Anneciğimm:(

Allah rahmet eylesin
benim annem hayatta ama malesef ne konuşabiliyor ne sarılabiliyor ne kızım diye seslenebiliyor senelerdir
var ama yok gibi. bebeğimiz gibi oldu malesef hastalığından dolayı
ben kendimi annemin annesi gibi hissediyorum bazen
keşke sağlıklı olsaydı ya da böyle söylemek istemiyorum ama çok da acı çekmeden hastalığı son bulsaydı.. canım annem, onun için elimden gelen hiçbir şey olmaması çok zor..

konuyu görünce dayanamadım ben de hep korkmuşumdur son zamanlarda bu korkum daha da arttı... off çok kötü oldum canım benim allah bir parca da olsa acını dindirsin insallah.. dilerim bir kızın olsun en kısa zamanda ona yoldaş ol... tutamıyorum gözyaslarımı...

Canım allah razı olsun..

Üzdüm sizide; ınanın paylasacak kımsemın olmayısı cok daha zor.. Inş bır evlat nasıp eder rabbım

Ah ne zordur hem hasta olmak hemde hasta yakını olmak.. Gozlerı baksaydı yeterdı dedım hep. Ope seve baktım annecıgıme. Sızlerede sabır dılıyorum canım ..

Mekanı cennet olsun anneciğinin.
Çok üzüldüm, en büyük korkum benim de

Allah kimseye yaşatmasın.

Mekanı cennet olsun anneciğinin.
Çok üzüldüm, en büyük korkum benim de

Allah kimseye yaşatmasın.
Amin canım rabbım en gecınden versın. Ihtıyac duydugunuz her an onun sıcaklığını varlığını hıssedın ınş

Gerçekten yaziniz cok icten duygulandim meleginize ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun INSALLAH
INŞALLAH bi bebeginiz olur sizde eminim cok guzel bi anne olursunuz.

Gerçekten yaziniz cok icten duygulandim meleginize ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun INSALLAH
INŞALLAH bi bebeginiz olur sizde eminim cok guzel bi anne olursunuz.
Canım cok tesekkur ederım allah razı olsunn

basınız sagolsun mekanı cennet olsun annecıgınızın.ben bazen bunu dusununce bıle kotu oluyorm boguluyorm resmen.Allah sabır versın ve umarım bıran önce bebısınıze kavusursunuz.ne mutlu kı sıze annenızın yanında olmussunuz destek vermıssınız

Sukurler olsun ki hastalık dahı olsa hayatın bır köşesınde buyuk bır mucadele verdık .. Bana cok sey kazandırdı. Rabbım bu acıyı kımseye vermesın cok zor canım. Inş bebegıme kavusurum artık. Cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…