- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar cok tesekkur ederim iyi dileklerinize , simdi bi esimle konusucam olmadi tekrar doktorunu arariz , acile gidersek de haber vericem
valla kendim panik oldum sizi de paniklettim , vakit ayirsiginiz icin tesekkur ederim
Gecmis olsun sebebini bilemiyorum ama cok kafaniz karisir boyle dr a gidin hemen bence ateside varmis allah muhafaza.biliyorum yeri degil ama malum en islek yer bdv
tasinana kadar bilen goren duyan cevap verirse cok sevinirim
biraz panik haldeyim , milanin sol gozu kapaniyor , nasil anlatacagimi bilemedim ama 3 gundur sol gozunu birkac saniye kapatiyor ve gozu kayiyor , dun gece de cok ateslendi , simdi yine atesi var
doktorunu aradim goz doktoruna goturun dedi , yarin goz dokroruna gidecegiz ama ilk defa boyle birsey yasiyoruz
ne oldugunu bilen var mi? milos 1 yasinda bu arada , 3 gun oncesine kadar boyle bir sorun yoktu
cok tesekkur ederim , bizimki de goz kaslariyla alakali bir durum sanirimçok geçmiş olsun.umarım ciddi bir durum değildir.
benim amcamın oglunda olmuştu .
aynı şey mi bilmiyorum ama göz tembelliği varmış.
bir süre diğer gözü kapatıp onunla bakmasını sağladılar.
kayma ciddi anlamda duzelmisti ama gözlük kullanıyor.
farklı bir durumda olabilir.
tekrar geçmiş olsun.
cok gecmis olsun mune , erken teshis gozunu kurtarmis kizinin , her serde bir hayir vardir lafina o kadar cok inanirim kiAblacım, benim kızım 15 aylıkken yüksek ateşten havale geçirdi ve sonrasında her 2 gözde kayma oldu, nasıl korktuğumu hepiniz tahmin edersiniz, kendimi ikna edebilmek ve doğru teşhisten emin olabilmek adına 3 ayrı göz doktoruna götürdüm, hepsinin teşhisi göz kası tembelliğiydi, ilk sordukları aile de bu göz hastalığı var mı oldu, evet eşimin ailesinde vardı, genetik dediler, 7-8 belki daha ileri ki yaşlarda ortaya çıkabilecek bu sorunu geçirdiği havale öne çekmiş, doktor üzülmek yerine ne kadar şanslı olduğunuzu anlayın demişti, yaş ilerleyince ortaya çıksaymış görme kaybı da olabiliyormuş.
çok geçmiş olsun.
inşallah önemli bir şeyi yoktur kuzunun.
Bakıcı düşse kesin söyler mi peki?
yeni girdum konunu cocugunuz havele geciriyor olabilir mi ?
yani cocuklar havle gecurince gozleri kayabiliyirmus
Canım bence kesinlikle hemen bir çocuk acile götür. Çok çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin yavruna inşallah.Inşallah önemli birşey değildir.
Canım nabtnz neymiş durumu gittinız mı
Gecmis olsun sebebini bilemiyorum ama cok kafaniz karisir boyle dr a gidin hemen bence ateside varmis allah muhafaza.
Milana ateş ne durumda ?
Teşekkür ederim Milana, bebeğin yakın zamanda başına bir darbe almadıysa korkup panikleme, doktorunuz da ilk önce gözden şüphelenmiş sizi göz doktoruna yönlendirmiş, randevu alır muayene ettirirsiniz, göz kayması da olabilir, ateşe bağlı geçici bir durumda olabilir, göz kaymasıysa da endişelenme lütfen, göz egzersizleri, göz kapama ve gözlükle oldukça toparlanıyor ki, sanırım senin bebeğinin gözü çok aşırı kaymıyor.cok gecmis olsun mune , erken teshis gozunu kurtarmis kizinin , her serde bir hayir vardir lafina o kadar cok inanirim ki
cok gecmis olsun size de
ben 8 senedir burdayim devlete bi kere gittim bi daha tovbe dedim :) bizde acibademe gidiyoruz , atesi dusurduk sorun yok zaten ates bol bol yasasigimiz birsey onadan paniklemedim , gozle berabee olunca korktum , cok sukur birbiriyle alakali degilmis , sabah goz doktoruna gorurecegizAcil için Bodrum devlet hastanesi düşünüyorsan vazgeç gitsin . Gördüğüm en ilgisiz doktorlar orada sağlık ocağından hallice bir hastane . Kusura bakmasın doktorlarıda bir azarlamadıkları kalıyor muayenede. Zorla laf alıyoruz ağızlarından. Acıbadem’e gittik bir defa 3bin lira ödeme yaptık tahlillere. İçimizde cebimizde rahatlamış çıktık . Yinede haklarını yiyemem ilgi alaka 10 numara. Uzmana gösteremeyeceksiniz yine orası acil için yetersiz kalabilir pratisyen hekimlerden dolayı. Yazları aylarca kalıyoruz bizde . Çok geçmiş olsun yine. 38derece ateşi kontrol edebilirsiniz umarım evde. Benim küçüğümde 1 yaşında uykusuz kalıyoruz bazı geceler onlar iyi olsunda. Ateş düşürücü deneyin , sık sık kontrol edin kalın giyeceklerle çok sarıp sarmalamayın . Acilde en fazla iğne verirler Yada şurup. Siz çocukla doktorunuzla görüşün ateş konusunda, onu dinleyin sizi yönlendirir mutlaka
canimsin operi myahu kadını panikletmeyin 38,5 için acile gerek yok.
