kumarbaz ilgisiz koca ve aldatıldım mı?

hiç korkma boşan bebek küçük olduğu için istediğin nafaka uygun. Ama bu kadar bataktayken verebilirmi bilemedim. Cinsel hayat yoksa asla sabretme hiç bişey düzelmez ve günlerin geçmesini bekleme hemen boşan
boşanıyorum inşallah bu hafta içi gideceğim dilekçe vermeye nasıl olur hiç bilmediğimden avukat ücretleri avukatsız boşanmak hepsini araştırmam lazım

boşanıyorum inşallah bu hafta içi gideceğim dilekçe vermeye nasıl olur hiç bilmediğimden avukat ücretleri avukatsız boşanmak hepsini araştırmam lazım
Avukatsiz boşanmak gibi bir saçmalık yapmayın baroya başvurun ücretsiz avukat ayarlayabiliyorlar diye biliyorum.

Kaybettiklerini kendin verdin kocanın ailesi niye size para veriyor anlamadım. Kocan çalışsın ödesin çocuğunu düşünüyorsa. Çocuğu göstermem falan diyerek koz olarak kullanma ters teperse daha beter olur her şey. Düzelir diye bir şey yok adamın borcunu odedikce oynamış işte. Başa gelmeden bilemezsiniz yargılamayin demissinizdir muhakkak bazi şeyleri bilmek için yaşamaya gerek yok.

Eşimin uzak akrabası için aradılar para lazım sözde arkadaşı dolandırmış hesabından kredi cekmis. Inanmadim kumar oynamıştır biz niye para veriyoruz madem öyle gitsin dava açsın bankaya basvursun dedim kem kum cevap gelmedi. Sonuç? Adam kaldiracli islemden batmış herkese böyle yalan soylemis. Çocukları da var. Çocuklarını düşünmeyen adamı ben hiç düşünmem. Siz etrafa haber salmamissiniz kocanız milleti dolandırmaya devam etmiş sizin de suçunuz var once onu kabullenin bence.
evet benim suçum kabullenip inanıp hatasını yaymadan onu dillere düşürmeden inanmak oldu yeni evli dönemim ve hamileliğimle birlikte yaşadığım şok yüzünden umut bağlayıp şans verdim ve evet yanıldım. şimdi de 1 sene sonra düzelmediğini düzelmiceğini öğrendim. ama burdaki kadınlar bazıları kimse kusura bakmasın kendi hayatlarını bile bilmediğim insanlardan azar yiyemem. benim istediğim akıl ve dertleşmek kafamdaki düşünceleri bi şekilde konuşarak şekillendirmek

boşanma konuşmasında anlaşmamız bu şekilde resmiyette bu meblağa imza atıcak
Umarım atar ama konuşmadaki anlaşmanın bir bağlayıcılığı yok, anlaşma protokolünden bile son anda vazgeçip çekişmeliye dönen var, o yüzden kafanızda birkaç plan olsun, istediğiniz nafakayı ödemezse ne yaparsınız, bebeğinizin ve sizin masraflarını nasıl karşılarsınız, ödemelerde zorluk çıkarırsa veya aksaklıklar olursa ne olur gibi.
Unutmayın bu adam şu an gırtlağa kadar borca batmış durumda, batmaya da devam edecek çünkü kumara devam edecek, hatta bir şey daha yazayım olursa şaşırmayacağım, benden boşanmak istedin diye dağıldım, kumarı bırakacaktım ama sen beni terk ettin boşluğa düştüm senin yüzünden kumar oynuyorum deyip bundan sonraki kumar borçları için sizi suçlayabilir de.

tavsiyelere rağmen inanmak istemediniz düzelir zannettiniz bunu anlayabiliyorum ama kumar öyle bir şey ki inanın yani nasıl anlatsam, kocanızın kahve alışkanlığı vardır çözüm istersiniz tavsiyeler verilir bir süre sonra adam kahveye gitmeyi azaltır yani bir şekilde çözümü vardır ama kumar öyle değil, düzelmiyorlar o yüzden en mantıklı tavsiye kumar oynayan adamdan boşanmalısın tavsiyesi ve ne kadar erken boşanılırsa zarar da o kadar az yıkıcı oluyor.
Bildiğiniz bataklıktır kumar, oynayanı zaten dibe çekiyor ama eşini çocuklarını ailesini de dibe çekiyor, bireysel bir problem olmuyor kumar, kumarbazın çevresini de yıkıp geçiyor.

