canım benim yaaa çok saol...massallahmassallah,massallah,:massallah,massallah:,massallah:massallah:,massallah:massallah:massallah::,massallah,massallah:massallah:massallah ,massallah:massallah,::massallah:massallah:massallah ,massallah ,massallah:massallah:massallah:massallah:massallah ,massallah ,massallah::,massallah,:massallah:massallah:massallah, massallah ,massallah:massallah:massallah:massalllah:massalllah ,massallah:massallah:massallah:massallah:hic usenmedim 41 kere massallah yazdim sana))))))
teşekkürler hayatım......çok incesin...çok sıcacık ve zevkle döşenmiş canım ailecek güselgünler gecirmenız dileğiyle canım senın eve bakıcam şimdi...sositososito
rica ederim hayatım....çok mersiiiiçok sıcak bir ev huzur verici bence teşşekürler paylaşım için
canım ya ne güzel diler getirmişsin duygulatını..sıcacık bir ev, çok sevgi dolu.
öyle belli ki her fotoğrafta.
ama eşyalardan gelmiyor bu duygu bu evi oluşturanlardan geliyor kesinlikle..
çok tatlıymış özloşcuğumm..
minik kızınız da çok tatlı :)
:amin hayatım inşallah...canım arkadşım anneciğine allah uzun ömür versin.belli ailecek zevklisiniz.rabbim bu güzel evi torun sesleri ile şenlendirsiniz.özloşum enkısa zamanda inşallah:
saol canım çok mersiiiii.ağız tadıyla otursun canım teyzeciğimiz
ama ben linanızı çok sevdim çok şirin maşallah
saol canımm.flaş patlamış gözüne teyzesiiiii...annenin evide çok güzelmişş tatlışımm ama köpeğnizinn gözlerii nasıll çıkmışş öleee bi an acaba köpeğin içini doldurmuşlar mıı diyee düşündümmm :1rolleyes:
bayıldım ben bu eve. ne kadar güzel bi düzen var. çoğu yeni gelin evinden daha zevkli. anneni de seni de tebrik ediyorum. çünkü senin parmağın olduğu da ortada. bu arada annesi de kızı gibi titiz maşaallah.
:1hug:Şenizharika bir ev en guzelide kopeiginiz bayildim bayildim cok seker..
özloşum annenin evide çok güzelmiş ya.çok begendim.valla güçük diyon ama öle gözükmüyo yani...ALLAH saglıkla oturmayı nasip etsin..
Şenizsaol canım.....çok güzel yemek bölümü çok ağır duruyo perdeler falan çok hoş durmuş tam bi kokoş evi köpeğinize bayılllddııım çok tatlıya yerim onu ben güle güle otrsun anneciğin
Gerçekten çok sevimli bir ev. Sıcacık, canlı. İyi günlerde otursun anneciğin...
mutfak balkonunu cok ii degerlendirmişsiniz banada bi fikir oldu güle güle oturun canım
cok sık ..
gule gule otursun annenız a.s.
cok hos canim gule gule otursun annecigin
anasının kızı derler ya canım cuk oturmuş
annende senin gibi zevkli bi bayanmış
Rabbim ağız tadıyla güle güle oturmak nasip etsin
annene sağlıklı uzun ömürler dilerim canım
kime çektiğin belli oldu özloş çok güzelll
:))) tertemiz derli toplu maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?