Çocuk Hastalıkları anneler acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
yok tatlim sadece 3 gundur olan birsey , hafif kayma var , daha ziyade sol gozu kapaniyor
videoyu seyreden dr lar goz kasiyla alakali dedi
sabah gidecek doktora , haber veririm burdan sonucu :)
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
Yaşı çok küçük olduğundan tedavi olanı çok daha yüksek, tekrardan çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun:nazar:

Arkadaşım küçükken havale geçirmiş, iğne yapmışlar. O durumda iğne yapılmıyormuş galiba, gözünde hasar olmuş. Sizde böyle bir şey yok sanırım. Allah şifa versin

Milanam cok gecmis olsun ciddi anlamda rahatladim kizim konu cocuk olunca ben obsesif kadinim kapar gotururum acile Nooption Nooption un dedigi gibi seni panikletmedim insallah ya. Ama cok rahatladim iyi haberini okuyunca haydi gecmislet olsun minik fasulyeye :KK200: insallah yarin da sikintisiz gecer kuzum rahatlar bir an once.

Arkadaşım küçükken havale geçirmiş, iğne yapmışlar. O durumda iğne yapılmıyormuş galiba, gözünde hasar olmuş. Sizde böyle bir şey yok sanırım. Allah şifa versin
yok cok sukur atesi dustu , igne olayini bende duymistum , uzuldum arkadasiniza :(

Milanam cok gecmis olsun ciddi anlamda rahatladim kizim konu cocuk olunca ben obsesif kadinim kapar gotururum acile Nooption Nooption un dedigi gibi seni panikletmedim insallah ya. Ama cok rahatladim iyi haberini okuyunca haydi gecmislet olsun minik fasulyeye :KK200: insallah yarin da sikintisiz gecer kuzum rahatlar bir an once.
yok yok paniklemedim tatlim zaten olabilecegim en panik haldeydim :)
ya sadece ateste ben paniklemiyorum , ugrasip dusuruyorum atesi ama gozle berabee olunca odum koptu , cok sukur ates dustu , sabah yazarim dr sonucunu

Çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.

Göz kayması ve havalenin ilişkisini ilk kez duydum.Benim bebeğim de havale geçirdi.Gözünde de kayma vardı öncesinden.(kayma değil dedi gerçi doktorlar burun köküne bakıyormus)

Oncelıkle coook gecmıs olsun Rabbim şifa versin kuzunuza ınsallah.. Benim kızımda 2 hafta once yataktan parke uzerıne tepe ustu dustu 8 aylıgız baya agladı..kafasında kızarıklık oluştu.. Esim gorevdeydi hereketlerını takıp et dedi kusma olmadı day day flnda duruyodu rahatca.. Sadece kızardı azcık.. Burda okuduklarım ıcıme kurt dusurdu cıdden zaten sureklı kafayı carpıyo bu donemi atlatsaydık bı :KK43:

biliyorum yeri degil ama malum en islek yer bdv
tasinana kadar bilen goren duyan cevap verirse cok sevinirim

biraz panik haldeyim , milanin sol gozu kapaniyor , nasil anlatacagimi bilemedim ama 3 gundur sol gozunu birkac saniye kapatiyor ve gozu kayiyor , dun gece de cok ateslendi , simdi yine atesi var
doktorunu aradim goz doktoruna goturun dedi , yarin goz dokroruna gidecegiz ama ilk defa boyle birsey yasiyoruz

ne oldugunu bilen var mi? milos 1 yasinda bu arada , 3 gun oncesine kadar boyle bir sorun yoktu
Eeg cektirn.kuzenimde ayni seyirmelerden sonra epilepsi tanisi koyuldu.yani illa epilepsi deiltir tabiki ama iciniz rahat olur bu ihtimalide degerlendirin

arkadaslar cok tesekkur ederim ilginize desteginize , iyi ki varsiniz..sakinledim su anda gayet normalim sayenizde

@darkmore ve @sassyassyy sagolsun doktorlara kizimin videosunu attilar , her iki doktor da atesle ilgisi olmadigini goz kaslariyla alakali durum olsugunu soylemis
atea tamamen tesadufi denk gelen birsey bizim doktorumuz da aynisini soylemisti

su anda atesi 37.3 hersey yolunda kucagimda uyukluyor sakinledi biraz

yarin sabah 9 da goz doktoruna gidecek minnos , insallah hemencecik iyilesebilecek birseydir , zorlamaz tedavi boncuk gozlumu

bu arada bakicimi soran olmus , bakicim yatili kaliyor ve cok seviyor kizimi , her sorunda mutlaka bana anlatir , dustugunu soyler , zaten evde kamera da var ve esim de evde bolca vakit geciriyor yani bakicidan yana hicbir suphem yok :)

herkese tekrar teselkur ediyorum desteginiz ici.n , iyi ki varsiniz

Öyle sevindim ki. İnşallah bugün de güzel haberlerle gelirsiniz.

arkadaslar tek tek alintilayamadim zira telefonu cift goruyorum uykusuzluktan

gece 2 de atesi 40 a cikti sabaha kadar uyumadik , sabah da erkenden kendi doktoruna goturdum

cok sukur birseyi yok , 2 kopek 2 de azi disi cikiyormus , ates ve huysuzluk ondanmis

ordan goz doktoruna gittik hem videoyu izledi hemde muayene sirasinda kapatinca dr da gordu yaptigini ancak nedenini bulamadi

gozune sari bir boya akitti onunla iyice inceledi , cizik hasar vs. yok , kaslarda da sorun gozukmuyor ama hosuma gitmedi bunu yapmasi dedi , belki soguktan olurmus burasi baya soguk son gunlerde
ama 10 gun takip edelim eger devam ederse izmir yada istda bir cocuk goz dokturna goturmeniz gerekecek dedi

bizden haberler boyle , simdi biraz uyuyacagim , herkese cok tesekkur ediyorum ilginizden ve gecmis olsun dileklerinizden dolayi

iyi ki varsiniz..

arkadaslar tek tek alintilayamadim zira telefonu cift goruyorum uykusuzluktan

gece 2 de atesi 40 a cikti sabaha kadar uyumadik , sabah da erkenden kendi doktoruna goturdum

cok sukur birseyi yok , 2 kopek 2 de azi disi cikiyormus , ates ve huysuzluk ondanmis

ordan goz doktoruna gittik hem videoyu izledi hemde muayene sirasinda kapatinca dr da gordu yaptigini ancak nedenini bulamadi

gozune sari bir boya akitti onunla iyice inceledi , cizik hasar vs. yok , kaslarda da sorun gozukmuyor ama hosuma gitmedi bunu yapmasi dedi , belki soguktan olurmus burasi baya soguk son gunlerde
ama 10 gun takip edelim eger devam ederse izmir yada istda bir cocuk goz dokturna goturmeniz gerekecek dedi

bizden haberler boyle , simdi biraz uyuyacagim , herkese cok tesekkur ediyorum ilginizden ve gecmis olsun dileklerinizden dolayi

iyi ki varsiniz..
Canm ben yine israrla soyluyrm.gozde bsiey cikmazsa eeg cektirin ici iz rahat olur soguktandir diyip boslamayin sonrasinda.dier goz dr uda bisey bulamazsa

Canım çok çok geçmiş olsun. İnşalalh soğuktan yapmıştır yavrum.

Milana22 Milana22 cok gecmis olsun. Yorumlarindan fark ediyorum bebeklerimiz yasit.
Insallah her sey yoluna girer hicbir seyi yoktur kuzucugun.

Back
X