Kesinlikle ikincisi :)
Valla kızına bırakcaksan iki diyorum bn zaten modern eşyayı sevmem :)deme ama , ama 1. yide beğendim :=) ikisini mi alsam :=)
Valla kızına bırakcaksan iki diyorum bn zaten modern eşyayı sevmem :)
Valla kırılcak birşey için kendin gidip al derim bir saat çok uzak değil uygun bir zamanda gidip alabilirsin ama zaman yoksa mecburen internetden alabilirsin , bernardo gibi bir mağazada ödemede zaten sıkıntı yaşamazsın yada kargoda ama tek sorun kırılıp kırılmayacağıpeki internetten alsam ne olur.. bernardo mağzası vardı bizim burda kapanmış.. en yakınıda 1 saat uzakta..
Valla kırılcak birşey için kendin gidip al derim bir saat çok uzak değil uygun bir zamanda gidip alabilirsin ama zaman yoksa mecburen internetden alabilirsin , bernardo gibi bir mağazada ödemede zaten sıkıntı yaşamazsın yada kargoda ama tek sorun kırılıp kırılmayacağı
bence ikiside değil güral ın ve kütahyanın daha güzel desenleri var. kahve fincanı deyince benim aklıma hep daha eski daha klasil motifler geliyor. ve klasikler asla eskimezler. dediğim iki markanın koleksiyonlarına bir bak derim.
asıl favorim bu Eki Görüntüle 545393 bu fazlasıyla tuzlu sanırım hayal olarak kalıcak benim için 400 küsür tlcik.
Eki Görüntüle 545389 gözüme kestirdiğim takımlardan birisi bu. lale desenini çok severim ben. sanırım bende bundan alacağım bir takım. biraz tuzlu 103 lira o ayrı mevzu. birde resmini yükleyemedim topkapı fincam takımı var o daha uygun. ona da bi göz at istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?