Sizin desteginiz olmasa ne yapardim bilmiyorum sabretmekten baska sansim yok hala whatsapta engelliyim. Annesinden izin cikmadi heralde
Malesef ki gelen de arayan da olmadi.. benim pisman olup donmemi bekliyorlardi simdi bide bebek ogrendiler mecbur gelecek gozuyle bakiyorlar.. gitmeyecem donmeyecem boylebi adamla evli oldugum icin kendime cok kizginim.Beyefendi sizin özür dileyip dönmenizi filan bekliyor galiba.. Ey Allahım ya..
Bu erkek çocuk anneleri tabi ki istisnalar var ama maalesef ki genelleme yapılacak kadar çoklar o yüzden gayet diyebiliriz ki normal değiller arkadaş.. Birileri bir tek onların oğlu olmadığını dünyada milyonlarca kadının daha erkek çocuk sahibi olduğunu ve bunun da onlara ekstra bir katkı katmadığını söylemeleri gerek..
Daha bebeklikten çocukları böyle yetiştirmeye başlıyorlar.
Evrende bir nokta kadar bile yer teşkil etmiyoruz hiçbir önemimiz yok nedir bu abuk sabuk nedenlerle hayatı birbirine dar etmek, zindan etmek. Ben saçımı süpürge ettim oğluma ne zorluklarla çilelerle büyüttüm gelin geldi oğlumu aldı kafasıyla gelinlere etmediğini bırakmayan annelerin iyi insanlar olduklarını düşünmüyorum. Kendi çocuklarını da düşündüklerine inanmıyorum eğer düşünseler oğlunun huzuru bozulmasın diye böyle saçma sapan davranmazlar..
Çok sinirlendim ne yazsam sakinleşemiyorum..Buraya üye olmadan evvel de okuyordum o kadar çok var ki bu tarz şeyler yaşayan nefret geldi bana.. Şimdi sizin hamileliğinizi öğrenince kayınvalidenizin oğluna gidip kızın gönlünü al getir demesi gerek eğer aklı başında düzgün ve iyi bir insansa..
Esim ailesiyle bir olunca kendimi yalniz hissettim ve bende ailemi cagirip gitmek istedim belkide hata yaptim 25 yasindayimKaç yaşındasın merak ettim.
Bu şekilde, aileleri olaya karıştırmak biraz kötü olmus. Hem de hamilesin. Ergen gibi davranmış 2 taraf da...
Allah kolaylık versin.
Ağırdan al arkadaşım.. bunca şeyin üstüne bi şey olmamış gibi dönersen hepten tepene çıkar bu koca bozuntusu.. o ciddi olduğunu anlayıp o gelsin.. Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..Malesef ki gelen de arayan da olmadi.. benim pisman olup donmemi bekliyorlardi simdi bide bebek ogrendiler mecbur gelecek gozuyle bakiyorlar.. gitmeyecem donmeyecem boylebi adamla evli oldugum icin kendime cok kizginim.
Malesef ki gelen de arayan da olmadi.. benim pisman olup donmemi bekliyorlardi simdi bide bebek ogrendiler mecbur gelecek gozuyle bakiyorlar.. gitmeyecem donmeyecem boylebi adamla evli oldugum icin kendime cok kizginim.
Bence direkt aramakla çok yanlış yaptın.Malesef ki gelen de arayan da olmadi.. benim pisman olup donmemi bekliyorlardi simdi bide bebek ogrendiler mecbur gelecek gozuyle bakiyorlar.. gitmeyecem donmeyecem boylebi adamla evli oldugum icin kendime cok kizginim.
Nasil yani aramış mi?Bence direkt aramakla çok yanlış yaptın.
Bak hamileyim gel barışalım der gibi olmuş.
Tabi böyle yapınca kendini bi halt sandı.
Aramayacaktın içi içini yiyecekti.
Çok dayanamadıysan mesaj atsaydın.
Yıllardır bu haberi bekliyor bile olsan.
Çocuğu doğurmak konusunda çok kararsızım. Halimize bak böyle daha biz anlaşamıyoruz moduna girseydin ödü kopardı.
Şimdi mutlu mutlu arayınca bilemedim
Sakın sakın bir daha arama. Bence arasa sorsa da ya mesaj at. Ya hiç açma.
Karısının karnında çocuğuyla bile ayağına gitmeye imtina eden adamdan nasıl baba olacak?
evet mutluluktan aramış hamileyim demiş.Nasil yani aramış mi?
hata falan yapmadınEsim ailesiyle bir olunca kendimi yalniz hissettim ve bende ailemi cagirip gitmek istedim belkide hata yaptim 25 yasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?