Ailesinin insiyatifine kalmış, vermek istemezlerse de gönül koymayın bebeğinizi göstermemezlik yapmayın, görmek isterlerse görsünler, ki bildiğim kadarıyla göstermezseniz onların da sizi dava etme hakkı var, tabii bunu avukatla konuşup fikir almanız da yarar var.
Kaldı ki suçları da yok, tek suçları çocuklarının kumarbaz olması, kim ister ki oğlu/kızı kumarbaz olsun, onlar da bu yaştan sonra ev bark satmışlar çocukları için, çok afedersiniz gençlikte eşek gibi çalış biriktir mal mülk yap, evladın bir haltlar karıştırdı diye evini sat, muhtemelen onlar da oğulları bir daha oynamayacak diye evi sattı, sonra devam ettiğini görünce kızıp parayı vermedi, haklılar.

Sizde evlat büyütüyorsunuz Allah sağlıklı ömürler versin🙏 bahtı açık olsun inşallah🙏 ne demek istediğimi bebeğiniz büyüdüğünde daha iyi anlayacaksınız keza kendi ailenizi de.

Aileniz tarafından bakınca da eşinizi adam edeceğim diye çaba sarf ederek hem manevi hem de maddi olarak kendinize yazık ettiniz, bilselerdi sizi o evde tutmazlardı paranızı yemesine izin vermezlerdi.
çok haklısınız çok teşekkür ederim

Umarım atar ama konuşmadaki anlaşmanın bir bağlayıcılığı yok, anlaşma protokolünden bile son anda vazgeçip çekişmeliye dönen var, o yüzden kafanızda birkaç plan olsun, istediğiniz nafakayı ödemezse ne yaparsınız, bebeğinizin ve sizin masraflarını nasıl karşılarsınız, ödemelerde zorluk çıkarırsa veya aksaklıklar olursa ne olur gibi.
Unutmayın bu adam şu an gırtlağa kadar borca batmış durumda, batmaya da devam edecek çünkü kumara devam edecek, hatta bir şey daha yazayım olursa şaşırmayacağım, benden boşanmak istedin diye dağıldım, kumarı bırakacaktım ama sen beni terk ettin boşluğa düştüm senin yüzünden kumar oynuyorum deyip bundan sonraki kumar borçları için sizi suçlayabilir de.
her şey ihtimal dahilinde işte bu süreç beni çok korkutuyo ama beklemekle de ele bişey geçmiyo malesef

inşallah çirkinleşmeyiz yıpranmak istemiyorum daha fazla
Mutlaka avukat tutun, asla whatsapp vb üzerinden aleyhinize kullanabileceği şeyler yazmayın, boşanma psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreçtir, söylemesi kolaydır ama uygulaması zordur bunun da farkındayız hepimiz, yani oturduğumuz yerden ahkam kesiyoruz sanmayın, çevremde boşanan çok arkadaşım var biliyorum o yüzden, hele eşiniz çirkinleşirse epey yıpranacaksınız ama asla kafanıza göre hareket etmeyin, avukatınızdan destek alın, avukatınız yanlış yönlendirirse azledin yeni bir avukatla yola devam edin, size maddi haklarınızdan vazgeçin demiyoruz, hak ettiğinizi almaya çalışın elbette ama borç batağındaki bir adamdan da çok bir şey çıkmayacaktır buna da hazırlıklı olun😌

Allah yardımcınız olsun, sonucu siz ve bebeğiniz için hayırlı olsun inşallah🙏

Çevrenin bir suçu yok ki🤷‍♀️ bebeğin hastane masrafları, gebelik vs bahanelerle sıkıştım deyip borç istemiştir aman Maddy’e söylemeyin zaten hamile, yeni doğum yaptı bunları kafasına takıp üzülmesini istemiyorum demiştir, insanlar da Maddy üzülmesin düşüncesiyle söylememiştir, adam borcunu uzun süre ödemeyince söylemek zorunda kalmışlardır, onlar Maddy’nin çevresi arkadaşları, arkadaşlarını düşünmüşler, kumar için olduğunu bilseler vermezlerdi.
Evet doğru gerçi. Kumar oynuyorum diyip istememiştir sonuçta. Eski bir okul arkadaşımla konuştum geçen kumar bağımlılığına düştüğünü söyledi. Bilinçsiz oluyorum o an diyor. Gece gözüme uyku girmiyor girip oynuyorum sabah farkına varıyorum yaptığım şeyin diyor. Amaç para kazanmak değil yani 100 bin kaybettim bir gecede üzülmedim ama son 1000 liramı kaybettim oynayacak param kalmadığı için çok kötü bir ruh haline girdim dedi. Yani kaybettiği için değil de oynayacak parası kalmadığı için intihar düşüncelerine girmiş. Sigarayı bile bırakabilirim ama bunu ne yaptıysam bırakamıyorum diyor. Çözümü gerçekten yok. İstediğin kadar engelle bir şekilde yolunu bulup yine oynuyorlar en başından boşanmak daha mantıklı çabaladıkça sen de onunla batıyorsun batağa.

