Anneci kocam yuzunden annemin evine geldim..

Sizin desteginiz olmasa ne yapardim bilmiyorum sabretmekten baska sansim yok hala whatsapta engelliyim. Annesinden izin cikmadi heralde

Bende şu an anne evindeyim.benim eşim de ana kuzusudur böyle tiplerle baş etmek zor oluyor.
Ama siz daha bi acayipsiniz yani eşinin annesinin yanında salak gerizekali falan demesi hiç hoş degil sende anlık öfkeyle karar vermissin evden cikmissin ve de hamilesin dolayısıyla araması deil aranması gereken taraf sensin en azindan bi süre verdiğin kararın arkasında dur ve eşini arama hatta sende onu engelle

Sizin desteginiz olmasa ne yapardim bilmiyorum sabretmekten baska sansim yok hala whatsapta engelliyim. Annesinden izin cikmadi heralde

Beyefendi sizin özür dileyip dönmenizi filan bekliyor galiba.. Ey Allahım ya..
Bu erkek çocuk anneleri tabi ki istisnalar var ama maalesef ki genelleme yapılacak kadar çoklar o yüzden gayet diyebiliriz ki normal değiller arkadaş.. Birileri bir tek onların oğlu olmadığını dünyada milyonlarca kadının daha erkek çocuk sahibi olduğunu ve bunun da onlara ekstra bir katkı katmadığını söylemeleri gerek..
Daha bebeklikten çocukları böyle yetiştirmeye başlıyorlar.
Evrende bir nokta kadar bile yer teşkil etmiyoruz hiçbir önemimiz yok nedir bu abuk sabuk nedenlerle hayatı birbirine dar etmek, zindan etmek. Ben saçımı süpürge ettim oğluma ne zorluklarla çilelerle büyüttüm gelin geldi oğlumu aldı kafasıyla gelinlere etmediğini bırakmayan annelerin iyi insanlar olduklarını düşünmüyorum. Kendi çocuklarını da düşündüklerine inanmıyorum eğer düşünseler oğlunun huzuru bozulmasın diye böyle saçma sapan davranmazlar..
Çok sinirlendim ne yazsam sakinleşemiyorum.. Buraya üye olmadan evvel de okuyordum o kadar çok var ki bu tarz şeyler yaşayan nefret geldi bana.. Şimdi sizin hamileliğinizi öğrenince kayınvalidenizin oğluna gidip kızın gönlünü al getir demesi gerek eğer aklı başında düzgün ve iyi bir insansa..

Ayhh icim sisti. Benim öküz de bir defa bos bulunup annesinin yaninda bana cemkirmeye basladi. Baktim olay cigirindan cikiyor bende ciktim vallahi. Actim agzimi yumdum gözümü icimde ne varsa hepsinin yaninda döktüm ortaya ohhh bir iyi geldi anlatamam! Ben sizin köydeki kizlardan degilim kendinize gelin diye saydirdim! Sonra da gectim odaya topladim pilimi pirtimi hadi eyvallah dedim baktim bizimki gecti kapinin önüne göndermiyor beni. Yaptigi öküzlügü cabuk fark etti Allah'tan. Ama iyi oldu yasananlar kv ile aramizdaki siniri cizmis olduk. Ezdirmeyin kendinizi dise dis kana kan! Onlar ana baba evladi da biz degil miyiz! Anneme anlatsaydim annesinin yaninda üstüme yürüdü diye mahkeme de biterdi bu evlilik. Hemen aileyi karistirmayin eger kendiniz cözemiyorsaniz ve bir karar aldiysaniz ondan sonra gidin aileye. Yoksa her sey eskiye döner onlari üzdügünüzle kalirsiniz..

Malesef ki gelen de arayan da olmadi.. benim pisman olup donmemi bekliyorlardi simdi bide bebek ogrendiler mecbur gelecek gozuyle bakiyorlar.. gitmeyecem donmeyecem boylebi adamla evli oldugum icin kendime cok kizginim.

Canim dönme, kendine 'nasilda tipis tipis döndü' dedirtme. Birak o yalvarsin sana dön diye. Sen saygi bekliyorsun bundan daha dogal ne olabilir ki! Eşime her zaman söylerim; sen beni ne kadar cok sever ve el üzerinde tutarsan etrafindakiler de bana karsi o kadar dikkatli ve naif olurlar diye. O sana minder kedisi gibi davrandikca ailesi de maalesef öyle davranacak.. bir de ödül vereceksin ona cocuk dogurup! Sinirlendim vallahii

Kaç yaşındasın merak ettim.

Bu şekilde, aileleri olaya karıştırmak biraz kötü olmus. Hem de hamilesin. Ergen gibi davranmış 2 taraf da...

Allah kolaylık versin.

Kaç yaşındasın merak ettim.

Bu şekilde, aileleri olaya karıştırmak biraz kötü olmus. Hem de hamilesin. Ergen gibi davranmış 2 taraf da...

Allah kolaylık versin.
Esim ailesiyle bir olunca kendimi yalniz hissettim ve bende ailemi cagirip gitmek istedim belkide hata yaptim 25 yasindayim

Aslında annesiyle sorununuz yok. Baştan beri esin sorunlu. Her olup biteni annesine anlatan bir adam, sizi annesine sürekli şikayet etmiş. Aranızı iyice bozmuş. K.validen sevecekti belki sizi o sebep olmuş. İşiniz zor sizin.

