Çocuk Hastalıkları anneler acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Milana22

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
16.160
65.350
598
biliyorum yeri degil ama malum en islek yer bdv
tasinana kadar bilen goren duyan cevap verirse cok sevinirim

biraz panik haldeyim , milanin sol gozu kapaniyor , nasil anlatacagimi bilemedim ama 3 gundur sol gozunu birkac saniye kapatiyor ve gozu kayiyor , dun gece de cok ateslendi , simdi yine atesi var
doktorunu aradim goz doktoruna goturun dedi , yarin goz dokroruna gidecegiz ama ilk defa boyle birsey yasiyoruz

ne oldugunu bilen var mi? milos 1 yasinda bu arada , 3 gun oncesine kadar boyle bir sorun yoktu

Canım çocuk kafasına darbe mi aldı.

Malum bir yaş yürümeye başladıkları ve en çok düştüğü zaman zarfından

Abla gözü normal durduğunda falan da farklı duruyor mu? bana bi fotoğrafını filan at anneme gönderiyim ay geçmiş olsun

Canım çocuk kafasına darbe mi aldı.

Malum bir yaş yürümeye başladıkları ve en çok düştüğü zaman zarfından
esim de bakiciya ilk onu sordu ama bakici kesinlikle kafasini carpmadifini soyledi , duserken popo ustu dusup oturuyor dedi
cok korkuyorum bu olasiligi dusununce

biliyorum yeri degil ama malum en islek yer bdv
tasinana kadar bilen goren duyan cevap verirse cok sevinirim

biraz panik haldeyim , milanin sol gozu kapaniyor , nasil anlatacagimi bilemedim ama 3 gundur sol gozunu birkac saniye kapatiyor ve gozu kayiyor , dun gece de cok ateslendi , simdi yine atesi var
doktorunu aradim goz doktoruna goturun dedi , yarin goz dokroruna gidecegiz ama ilk defa boyle birsey yasiyoruz

ne oldugunu bilen var mi? milos 1 yasinda bu arada , 3 gun oncesine kadar boyle bir sorun yoktu
Atesi devam ediyormu

Burdan kimse size şöyledir böyledir diyemez en iyisi hemen iyi bir doktora götürün. Göz çok hassas bir mevzu. Sizi korkutmak istemiyorum da komşumun 2 yaşında kızı düşmüş sokakta gözü kaymış biraz. bunlr sağlık ocağına göstermiş doktor bişey Yok demiş aile kaymayı umursamamış fazla . Çocukcağızın geçenlerde (3ay sonra) öğrendiler ki o gözü görmüyormuş artık. Doktorda bunları neden vaktiyle gelmediniz diye haşlamış. Sizin ciddi bir durumum olmadığını umut eder , göz konusunda uzman iyi bir doktora ivedilikle gitmenizi öneririm

esim de bakiciya ilk onu sordu ama bakici kesinlikle kafasini carpmadifini soyledi , duserken popo ustu dusup oturuyor dedi
cok korkuyorum bu olasiligi dusununce
Allaha emanet yavrularımız. Böyle bir konuda yalan söyleyeceğini düşünmüyorum bakıcının. İnşallah bir sıkıntısı yoktur kuzunun yarın da güzel haberlerle gelirsiniz.

Burdan kimse size şöyledir böyledir diyemez en iyisi hemen iyi bir doktora götürün. Göz çok hassas bir mevzu. Sizi korkutmak istemiyorum da komşumun 2 yaşında kızı düşmüş sokakta gözü kaymış biraz bunlr umursamamış fazla . Çocukcağızın geçenlerde (3ay sonra) öğrendiler ki o gözü görmüyormuş artık. Doktorda bunları neden vaktiyle gelmediniz diye haşlamış. Sizin ciddi bir durumum olmadığını umut eder , göz konusunda uzman iyi bir doktora ivedilikle gitmenizi öneririm
iste bende korkudan actim konuyu belki yasayan vardir diye
yarin ilk is gidecek doktora :(
doktorumuz yonlendirdi iyi bir goz doktoruna

Cnm hemen bi acile git bence.. atesten dolayi olabilir.. cok atesten beyinde bi fonksyonda sorun olabilir.. goz kaymasi bi sorundan ziyade birseye isaret olabilir cnm Allah korusun! benim oglumunda gozleri kanlanir siddetinden.

Buarada doktor bildigin eeg cekiyor bu beyin dalgalarinin kagit uzerindeki goruntusu.

Burdan kimse size şöyledir böyledir diyemez en iyisi hemen iyi bir doktora götürün. Göz çok hassas bir mevzu. Sizi korkutmak istemiyorum da komşumun 2 yaşında kızı düşmüş sokakta gözü kaymış biraz. bunlr sağlık ocağına göstermiş doktor bişey Yok demiş aile kaymayı umursamamış fazla . Çocukcağızın geçenlerde (3ay sonra) öğrendiler ki o gözü görmüyormuş artık. Doktorda bunları neden vaktiyle gelmediniz diye haşlamış. Sizin ciddi bir durumum olmadığını umut eder , göz konusunda uzman iyi bir doktora ivedilikle gitmenizi öneririm
Of of offf :(

Allaha emanet yavrularımız. Böyle bir konuda yalan söyleyeceğini düşünmüyorum bakıcının. İnşallah bir sıkıntısı yoktur kuzunun yarın da güzel haberlerle gelirsiniz.
cok tesekkur edeeim
bakicimiza cok guveniyorum bende yalan soyleyecegini sanmiyorum ama senin de dedigin gibi o kadar cok dusuyor ki gozden kacirmis olabilir mi diye de aklima geliyor
insallah birseyi yoktur

Milana bana sorarsan acile gotur kuzum, kafasini carpsa bile ates olmaz bence, belki viral bir enfeksiyon olabilir acaba simdi mi gotursen?

Hicbir bilgim yok konuyla alakali ama umarim onemli bir seyi yoktur, cok gecmis olsun minige :(

Back
X