Mutlaka avukat tutun, asla whatsapp vb üzerinden aleyhinize kullanabileceği şeyler yazmayın, boşanma psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreçtir, söylemesi kolaydır ama uygulaması zordur bunun da farkındayız hepimiz, yani oturduğumuz yerden ahkam kesiyoruz sanmayın, çevremde boşanan çok arkadaşım var biliyorum o yüzden, hele eşiniz çirkinleşirse epey yıpranacaksınız ama asla kafanıza göre hareket etmeyin, avukatınızdan destek alın, avukatınız yanlış yönlendirirse azledin yeni bir avukatla yola devam edin, size maddi haklarınızdan vazgeçin demiyoruz, hak ettiğinizi almaya çalışın elbette ama borç batağındaki bir adamdan da çok bir şey çıkmayacaktır buna da hazırlıklı olun😌

Allah yardımcınız olsun, sonucu siz ve bebeğiniz için hayırlı olsun inşallah🙏
amin inşallah🙏 avukat masrafları ne kadar peki bu süreçte onu da karşılamam gerekicek mecbur biliyo musunuz

boşanma konuşmasında anlaşmamız bu şekilde resmiyette bu meblağa imza atıcak
O adam boşanma protokolünde aylık 1 milyon dolara bile imza atar. Nasılsa parası yok. Vermezse ne yapabilirsiniz ki? Hiçbir şey. Adamın uçan kuşa borcu var. Bir tane daha borç kalemi oluşur çok da umrundaydı. Giden gitmiş artık o paralar geri gelmeyecek, nafakayı falan da unutun. Gökten üstünüze para yağma ihtimali o adamın nafaka verme ihtimalinden daha fazla.

Ekleme: eş ailesinden paramı isteyecem yazdıklarınızı okudum. Yahu sizce verirler mi? Kayınvalideniz düğünde taktığı bilezikleri bile ertesi gün bunları satın almadım, kiraladım deyip geri almış. Size tek kuruş yedirir mi bunlar? Gerçekten inanarak mı söylüyosunuz bunları?

Son düzenleme:
amin inşallah🙏 avukat masrafları ne kadar peki bu süreçte onu da karşılamam gerekicek mecbur biliyo musunuz
İnanın avukat masrafları ne kadardır bilemiyorum, davanın ne kadar süreceği de önemli, çekişmeli olursa uzar uzarsa avukatlık masrafları da artar, önce iyi bir boşanma avukatı bulun gidip görüşün fiyat alın, durumunuzu söyleyin.

Evet doğru gerçi. Kumar oynuyorum diyip istememiştir sonuçta. Eski bir okul arkadaşımla konuştum geçen kumar bağımlılığına düştüğünü söyledi. Bilinçsiz oluyorum o an diyor. Gece gözüme uyku girmiyor girip oynuyorum sabah farkına varıyorum yaptığım şeyin diyor. Amaç para kazanmak değil yani 100 bin kaybettim bir gecede üzülmedim ama son 1000 liramı kaybettim oynayacak param kalmadığı için çok kötü bir ruh haline girdim dedi. Yani kaybettiği için değil de oynayacak parası kalmadığı için intihar düşüncelerine girmiş. Sigarayı bile bırakabilirim ama bunu ne yaptıysam bırakamıyorum diyor. Çözümü gerçekten yok. İstediğin kadar engelle bir şekilde yolunu bulup yine oynuyorlar en başından boşanmak daha mantıklı çabaladıkça sen de onunla batıyorsun batağa.
Kumarbazlar kumar için borç ver demiyor zaten, binbir yalan sıralıyorlar, kumarbaz =yalancı da diyebiliriz, sizden para almak için tek ayak üzerinde 40 yalan söylerler.

Aynen, ben boşuna demiyorum kumarbazlık uyuşturucu bağımlılığı gibidir diye, kumar oynamak için kendisine sürekli bahane bulur, o bahanelere önce kendisini inandırır sonra çevresini inandırır, bahsettiğiniz kişi arkadaşınız değil de eşiniz veya kardeşiniz olsaydı, kumar için para verin diye gırtlağınıza bile çökerdi, vermediğinizde sizi suçlardı kendisini öldürmekle tehdit ederdi, ki arkadaşınız da intihardan bahsediyor, aslında içten içe size vicdan yaptırmaya da çalışıyor, manipüle ediyor, intiharı düşünüyorum diyerek.

Kumarbazlar kumar için borç ver demiyor zaten, binbir yalan sıralıyorlar, kumarbaz =yalancı da diyebiliriz, sizden para almak için tek ayak üzerinde 40 yalan söylerler.

