Çocuk Hastalıkları anneler acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Milana22 Milana22 cok gecmis olsun. Yorumlarindan fark ediyorum bebeklerimiz yasit.
Insallah her sey yoluna girer hicbir seyi yoktur kuzucugun.
tesekkur ederim
sorunumuz hala devam ediyor maalesef
sali gunu istanbula gidiyoruz , carsamba gunu doktor kontrolu var , umarim ciddi birseyi yoktur

Bizim hikayemiz oğlum 4 aylıkken başladı. 1 yaşına kadar çok düzenli şekilde doktor kontrollerimiz ve gözlük numarasını değiştirerek takip edildik ve düzelmesini ümit ettik. Ne yazık ki şaşılığı artık geçmeyip bir de üzerine sağ gözü yukarıya doğru gitmesi başladı. 3 doktora götürdüm. Hepsi de gözlerinin ikisinden de ameliyat olmadı gerektiği konusunds fikir beyan etti. Bir tanıdık vasıtasıyla son olarak Hilmi Hoca’ ya gösterdik. Hilmi hoca diğerlerinin aksine birini ameliyat etmenin yeteceğini söylediğinde bir anne olarak içimi çok rahatlattı. Oğlumun ameliyat için çok küçük olduğunu düşündüğüm için çok korkuyordum. Hilmi hoca hem tıbbi açıdan hem de bir annenin soru işaretleri konusunda beni çok rahatlattı. Hilmi hoca karar verip tek gözünü ameliyat etti ve ameliyat çok başarılı geçti. Şu anda ameliyattan sonra 2 hafta geçti ve gözlerinde belirgin şekilde değişimi görüyoruz. Çok şükür oğlum da daha iyi ve diğer gözüyle uyum sağladı. İyi ki bu hocamızı bulduk, tek gözle durumu kurtardık. Herşey için teşekkürler. Artık göz için güveneceğim tek doktordur. Herkese tavsiye ederim.

Back