Çocuk Hastalıkları anneler acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Abla anneme yazdıklarını attım.

götürmesin acilde gözüne bir şey yapmazlar ateş için de evde düşürmeye çalışsın olmazsa ilerleyen saatlerde götürsün acile gelen bebek daha kötü oluyor hele kalabalıksa,büyük ihtimalle şimdi çocuk doktoru yoktur acilde dedi. yanlış yönlendirmek istemem yine de.

mila yataktan düştükten sonra mı oldu bu göz yani fark etmedin mi acaba yoksa yeni mi oluyor? ay ciddi bir şeyi olmasın ya lütfen.

Havale türü bir şey değildir büyük ihtimalle. Şaşılık olabilir kafa travmaları maalesef küçük bebekler de daha uzun sürede belirti gösterebiliyor.
gercekten mi? bunu bilmiyordum
2 ay once yataktan dustu , ciddi carpmisti kafasini o zaman acile gitmistik hersey yolunda demislerdi
onunla alakasi olabilir mi acaba?

Cocuk oldugu icin degisik kategoriye girmesi gerek aslinda.

Iyide cocuklar buyuklere gore daha yuksek atesi kaldirabilir. Bebek 40 derece atesi kaldirir ama buyuk biri muhtemelen havale gecirir o derecede. Ates vucudumuzun viruslere karsi savasmasidir. Iyi birseydir yani aslinda.. ama uzun surerse cok yuksekse vs tehlikelidir. Dedigim gibi enfeksyona isret eder cogu zmn. Bu da tehlikeli tabii

Canım benim kızım yataktan düştüğünde gözü kaymıştı acile götürdük bu durumda çocuk acil bakmadı normAl acile yönlendirdiler bizi. 2 tane şey çekildi adlarını şimdi unuttuğum.

Seninki düşmemiş gerçi ama düştü dersen bakarlar sanki.
2 ay once dusmustu onunla alakasi olabilir mi ki ?

amanin , size de gecmis olsun
mila dalmiyor kayiyor goz bi de kapaniyo
cok tuhaf bi goruntusu var , duruyo ve bi anda sol gozunu kapatiyo titriyo gibi oluyo gozu
Atesi var sonucta, bir acile gitseniz iyi olur Doktor da gozunu gormus olur .Ona gore tedavi uygulanir .

Iyide cocuklar buyuklere gore daha yuksek atesi kaldirabilir. Bebek 40 derece atesi kaldirir ama buyuk biri muhtemelen havale gecirir o derecede. Ates vucudumuzun viruslere karsi savasmasidir. Iyi birseydir yani aslinda.. ama uzun surerse cok yuksekse vs tehlikelidir. Dedigim gibi enfeksyona isret eder cogu zmn. Bu da tehlikeli tabii
Ben buna katilmiyorum onlarin vucudu cok daha hassas. Goz ve cocuk doktoru olmasa bile genel olarak bir doktorun bakmasi yerinde olur. En iyisi temkinli davranmak.

2 ay once dusmustu onunla alakasi olabilir mi ki ?
Zannetmiyorum. Çünkü benim kızım düştükten sonra baygınlık geçirmişti ve fışkırır tarzda kusmuştu kötü şeyler bunlar ama bize 1-2 gün izleyin bir gariplik görürseniz getirin demişlerdi. Uzun vadeli bir şey söylememişti

Ben buna katilmiyorum onlarin vucudu cok daha hassas. Goz ve cocuk doktoru olmasa bile genel olarak bir doktorun bakmasi yerinde olur. En iyisi temkinli davranmak.
Benim solediklerim ates icin gecerli.. atesi normalde varmiydi, bu cocuk virus mu kapti? Usuttumu mesela? Bundan dolayi atesi varsa soylediklerim gecerlidir. Vucutlari hassas ama atese karsi bizden daha dayaniklilar.. Ama goz kaymasiyla ilgiliyse atesi bambaska bi boyut oluyor bu

cunku doktoruyla gorustum goturme dedi :KK43:
ama sanirim goturucem birazdan cok ikilemde kaldim
bence hiç ikilemde kalmayın alın götürün çocuğunuzu, içiniz rahat eder en azından. geçmiş olsun bu arada Allah şifalar versin.

gercekten mi? bunu bilmiyordum
2 ay once yataktan dustu , ciddi carpmisti kafasini o zaman acile gitmistik hersey yolunda demislerdi
onunla alakasi olabilir mi acaba?
canım beyinciğinde sorun olan arkadaşımın bebeği yataktan düşmüş doktor bişi yok demiş yollamış bunu da hesaba kat

Herhangi bir bilgim yok konuyla ilgili .
Cok cok gecmis olsun.
Allah sifa versin insallah ciddi bir sorun yoktur.

Back
X