• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kumarbaz ilgisiz koca ve aldatıldım mı?

Çocuğun altınını neden kumara yatırdinız🙄🙄

Kızkardes ve enişte neden parasinı yedirdi??

Kv ve kp yaşlılikta oturacakları evi neden satıp yedirdi🙄🙄🙄

Hikayedeki herkes birbirinden salak kusura bakmayın, adamın biri soytarı olmuş kumarda paraları yiyor kalan herkes elde avucta ne varsa satıp savıp buna veriyor. Altından yapılma falan mı bu adam??? Hepiniz dımdızlak kaldınız şimdi, boşanırken 1tl alamazsınız her şeyi yemiş adam.
yok yoook annesi akıllı adamın
vermemiş parayı kusura bakma da konu sahibi @Maddy35 ne iyi etmiş
neden anne baba oturduğu evi versin zaten de biliyorlardır çocuklarının huyunu

ve siz bu kadar iticiliğin içinde hala sevişmiyor cart curt mu diyorsunuz içinizden geliyor mu ki bu adamla birlikte olmak?

Konu sahibi sizi anlıyorum bende benzer süreçlerden geçerek boşanmış bir kadınım duygusal olarak severek evlendiğiniz birinin manuplasyon oyunlarıyla bağımlılığını öğrenmekte geç kaldınız benim gibi bende hamileyken ailesinin bir sürü kredi çekip benden gizlediğini öğrendim şansta verdim tedavi olması için tedaviyede başladi 1 sene bekledim etrafa borçlu olduğunu öğrendim oynamayı bırakmayınca oğlum 1 yaşındayken boşandım kurduğunuz hayallerin yıkılması lahusalık döneminin üstüne cok ağır geliyor evlendiginiz kişi sizin hayal ettiğiniz kisi değil ben şu an üniversite okuyup ailemden destek alarak oğlumu büyütüyorum en büyük şansım ailem şükürler olsun atanıp kendime bi düzen kurmak için küçücük oğlumla çabalıyorum hiç vazgeçmiyorum lütfen düzelir diye beklemeyin bu kadar yüksek borca giren yüzü kızarmadan etraftan borç dilenen insanlar düzelmiyor ilk günler bu kadar kötü bi insandan ayrılmanıza rağmen kötü hissediceksiniz bu bir süreç alışkanlığınız var en mutlu hayalleriniz yıkılıyor gerçeklikten kopmayın hayalini kurduğunuz hayat bu değil sizin ihtiyacınız olan eleştiri değil cesaret kendinizi kandırmayın o hayalini kurduğunuz evlilik bu değildi kumar bağımlısı kişiler genelde suç bastırmak için karşısındaki kişileri çok suçlu hissettirir surekli insanlara kendinizi anlatmak açıklamak zorunda kalcaksınız görüyorum ki bunu yapıyorsunuz ilk günler boşandığımda acaba düzelir miydi gibi bi düşüncem bile oldu 3 ay oldu boşanalı günden güne çok rahat hissediyorum biz kadınlar evlilikte her sey deneyip yasımızı tutuyoruz boşanmadan sonrası günden güne daha rahat hissetmenizi sağlayacak paçasındaki çamuru temizleyen böyle adamlardan kurtulan onurlu kadınlardan olalım hepimiz

Back