kumarbaz ilgisiz koca ve aldatıldım mı?

Allah yardımcınız olsun. İşiniz çok zor. Su gibi aksın inşallah davanız. Ama süreç zorlu olacak muhtemelen. Eğer bu adam şu an sgk lı bir işte çalışmıyor ise, siz çalışıyorsanız sizden bile nafaka talep edebilir. Gider sizden aldığı nafakayı kumara yatırır her ay. Zaten bu evlilikte siz ve evladınız yeterince zarardasınız. Tereyağı gibi bu işten sıyrılabilmek için gerçekçi isteklerinizin olmasını öneririm. Çünkü bu adam muhtemelen daha da borç batağına saplanacak gün geçtikte. Tazminata başvursanız bile adamın size verecek borçtan başka bir şeyi kalmamış. Sizi daha çok borca batırmadan kaçmaya bakın derim. Tefeci vb yerlere bulaşırsa sizin ve bebeğinizin canı da tehlikeye girebilir. Bir an önce kurtulmaya bakın derim.
çok teşekkür ederim temennileriniz için bu işin çirkinleşme boyutu ve tabiki imkan dahilinde inşallah her şey çabucak kolayca biter 🙏

çok teşekkür ederim bunu anlatamıyorum buraya hata da yapmış olsam derdimi anlatmak bi akıl almak için yazıyorum ama tanımadığı bilmediği insanın hayatı için saçma sapan insanlardan azar yiyorum kimse lusura bakmasın hatalıda olsam tanımadığım insanlardan azar yiyemem. bu yaşıma kadar herkesi tek kalemde silip sadece kendini düşünen bi insanken evli ve hamile bi insanken elim dilim tutuldu kafamda çok kabullensemde kalben yapamadım
maalesef böyle şeyler yaşanabiliyor basiret bağlanması gibi bişey sanırım. Buda bir ders olsun sizin için demekki öğrenmeniz gerekenler varmış. Hakkınızda hayırlısı olsun...

İnsanlar iki günde kumarbaz olmuyor, mutlaka öncesi vardır bunun ama sizin gözleriniz kör oldu sanırım. Artık olan olmuş, geriye dönüş yok, bu herif sizi aldatsa ne olur aldatmasa ne olur. Sonu ya sokaklar, ya da hapishane olur bu adamın, siz de biran önce aklınızı başınıza toplayın toplayabilirseniz.

çok teşekkür ederim temennileriniz için bu işin çirkinleşme boyutu ve tabiki imkan dahilinde inşallah her şey çabucak kolayca biter 🙏
Çirkinleşmesi yine en iyi ihtimal. Alacaklıları sizin ve bebeğinizin peşine düşerse Allah'ım korusun saklasın canınızdan olmayın. Bir an önce paradan puldan önce kaçmaya bakın.

Yani avukat olarak diyeyim babasının sattığı evden sizin ne gibi bir alacağınız olabilir? O evin sizin paranızla alınması ama babasının üstüne falan olması lazım. Bomboş beklentiler. O zamana kadar da adamlar o parayı yasal olarak talep edebileceğiniz bir yere de koymazlar bence ki zaten bir hakkınız da yok/

Siz ailesi o parayı vermedi diye kinlisiniz anladığım kadarıyla. Ailesi o parayı verse borçlar kapansa kocanızın borcu bir kez daha katlanana kadar devam ederdiniz.

Aç boşanma davanı nafaka da artık Allah büyük. Adamlar oğullarını sallamıyor herhalde artık, sen daha torun göstermem de. Adamların da çok umrunda olacağını sanmıyorum

Cidden ailesi evin parasını verseydi onu da harcardı adam, insanlar ne zorluklarla birikim yapıyor bağımlılık için vermek istemeleri çok doğal

Ana babası (eşiniz sattırmış hatta) evlerini satmış oğullarına bile vermemişler, size mi verecekler hiç sanmam.

Oğullarına da iyi ki vermemişler, çünkü siz amacımız kredileri ödeyip normale dönmekti demişsiniz, bir nevi iyilik etmişler size gözünüzü açın diye.

