- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Canım allah razı olsun..canım görümcem de 1 seneden fazla bekledi öyle oldu bebeği.onlarda da hiçbir sorun yoktu bazen böyle uzayabiliyor.hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebeğine.annene de allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.söylediklerin beni çok duygulandırdı
Üzdüm sizide; ınanın paylasacak kımsemın olmayısı cok daha zor.. Inş bır evlat nasıp eder rabbımkonuyu görünce dayanamadım ben de hep korkmuşumdur son zamanlarda bu korkum daha da arttı... off çok kötü oldum canım benim allah bir parca da olsa acını dindirsin insallah.. dilerim bir kızın olsun en kısa zamanda ona yoldaş ol... tutamıyorum gözyaslarımı...
Ah ne zordur hem hasta olmak hemde hasta yakını olmak.. Gozlerı baksaydı yeterdı dedım hep. Ope seve baktım annecıgıme. Sızlerede sabır dılıyorum canım ..Allah rahmet eylesin
benim annem hayatta ama malesef ne konuşabiliyor ne sarılabiliyor ne kızım diye seslenebiliyor senelerdir
var ama yok gibi. bebeğimiz gibi oldu malesef hastalığından dolayı
ben kendimi annemin annesi gibi hissediyorum bazen
keşke sağlıklı olsaydı ya da böyle söylemek istemiyorum ama çok da acı çekmeden hastalığı son bulsaydı.. canım annem, onun için elimden gelen hiçbir şey olmaması çok zor..
İnş canım tek dılegım ..Ayy bugün hepten aileme olan özlemim depreşti.. Annenize doyamamışsınız ya inşallah evlat sevgisiyle dolup taşarsınız.
estafurullah iyi ki paylaştınız insan paylaşarak rahatlayabilir rabbim yuzunuzu güldürsün en kısa zamanda...Üzdüm sizide; ınanın paylasacak kımsemın olmayısı cok daha zor.. Inş bır evlat nasıp eder rabbım
Amin canım hepımızın.. Paylasmak cok degerliiestafurullah iyi ki paylaştınız insan paylaşarak rahatlayabilir rabbim yuzunuzu güldürsün en kısa zamanda...
Amin canım rabbım en gecınden versın. Ihtıyac duydugunuz her an onun sıcaklığını varlığını hıssedın ınşMekanı cennet olsun anneciğinin.
Çok üzüldüm, en büyük korkum benim de
Allah kimseye yaşatmasın.
İnş canım öyle yurekten diliyorum ki bunuAllah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,ins tez zamanda bebeğini kucağına alırsın
Yok ben okuldaydım öğrencılerımle sohbetımız benı duygulandırdı.Ben de işte benim stilim de izledim şimdi. Orada anne deyince siz de duygulandınız galiba. Ben de ağladım
herkese merhaba
Annemı kaybedeli ne kadar oldu hıc dusunmedım hissettırdıklerı dün gibi.. Çok özluyorum cok; canım acıyor bu nasıl bır sızıymış hıc eksılmeyen zamanla alışılamayan.. Nasıl bır acı
Konuşamıyorum kımseye soyleyemıyorum ama haykırsam bagıra bagıra anne desem . Öğrencılerım anne lerıne seslendıgınde içimde bıryerlere iğneler batıyor sanki.
Hasta olsam sıcak gogsu, aglasam teselli edenım , oyun arkadasım, yoldasım .. Bır kardes bıle istemedım hayatta hıc paylasamadım onu..
Yıllarca mucadele ettık hastalıkla eleleydık hep son ana kadar..
Şimdi kv anne derken daha özluyorum acım tazelenıyor sanki..
Bır evladım olsun bır basıma kaldıgım şu hayatta tum acılarımı saranılecek bır sevgi olsun.. 1 yıldır olmayan bebegım için dua edıyorum isteyen herkese rabbım nasıp etsın..
Hangi yasta ve koşulda olunursa olunsun anne cok baska acısı cok baska.
Annecıgım yıllardır bıraktıgın notlar tek tesellim cok özledım seni.senı cok sevıyorum annem
Canım cok tesekkur ederım allah razı olsunnGerçekten yaziniz cok icten duygulandim meleginize ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun INSALLAH
INŞALLAH bi bebeginiz olur sizde eminim cok guzel bi anne olursunuz.
Allah razı olsun canımOf off Allah sabır versin kardeşimm
Sukurler olsun ki hastalık dahı olsa hayatın bır köşesınde buyuk bır mucadele verdık .. Bana cok sey kazandırdı. Rabbım bu acıyı kımseye vermesın cok zor canım. Inş bebegıme kavusurum artık. Cok tesekkur ederımbasınız sagolsun mekanı cennet olsun annecıgınızın.ben bazen bunu dusununce bıle kotu oluyorm boguluyorm resmen.Allah sabır versın ve umarım bıran önce bebısınıze kavusursunuz.ne mutlu kı sıze annenızın yanında olmussunuz destek vermıssınız
Canım cok tesekkur ederım allah razı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?