- 21 Nisan 2018
- 8.211
- 30.271
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
Bebeğim çok fena pişik oldu. o Ne yaparsam yapayım her açtığımda daha fena. Ne yapabilirim? Kıpkırmızı olmus yavrum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneler diyince koştum ama ben de aynılarını söyleyecektim. Yıkadıktan sonra mutlaka kuru tutmak lazım ve zeytinyağı da rahatlatır. ..Altını açtığınızda pamuk ve suyla silin. Islak mendil kullanmayın ya da poposunu yıkayın her defasında. Kuru tutmaya özen gösterin. Altına bişeyler serin ve bezini bağlamayın havalansın biraz. Krem türü bişey kullanıyor musun bilmem ama bize sudocrem çok iyi gelmişti. Pişik yüzünden kanıyordu neredeyse onunla hemen toparlanmıştık. Çok geçmiş olsun.
Kapya biber. Baharat koymuyorum hicOlabilir. Bebek kaç aylik bilmiyorum ama bir süre baharatlı, asitli (bol limonlu ya da portakal suyu) gibi şeyler vermeseniz iyi olur.
Kapya biber koydum çorbasına. O yaptı sanirimBir süre altını bağlamayın. Bezsiz dursun biraz. Herkes bütün önerileri saymış. Sürekli kullandığınız bezse yediği bir şeyden etkilenmiştir. Farklı ne yedirdiniz?
Kaç yaşında bebek? Biber domates baharat vs pişik yapabilir.Kapya biber koydum çorbasına. O yaptı sanirim
Destin iyi gelir aslında. Mavi olanı var Bende de hemen iyi geliyor. Geçmiş olsun. Ilık suyla da temizleyebilirsin.Hangi kremi alabilirim? Hametan ve desitin sürdüm