana oğluna gelininin yanında “ne yârdan geçilir ne serden”diyor. Demek ki kabullenmiyor oğlunun yeni bir yuvası olduğunu..çok sinir bozucu..Benim eşimde çok sert karekter ky altı üstlü otururuz herşeyimi paylasir anlatırım o da bana anlatır asla gelini olarak görmez beni eşime kizar hatta damat kızımı üzme sakin der anlamıyorum bazı ky neden böyle çözemedim
Esinede kızıyorum bu kadar olmaz ki ama ozamn evlenmeyectin ananın dizinin dibinde oturacaktın turşunu kurardiGelini rakip olarak gördükleri için mi bazıları öyle acaba...bir kaynana oğluna gelininin yanında “ne yârdan geçilir ne serden”diyor. Demek ki kabullenmiyor oğlunun yeni bir yuvası olduğunu..çok sinir bozucu..
Evlenmeden önce beni ailesinin bile önünde tutardı ama evlenince ne değişti anlamadımEsinede kızıyorum bu kadar olmaz ki ama ozamn evlenmeyectin ananın dizinin dibinde oturacaktın turşunu kurardi
Evet anne olmak farklıdır tabi ama fazla müdahale yoruyor insanıKız sakın boşanma canım sebep değil ki bu benm aklıma böyle bişe gelince diyorum benim bebeğim olsa ölene kadar bnm bebeğim dir sen üzülme takmamaya çalış
Bu konudan ötürü tartışma yaşıyor musunuz yoksa orta yolu buldunuz mu?Vallaha kelin ilaci olsa basina sürerdi..bende ayni durumdayım benim 8 yil oldu 2 cocuk var ama malesef annesinden babasindan izin istiyor yas 34 bide
Kusursuz insan ,ilişki yoktur kusursuz evlilik diye de bir şey yoktur acısı ile tatlısıyla beraber birlikte olabilmek vardır zor olmayan ne var hayatta bn diyorum şükür evine geliyor eksik etmiyo canm sende öyle yap ve burda hep yaz rahat et ame annene dışarı surat etme sakin tamam mıEvet anne olmak farklıdır tabi ama fazla müdahale yoruyor insanı
Çok teşekkür ederimKusursuz insan ,ilişki yoktur kusursuz evlilik diye de bir şey yoktur acısı ile tatlısıyla beraber birlikte olabilmek vardır zor olmayan ne var hayatta bn diyorum şükür evine geliyor eksik etmiyo canm sende öyle yap ve burda hep yaz rahat et ame annene dışarı surat etme sakin tamam mı
Hiç bir ortak noktaya varamiyoruz artik ben umursamaya calisiyorum kendi haline birakdimBu konudan ötürü tartışma yaşıyor musunuz yoksa orta yolu buldunuz mu?
Ama beni ilgilendiren bir konuda beni değil de annesini dinlemesi üzüyorCanim koz verme sakın sen kendi Aileni anlattın diyelim senin öfken geçer onların içerisinde durur Belki senin ailen onun ailesi ile tartışır daha büyür Bana eşim neler neler dedi çünkü çok sinirli asi bir yapıya sahip ben sustum bazen üzerine gittim daha çok kavga ettik bana babanın evine gitti diye bile oldu şu an çok iyiyiz çünkü güler yüzle davranıyorum ona arkadaş gibi olmaya çalışıyorum Onun sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyorum benim de annesi günde 2-3 kere Arıyor alıştım artık eşim açmazsa tl bni arar onla kınuşurzor olmayan bişe yok inan ama sn eşin e dırdır etme sus ona iyi davran
Zaten annesiyle arası bozulsun asla istemem,kul hakkına girmiş olurum. Sadece bizim kararlarımıza karışmasın yeter :)Sen yokkende aynıydı eşin Sen onu kendi haline bırak o zamanla pişecek sen kendini arkadaşça yakınlaştı onu surat sakın yapma yoksa annemi istemiyor musun rahatsız mı oluyorsun diye sana kızar uzaklaşır annesini yakınlaşır benimkide öyleydi şimdi annesi arayınca bazen açmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?