- 6 Ekim 2015
- 302
- 66
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayatbazen
Kizlar ben malum bir sikintim vardi konak bir turlu çözüm bulamadim buradan sağolsun arkadaşlar zeytinyağı önerdi ama esim yaptirmadi.. Bana konak önleyici iyi bir şampuan onerin lütfen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek yağını bende pek sevmem ama ilk zamanlar bebeğin cildi çok kuruyor soyuluyor, acı çekeceğine sürdüm (komili almıştım). Sonra baktım düzeldi artık vücut kendi dengesini buldu, bıraktım. Tam ne kadardı hatırlamıyorum ama ilk 2 ay kullanmışımdır sanırım.Bebek yagindada kimyasal olduğu için hemşiremiz onermemisti kafam çok karisikbirde ateş ölçer sipariş verdim 100 TL alin ve kulaktan temassiz olcenden.. Koltuk atindan kullanamiyorum yerinde durmadigi için bu konuda da yardimci olursaniz memnun olurum
Kizlar ben malum bir sikintim vardi konak bir turlu çözüm bulamadim buradan sağolsun arkadaşlar zeytinyağı önerdi ama esim yaptirmadi.. Bana konak önleyici iyi bir şampuan onerin lütfen..
Bebek yagindada kimyasal olduğu için hemşiremiz onermemisti kafam çok karisikbirde ateş ölçer sipariş verdim 100 TL alin ve kulaktan temassiz olcenden.. Koltuk atindan kullanamiyorum yerinde durmadigi için bu konuda da yardimci olursaniz memnun olurum
arkadaşlar zeytinyağı önerdi ama esim yaptirmadi..