milana ateşi yüksek değil ancak göz kapağı düşmesi yinede ateşten olabilir. yalnız kayma o kadar ateşle olmaz.
ailede var mı şaşılık?
yoksa bile ille genetik olması gerekmiyor.
bak eline bir kalem al ve takip ettir takip ederken kayıyorsa göz tembelliği ve kayması vardır. telaş yapma
evde kamera var , bakici yatili zaten , cok guveniyorum kendisine insallah boyle devam eder :)Bakıcı yapmıştır demiyorum ama yeri gelmişken söyleyim .. herkese söylüyorum bakıcı varsa kamera olsun lütfen evlerinizde ne kadar güvenirsenz güvenin isterse tanıdık olsn ama kamera koyun mutlaka.. bıngıldağına iğne batıran işkence eden vuran .... bunları çok duydum etkisinden kurtulamadım
Çocuğunuza gelince endişelenmeyin .. kapanıyorsa enfeksiyon fln olabilr . Göz kapatp açarken hafif bi kayma oluyor. En kötü ihtimal gözlük verir ( Umarım bşey yoktr .)
Doktrdon snra buraya yazın lütfen bizde merak ettik..
Cok gecmis olsun...
Iki cocugum da hasta su an ve ben 40"i bile gordum.
Havale icin ailede geciren yok ise gecirme ihtimali dusuk diyebilirim. Bildigim kadari ile tabii. Ve ates faydalidir. Ben zor durumda kalmadikca ilac vermiyorum ki vucut savassin. Ancak goz kaymasi diyince icime kurt dustu. Ben olsam bakiciya fazla guvenmezdim. Allah korusun ne insanlar var, kaldi ki dusurse bile bunu niye soylesin ki? Ne kadar iyi taniyorsunuz? Vicdali olduguna emin misiniz? Ya isini kaybetmemek vs icin sakliyorsa?
Bu arada gittiniz mi doktora?
Yazarsaniz sevinirim merakta birakmayin lutfen![]()
yok tatlim sadece 3 gundur olan birsey , hafif kayma var , daha ziyade sol gozu kapaniyorTeşekkür ederim Milana, bebeğin yakın zamanda başına bir darbe almadıysa korkup panikleme, doktorunuz da ilk önce gözden şüphelenmiş sizi göz doktoruna yönlendirmiş, randevu alır muayene ettirirsiniz, göz kayması da olabilir, ateşe bağlı geçici bir durumda olabilir, göz kaymasıysa da endişelenme lütfen, göz egzersizleri, göz kapama ve gözlükle oldukça toparlanıyor ki, sanırım senin bebeğinin gözü çok aşırı kaymıyor.
Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim. Umarım çabucak toparlanır miniğiniz.arkadaslar cok tesekkur ederim ilginize desteginize , iyi ki varsiniz..sakinledim su anda gayet normalim sayenizde
darkmore ve S sassyassyy sagolsun doktorlara kizimin videosunu attilar , her iki doktor da atesle ilgisi olmadigini goz kaslariyla alakali durum olsugunu soylemis
atea tamamen tesadufi denk gelen birsey bizim doktorumuz da aynisini soylemisti
su anda atesi 37.3 hersey yolunda kucagimda uyukluyor sakinledi biraz
yarin sabah 9 da goz doktoruna gidecek minnos , insallah hemencecik iyilesebilecek birseydir , zorlamaz tedavi boncuk gozlumu
bu arada bakicimi soran olmus , bakicim yatili kaliyor ve cok seviyor kizimi , her sorunda mutlaka bana anlatir , dustugunu soyler , zaten evde kamera da var ve esim de evde bolca vakit geciriyor yani bakicidan yana hicbir suphem yok :)
herkese tekrar teselkur ediyorum desteginiz ici.n , iyi ki varsiniz