Malesef ki gelen de arayan da olmadi.. benim pisman olup donmemi bekliyorlardi simdi bide bebek ogrendiler mecbur gelecek gozuyle bakiyorlar.. gitmeyecem donmeyecem boylebi adamla evli oldugum icin kendime cok kizginim.
Ağırdan al arkadaşım.. bunca şeyin üstüne bi şey olmamış gibi dönersen hepten tepene çıkar bu koca bozuntusu.. o ciddi olduğunu anlayıp o gelsin.. Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Hamile oldugunuzu biliyorlarsa nasilsa cocuk var artik mecbur eli mahkum diye dusunuyorlardir.
Babasiz da cocuk buyur. Bosanmis bir anneyim ben. Isiniz var mi? Kendi ayaklarinizin uzerinde durabilecek durumda misiniz? Bebegi tek basiniza buyutecek gucte hissediyor musunuz kendinizi? Once ne istiyorsunuz ona karar verin ama acele de etmeyin. Bu adamla evlilige devam mi yoksa yapamiyorum bitsin mi? Henuz cok erken bunlara cevap vermek icin. Sabredin ve zamana birakin. Bi arada bebek icin tebrik ederim.

Keşke birkaç gün bekleseydiniz hamilelik haberini vermek için.. Neyse artık olan olmuş..
Ama hiç canını sıkma oluruna bırak herşeyi.. Hem kendin hemde bebeğin için takmamaya sakin olmaya gayret et.

Senin de hatan vardir bunu bilemem ama SAKIN sen dönme. Bu COK ONEMLI. Eger sen donersen onlarin davranisini pekistirmis olursun. Onları bi süre görmezden gel. Umarim hamile degilsindir. Bu sorunlar duzelene kadar cocuk fikrini unut. Bu adamla ömür boyu nasil yasicaksin onun kararini ver önce.

Koca koca degil.ergen daha
Hadi sorun var ama.ortam.gerilmesin diye odana gitmissin anne ogul arkanizdan kendi aralarinda konuşup sonra seni cagiriyorlar sanki mahkemede sanık gbi ablukaya aliyorlar
1- kari koca sorunları kendi cozmeli anne de olsa üçüncü kisiler olaya müdahil olmamali
2- esin.arada kaldiysa annene anne sen haklisin diyecek, esine gelip sen haklisin.ama.anneme kotu soz.diyemem hatirim icin idare et diyebilir
Dengeyi koca saglayacak
3- sosyal medyadan engellemek.cok.cocukca hayat arkadasi nedir, en yakinindir ve sacmalasan da her derdini onunla paylaşabilmelisin kocan eş olmayı bilmiyor
Olgunlasmadan ne diye evlenip.anasindan ayrilmis?
4- hamileyken bile tepkisiz kalmasi esine değer vermediğini gösterir yol ver gitsin

Yahu bu kvlerin isi gücü yok ki boş boş ogullarina karşı gelinlerini kiskirtip zevk mi alıyorlar nedir yani bu nasip bir hastalıklı ruh halidir böyle.
Sizi tebrik ederim şu akar yolunu bulur fazla da uzulmeden bazı şeyleri akışına bırakmak lazım bu kadar tez canli olmayin siz biraz sakinlesin Bebeğinizi düşünüp hayal kurun daha iyi gelecektir size.

Bence direkt aramakla çok yanlış yaptın.
Bak hamileyim gel barışalım der gibi olmuş.
Tabi böyle yapınca kendini bi halt sandı.
Aramayacaktın içi içini yiyecekti.
Çok dayanamadıysan mesaj atsaydın.
Yıllardır bu haberi bekliyor bile olsan.
Çocuğu doğurmak konusunda çok kararsızım. Halimize bak böyle daha biz anlaşamıyoruz moduna girseydin ödü kopardı.
Şimdi mutlu mutlu arayınca bilemedim

Sakın sakın bir daha arama. Bence arasa sorsa da ya mesaj at. Ya hiç açma.
Karısının karnında çocuğuyla bile ayağına gitmeye imtina eden adamdan nasıl baba olacak?

Nasil yani aramış mi?

Konuyu tam okumadım ama;Yinede yorum yazmak istedim.sanırım uzaktan geldiler ve sizin evinizde sizi kırıp;eşinizle başladılar hakarete Öylemi?
Öyleyse çok ayıp!!!!!sizi kırdığında, sürat aşıp ayrı odaya gitmeseymişsiniz keşke..İşte bazen Haklıyken ,haksız olabiliyoruz.
Madem bir karar Alıp;çıktınız evden kiii pek doğru bir davranış olmamış.Madem bir ders vermek için çıktınız.sakın kendiniz dönmeyin.aileniz de şişirmiş onları.gelip eşiniz alacaksa bile aile tutumunuzdan dolayı ;gelmez.Sabredin.Mutlaka adım atacak.Bir kaç gün sonra özlemeye başlar;Öfkesi diner.sakın siz gitmeyin.Onla konuşma şansınız olursa;ben mecbur bırakıldım.Evden. Çıkmaya.gururum Kırıldı.Annenle yüz göz olmamak adına ben gittim dersiniz.

Esim ailesiyle bir olunca kendimi yalniz hissettim ve bende ailemi cagirip gitmek istedim belkide hata yaptim 25 yasindayim
hata falan yapmadın
sana mal salak gerizekalı diyen bi insanla bir yerde nasıl bulunursun . nasıl hata yaptığını düşünürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…