Anneciğimin küçük ama sevimli evi

ağız tadıyla otursun canım teyzeciğimiz
ama ben linanızı çok sevdim çok şirin maşallah

canım benim yaaa çok saol...
çok sıcacık ve zevkle döşenmiş canım ailecek güselgünler gecirmenız dileğiyle canım senın eve bakıcam şimdi...sositososito
teşekkürler hayatım......çok incesin...
çok sıcak bir ev huzur verici bence teşşekürler paylaşım için
rica ederim hayatım....çok mersiiii
canım ya ne güzel diler getirmişsin duygulatını..
linamız çok şekerdir cidden ablasıı

canım arkadşım anneciğine allah uzun ömür versin.belli ailecek zevklisiniz.rabbim bu güzel evi torun sesleri ile şenlendirsiniz.özloşum enkısa zamanda inşallah:
:amin hayatım inşallah...
çok çok teşekkür ederim güzel yorumun için hayatım..

ağız tadıyla otursun canım teyzeciğimiz
ama ben linanızı çok sevdim çok şirin maşallah
saol canım çok mersiiiii.

annenin evide çok güzelmişş tatlışımm ama köpeğnizinn gözlerii nasıll çıkmışş öleee bi an acaba köpeğin içini doldurmuşlar mıı diyee düşündümmm :1rolleyes:

bayıldım ben bu eve. ne kadar güzel bi düzen var. çoğu yeni gelin evinden daha zevkli. anneni de seni de tebrik ediyorum. çünkü senin parmağın olduğu da ortada. bu arada annesi de kızı gibi titiz maşaallah.

annenin evide çok güzelmişş tatlışımm ama köpeğnizinn gözlerii nasıll çıkmışş öleee bi an acaba köpeğin içini doldurmuşlar mıı diyee düşündümmm :1rolleyes:
saol canımm.flaş patlamış gözüne teyzesiiiii...

canımmmm çok saol birtanem...
o senin güzel bakan gözlerinden kaynaklanıyor....

özloşum annenin evide çok güzelmiş ya.çok begendim.valla güçük diyon ama öle gözükmüyo yani...ALLAH saglıkla oturmayı nasip etsin..

çok güzel yemek bölümü çok ağır duruyo perdeler falan çok hoş durmuş tam bi kokoş evi köpeğinize bayılllddııım çok tatlıya yerim onu ben güle güle otrsun anneciğin

Gerçekten çok sevimli bir ev. Sıcacık, canlı. İyi günlerde otursun anneciğin...

çok güzel yemek bölümü çok ağır duruyo perdeler falan çok hoş durmuş tam bi kokoş evi köpeğinize bayılllddııım çok tatlıya yerim onu ben güle güle otrsun anneciğin
Şenizsaol canım.....
Gerçekten çok sevimli bir ev. Sıcacık, canlı. İyi günlerde otursun anneciğin...

çok teşekkürler...
çok daha güzelleri sizlerin olsun inş...
..

özlemcim annenin ev çok hoş temiz canım ALLAH uzun ömürler versin güle güle otursun sevgiler

anasının kızı derler ya canım cuk oturmuş
annende senin gibi zevkli bi bayanmış
Rabbim ağız tadıyla güle güle oturmak nasip etsin
annene sağlıklı uzun ömürler dilerim canım

anasının kızı derler ya canım cuk oturmuş
annende senin gibi zevkli bi bayanmış
Rabbim ağız tadıyla güle güle oturmak nasip etsin
annene sağlıklı uzun ömürler dilerim canım

kime çektiğin belli oldu özloş çok güzelll
:))) tertemiz derli toplu maşallahh

a.s.canlarım yaaa çok saolun valla çok mutlu oldum bu güzel yorumlarınıza...:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…