Anneci kocam yuzunden annemin evine geldim..

nazarela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
254
191
18
34
Arkadaslar herkese iyi bayramlar... dun aksam bizim evde ben kayinvalideme soyledigi bi patavatsiz bi saka,yuzunden küsüp kirilip iyi geceler deyip yattim. Esim yatmadi,ailesiyle oturuyordu onlarla konusup beni yanina cagirdilar hayirdir gelin geneneyaptik dediler bnde hicbisey yapmadiniz ayrica,gene ne,yaptik ne demek surekli hata,arayan biriymisim gibi dedim. Sonra esim de annesinin yanina oturdu bi kv spylendi bi esim soylendi bi kv bi esim. Bende dedim ki kusura bakmayin kirildigim icin bi dovmediginiz kaldi bidaha kirilmambengidiyorum deyip annemleri aradim. Cunku esimecok kirildim annesiylebir olup beni dislamasi bana lafsaymasi o kadarzoruma gitti ki...
Annemleabim geldi ortamduzeldi kv cok kibarlasti esim annecim abicim demeyebasladi ben cirkefgelin oluverdim. Sonra annemleabim baristirmaya calisti ama ben cantami alip ciktim bu sabahta esim whatsaptan engellemis ve ortak face hesabimizdan resimlerimizi kaldirmis bende whatsaptan,kaldirdim. Bu arada birazdan test yaptirip hamile olup olmadigimi ogrencem bu suphemi de biliyolar.

Sizce ne olur bundan,sonra

Öfkeyle kalkan zararla otururmus. Niye anneni aradın ki ? Belki esinle bariscaktin niye böyle bişey yaptın anlamadım. Kavgalari karı koca çözer aileler değil.
Benim esim benimle sorun cozmuyor kv nin yaninda bana mal salak gerizekali diye hakaret ediyor daha,fazla dayanamadim onlarin bir olmasina

kv ye yapılan şakadan niye alındınız sizin üzerinizden mi yapılmıştı şaka

Kirilmayin, kırın. Sloganimiz bu. Biz kirildikca, onlar gucleniyor. Lafinizi esirge, eyin, birisi size kotu bisi soylerse, sizde lafinizi esirgemeyin, yapistirin lafi. Kocaniz size annesinin yaninda laf soylediginde, terbiyesiz utanmiyor musun baskalarinin yaninda benimle boyle konusmaya deseydiniz, devam ederse de, misliyle karsiligini verseydiniz ohh cok iyi olurdu. Erkekler bundan anliyor.

Ben de okudum eski konularınızı. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnsan eşine hakaret etmemeli hele ki başkalarının yanında. Aranızda saygı kalmamış.

Öfkeyle kalkan zararla otururmus. Niye anneni aradın ki ? Belki esinle bariscaktin niye böyle bişey yaptın anlamadım. Kavgalari karı koca çözer aileler değil.
valla anasiyla bir olan kocaya kendisi de aile destegi almis. gerekli.olani yapmis

Böyle saçma bi sebepten ayrılmışsınız.Eğer bide hamileysen Allah cocuğa kolaylık versin.

Bence haklısınız, o annesiyle bir olup size hakaret ediyorsa sizde kendi ailenize anlatabilirsiniz. Ama bu dırumdada işler iyice karışıyor.

Ne kadar çocukça hareketler, anneyle bir olup insan eşinin üzerine Nasıl gider anlayamıyorum.
Yanlışken, hırsını alamayıp birde whtsptan faceten acıtmaya çalışmak özür dileyeceği yerde, olgun oturaklı insanın yapacağı şeyler değil.
Anlaşmaktan yanayımdır çoğunlukla ama bu evrimini tamamlayamamış ergenusla çok zor

Benim esim benimle sorun cozmuyor kv nin yaninda bana mal salak gerizekali diye hakaret ediyor daha,fazla dayanamadim onlarin bir olmasina

Sizin tepkilerini çok yersiz. Eşiniz ise belli ki kişisel gelişimini tamamlamamis. Gerçi annesi de öyle. Anlayamıyorum yaşlarınız kaç? bu ilişkiler niye böyle laçka oluyor? Yaa karını kocani sosyal medya hesaplarından silmek,engellemek nedir. Liseye mi gidiyorsunuz?

Hamile değilsen lütfen kocanın ergenligi bitene kadar bekle.

Sana ise önerim kV sana açıkça sormuş, "gene ne yaptık" diye. Sen duygu ve düşüncelerini açıkça söyle bir dahaki sefere.

Bence sizin surat asıp anneme gidiyorum demeniz hoş olmamış,
ama eşinizinde whatsapp'tan engellemesi güzel değil.
Anlayamadım.. Saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…