Aynen, ben boşuna demiyorum kumarbazlık uyuşturucu bağımlılığı gibidir diye, kumar oynamak için kendisine sürekli bahane bulur, o bahanelere önce kendisini inandırır sonra çevresini inandırır, bahsettiğiniz kişi arkadaşınız değil de eşiniz veya kardeşiniz olsaydı, kumar için para verin diye gırtlağınıza bile çökerdi, vermediğinizde sizi suçlardı kendisini öldürmekle tehdit ederdi, ki arkadaşınız da intihardan bahsediyor, aslında içten içe size vicdan yaptırmaya da çalışıyor, manipüle ediyor, intiharı düşünüyorum diyerek.
benimkide aynısını dedi herkesin yüzüne bakmaya utanıyorum senin oğlumun intiharı düşünüyorum diye…

evet benim suçum kabullenip inanıp hatasını yaymadan onu dillere düşürmeden inanmak oldu yeni evli dönemim ve hamileliğimle birlikte yaşadığım şok yüzünden umut bağlayıp şans verdim ve evet yanıldım. şimdi de 1 sene sonra düzelmediğini düzelmiceğini öğrendim. ama burdaki kadınlar bazıları kimse kusura bakmasın kendi hayatlarını bile bilmediğim insanlardan azar yiyemem. benim istediğim akıl ve dertleşmek kafamdaki düşünceleri bi şekilde konuşarak şekillendirmek
haklısın nedendir bilenmez ama bazen çok kırıcı alakasız yorum yapıyorlar. İnsanın aklıyla kalbi bazen aynı şeyi söylemez. Siz sevmiş inanmışsınız ve de evlisiniz umut bağlamanız düzeleceğini beklemeniz çok normal. İnsan birini severken mantık penceresinden bakamıyor. Bende bir zamanlar çok sevdim aşık oldum sorunlar çıktığında her ne kadar düzelemeyeceğini bilsemde umut etmekten vazgeçmemiştim durumu hemen kabullenemiyor insan gözünün önünde hayallerin yıkılıyor ama üzüntüden ne yapacağını bilemiyorsun işte. Ben sizi anlıyorum artık kabullenişe geçmişsiniz kurtulup yolunuza bakacaksınız güzel günler sizin olsun...

benimkide aynısını dedi herkesin yüzüne bakmaya utanıyorum senin oğlumun intiharı düşünüyorum diye…
Kumarcilarin en büyük kozu intihar inanma. Oynamasaymis oglunu çok düşünüyorsa pis herif

haklısın nedendir bilenmez ama bazen çok kırıcı alakasız yorum yapıyorlar. İnsanın aklıyla kalbi bazen aynı şeyi söylemez. Siz sevmiş inanmışsınız ve de evlisiniz umut bağlamanız düzeleceğini beklemeniz çok normal. İnsan birini severken mantık penceresinden bakamıyor. Bende bir zamanlar çok sevdim aşık oldum sorunlar çıktığında her ne kadar düzelemeyeceğini bilsemde umut etmekten vazgeçmemiştim durumu hemen kabullenemiyor insan gözünün önünde hayallerin yıkılıyor ama üzüntüden ne yapacağını bilemiyorsun işte. Ben sizi anlıyorum artık kabullenişe geçmişsiniz kurtulup yolunuza bakacaksınız güzel günler sizin olsun...

Allah yardımcınız olsun. İşiniz çok zor. Su gibi aksın inşallah davanız. Ama süreç zorlu olacak muhtemelen. Eğer bu adam şu an sgk lı bir işte çalışmıyor ise, siz çalışıyorsanız sizden bile nafaka talep edebilir. Gider sizden aldığı nafakayı kumara yatırır her ay. Zaten bu evlilikte siz ve evladınız yeterince zarardasınız. Tereyağı gibi bu işten sıyrılabilmek için gerçekçi isteklerinizin olmasını öneririm. Çünkü bu adam muhtemelen daha da borç batağına saplanacak gün geçtikte. Tazminata başvursanız bile adamın size verecek borçtan başka bir şeyi kalmamış. Sizi daha çok borca batırmadan kaçmaya bakın derim. Tefeci vb yerlere bulaşırsa sizin ve bebeğinizin canı da tehlikeye girebilir. Bir an önce kurtulmaya bakın derim.

çok teşekkür ederim bunu anlatamıyorum buraya hata da yapmış olsam derdimi anlatmak bi akıl almak için yazıyorum ama tanımadığı bilmediği insanın hayatı için saçma sapan insanlardan azar yiyorum kimse lusura bakmasın hatalıda olsam tanımadığım insanlardan azar yiyemem. bu yaşıma kadar herkesi tek kalemde silip sadece kendini düşünen bi insanken evli ve hamile bi insanken elim dilim tutuldu kafamda çok kabullensemde kalben yapamadım

Back
X