Anneler acil yardım eder misiniz?

Less-is-More

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Nisan 2018
8.210
30.271
548
36
Bebeğim çok fena pişik oldu. o Ne yaparsam yapayım her açtığımda daha fena. Ne yapabilirim? Kıpkırmızı olmus yavrum ya

Altını açtığınızda pamuk ve suyla silin. Islak mendil kullanmayın ya da poposunu yıkayın her defasında. Kuru tutmaya özen gösterin. Altına bişeyler serin ve bezini bağlamayın havalansın biraz. Krem türü bişey kullanıyor musun bilmem ama bize sudocrem çok iyi gelmişti. Pişik yüzünden kanıyordu neredeyse onunla hemen toparlanmıştık. Çok geçmiş olsun.

Yoğurtla olmaz o iş. Tam hatırlamıyorum ama zefiran diye birşey var, sulandirilip kullanılıyor. Bir de tanıdık eczacı varsa, pişik kremi hazırlayabilir. Ben bunlarla sıkıntı yaşamadım. Yakında olsanız pişik kreminden paylaşabilirdim. Halis sızma zeytinyağı sürmek, havalandırmak, üzerine sebamed pişik kremi de deneyebilirsiniz.

Altını açtığınızda pamuk ve suyla silin. Islak mendil kullanmayın ya da poposunu yıkayın her defasında. Kuru tutmaya özen gösterin. Altına bişeyler serin ve bezini bağlamayın havalansın biraz. Krem türü bişey kullanıyor musun bilmem ama bize sudocrem çok iyi gelmişti. Pişik yüzünden kanıyordu neredeyse onunla hemen toparlanmıştık. Çok geçmiş olsun.
Anneler diyince koştum ama ben de aynılarını söyleyecektim. Yıkadıktan sonra mutlaka kuru tutmak lazım ve zeytinyağı da rahatlatır. ..

Evet mutlaka yıkayın, iyice kuruduğundan emin olun, havalandırın. Bezde de sorun olabilir. Sebamed market kremlerinin en iyisi sanki.

Sürekli yıkıyorum kuruluyorum hemen. Açık bekletiyorum. Ama kapatıp kakasını yapınca daha beter oluyor. Corbasina kırmızı biber koymuştum. O mu yaptı acaba?

Bir süre altını bağlamayın. Bezsiz dursun biraz. Herkes bütün önerileri saymış. Sürekli kullandığınız bezse yediği bir şeyden etkilenmiştir. Farklı ne yedirdiniz?

Yeşil sabunla yıka poposunu.
Kurulamadan bezi bağlama.
Pişik kremini bildiğin boca et, varsa pudra da dök öyle kapat.
Pudra nşa zararlı (solumaması gerek) ama çok mecbur kalırsan iş görüyor.

Doktorunuza danışıp trsoyd kullanabilirsiniz. Ben kullanmıştım ama 1-2 kere kullanılıyor geçince anında bıraktık.

Pişik ile hiç kimse benim kadar uğramamıştır. Gitmediğim dermatolog kullanmadığım krem kalmadı. Bir servet döktüm bu uğurda :KK70: Sonra bir arkadaşım kullandığın bezi değiş sen dedi o yapıyor bence.. Hadi canım dedim en iyi pri.. kullanıyorum ama denemekten zarar gelmez diye değiştirdim. Ve mutlu son... huggi..... Erkek ile çözdüm. En etkili pişik kremi kesinlikle desitin mor çok çabuk ve çok etkili.... diğer kremler hikaye.... geçmiş olsun

Çok ciddi geçmeyen durumlarda hematen + trosdy + travazol karıştırıp kullanabilirsin ama kortizon var o yüzden en fazla 3 gün ve doktor vermişti bize...

Back
X