Eşiniz de bunlar olurken yetmemiş gibi eski kırığıyla yazışmış, ben sizin yine yanlış kararlar alacağınızı düşünüyorum eğer boşanma konusunda ciddiyseniz bir avukata danışın.

arkadaşlar belki önceki konularımdan bilen bilir. özet geçeyim 2 buçuk yıllık evliyim birde bebeğim var. kocam evliliğimizin 6. ayından itibaren kumar oynamaya başladı. defalarca yakaladım defalarca yeminler etti. sürekli bir para yok durumu içerisindeydik ve bana hiçbir zaman sebebini giderlerini anlatmadı. ben de telefonunu kurcalayarak kumarda çok ciddi meblağlar kaybettiğini öğrendim. derken çok ciddi bir batış yaşadı 30 40 50 bin tller oldu 200 300 500 ve en sonunda 2 milyona yakın paralar. geçen sene öğrendim ki bir sürü insana kredi çektirip kumar oynamış ve hepsini kaybetmiş o sıra 7 aylık hamileydim. aylık 90 100 bin tl kredi ödemeye başladık. kız kardeşimle eşi 200 bin tl borç verdiler durumları toparlayalım diye tabiki yetmedi bu kadar borcun içinde ayımızı kurtardık sadece. ben doğum yaptım derken sıkışık günlerde hayatımıza devam etmeye çalıştık. bu sırada benim düğün takılarım altımdaki arabam ve yeni doğan çocuğumun bütün takıları da kumar borcuna gitti tabi. üstüne üstlük kendi suçu yüzünden dünyası başına yıkılmış her gün ruh gibi gezen bir koca. bebeğiyle ilgisiz benimle ilgisiz. cinsel hayatımız 2 ayda bir belki ayda bir eve sürekli suratı asık gelir 2 günde bir kredi ödemelerini çıkartmaya çalıştığı için. defalarca maddi olarak beni kaybetmedin ama manevi olarak kaybediceksin biraz kendine gel benimle bebeğinle ilgilen bebeğinin en güzel zamanlarını kaçırıyosun demelerime rağmen düzelmedi. her şeyi konuşmayı denedim cinsel hayatımızdan tut ne konuşursam konuşayım tek sebebini maddi yokluğuna bağladı. gece çocuğa ben kalkarım sürekli arkadaşlarımız gelir çocuk ağlar ben kalkar bakarım eve gelir çocukla 1 saat ilgilenir belki sonra uzanır koltuğuna uyur yada alır eline birasını. çocuk ağlar mesela kalkmamak için uğraşır. hiç bana yardımcı değil diyorum ki en azından gece uykusuna bazı günler sen yatır yok. tek yaptığı gelir sever hayatına devam eder. ev arkadaşlığından başka ilişkimiz kalmadı.

neyse güncel duruma gelirsek borçlarını kapatabilmek için annesine babasına evlerini sattırdı ama tek hedefimiz bütün kredileri kapatıp normale dönmekti. annesi paradan bir kuruş bile vermedi kaldı öyle. bu 1 senelik süreçte hiç kumar oynamamıştı ama 2 gün önce telefonunu tekrar kurcaladığım da 1 haftadır oynadığını gördüm. ve yine kredi çekip oynamış. yani ben borçların kredilerin azaldığını artık bitmesini beklerken yine kredi borçlarımız oldu. ve yine bir sürü paralar kaybetmiş. bu 1 senelik süreçte benim kendi arkadaş çevrem dahil herkesten ona söylemeyin diyerek borç istemiş ve ben bunları hep öğrendim.

sonra bir kadını engellediğini gördüm instadan. benden önce takıldığı bir kadın olduğunu söyledi. kadına yazdım. kadında bana nasılsın diye mesaj attığını ve tersleyince kusura bakma diyip engellediğini söyledi. kadına da dostça yazdığını düşünmediğimi izin vermediği için devamının gelmediğini söyledim ve teşekkür ettim. kocama neden yazdın diye sorduğumda inanmıcaksın ama borç istemek için dedi. tabiki de inanmadım.

yani bu durumda dilim varmasada aldatılmış oluyorum sanırım. aslında sonuç çok belli boşanmak istediğimi net bi şekilde söyledim. fakat bu süreçten çok korkuyorum bebeğimle birlikte. arabamı geri istediğimi ve bir asgari ücret nafaka istediğimi söyledim. siz napardınız ?
kuruş alamazsınız o adam son kuruşuyla da kumar oynar bırakın gitsin neyı zorluyorsunuz

Bende boşanma aşamasındayım, bebeğim var.Açıkçası aşırı zorlanıyorum. Ancak bizim evliliğimizde aldatma, şiddet, hakaret, kumar, alkol , saygısızlık vs yoktu. Sanırım o yüzden zorlanıyorum.
Sizin tekrar tekrar kurtarma çabanızı da anlıyorum. İnsan evliliğini yıkmak istemiyor bir çocuk varken. Ancak evlilik maalesef bir kişinin çabası ile gitmiyor. Sadece korktuğunuz o son kısmı erteliyorsunuz. Bugün bitmezse yarın bitiyor, yarın bitmeyecekse bir sonraki sene bitiyor. Evliliğin pek çoğu da erkekler yüzünden bitiyor. İnsanın gerçekten inanası gelmiyor bazı bitişlere, bitebileceğine. Ama bitiyor..

Back
X