ANNELER ANNE ADAYLARİ BEBEK İCİN SAMPUAN OLARAK SEBAMEDMİ YOKSA MUSTELAMİ

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
40
Kizlar ben malum bir sikintim vardi konak bir turlu çözüm bulamadim buradan sağolsun arkadaşlar zeytinyağı önerdi ama esim yaptirmadi.. Bana konak önleyici iyi bir şampuan onerin lütfen..

Sebamed kullanıyoruz ama 1,5 aylık kızımda da konak oldu. Banyodan önce başına bebe yağıyla masaj yapıp, 1 saat bekletiyorum. Masajı pamukla yapıyorum bu arada. Banyodan sonra yumuşak saç fırçasıyla masaj yapar gibi tarıyorum, 3-4 günde epey yumuşadı, kabuk kabuk döküldü. Zeytinyağından ben de emin olamadığım için kullanmadım, bebek yağı daha mantıklı geldi.

Bebek yagindada kimyasal olduğu için hemşiremiz onermemisti kafam çok karisik :( birde ateş ölçer sipariş verdim 100 TL alin ve kulaktan temassiz olcenden.. Koltuk atindan kullanamiyorum yerinde durmadigi için bu konuda da yardimci olursaniz memnun olurum

biobaby tavsiye ederim. ateş ölçer olarak da kulaktan ölçen braun kullanıyoruz.

Bebek yagindada kimyasal olduğu için hemşiremiz onermemisti kafam çok karisik :KK43: birde ateş ölçer sipariş verdim 100 TL alin ve kulaktan temassiz olcenden.. Koltuk atindan kullanamiyorum yerinde durmadigi için bu konuda da yardimci olursaniz memnun olurum
Bebek yağını bende pek sevmem ama ilk zamanlar bebeğin cildi çok kuruyor soyuluyor, acı çekeceğine sürdüm (komili almıştım). Sonra baktım düzeldi artık vücut kendi dengesini buldu, bıraktım. Tam ne kadardı hatırlamıyorum ama ilk 2 ay kullanmışımdır sanırım.

Hakiki zeytin yagi neden zarar wersinki asil bebe yaginda kimyasal war.. hakiki zeytin yagini bebek afedersiniz kabiz olunca bile cay kasigiyla veriliyorken kafaya surulmesi neden zarar yaratsin.. kizimda da olmustu konak azcik zeytin yagi surup beklettim sonra bebe taragiyla taramistim dokulmustu iki sefer sonra hic bisi kalmamisti.

Mothercare sampuani var kendi magazasinda satilan onu kullaniyoruz memnunum

canim biz hicbirsey kullanmadik,iki uc kere banyoda kendi sampuanini kopurtup beklettik yikama suresince.goz yakmadigi icin sorun olmuyor.sonra da tarakla tersi yonde taradik.inan 2. yikamada bile neredeyse hic kalmadi oglumda.
Kizlar ben malum bir sikintim vardi konak bir turlu çözüm bulamadim buradan sağolsun arkadaşlar zeytinyağı önerdi ama esim yaptirmadi.. Bana konak önleyici iyi bir şampuan onerin lütfen..

Bebek yagindada kimyasal olduğu için hemşiremiz onermemisti kafam çok karisik :KK43: birde ateş ölçer sipariş verdim 100 TL alin ve kulaktan temassiz olcenden.. Koltuk atindan kullanamiyorum yerinde durmadigi için bu konuda da yardimci olursaniz memnun olurum

Şampuan bübchen
Ateşölçer visio focus

arkadaşlar zeytinyağı önerdi ama esim yaptirmadi..

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Bu ne yahu?
Bu eşler ne zamandan beri "ANNE"nin işine bu kadar müdahale eder olmuşlar?
Yaptırmadı ne demek? Neden yaptırmadı?
Bu bebeği sizden daha mı çok düşünüyor yani babası?

Ya arkadaşım, en sağlıklısı zeytinyağı, doktorlar bile zeytinyağı tavsiye ediyor diyemedin mi? Bu kadar mı sindirildiniz? Annelik rolü de mi elinizden alınacak artık? Sanki zehir süreceğim demişsiniz gibi, ya doktorlar tavsiye ediyor konak için zeytinyağı, pesssss.

Ben şok...
Ben iptal...

sebamed kullandım uzun süre, ama kuruluk yaptı.
nivea ya geçtim, daha yumuşak.
şu an nivea sabun kullanıyor.

Eşiniz yokken deneyin zeytinyağını. Halis zeytinyağının hiç bir zararı yoktur.

Ateş ölçer olarak braun var bende kulaktan ölçen ama şimdi büyüdüler koltukaltından ölçebiliyorum. En sağlıklısı o. Elektronikler yarım derece yüksek çıkarabiliyor.

Ne önerılse begenmıyor yada yapmıyorsunuz ama tavsıye ısteyıp duruyorsunuz,esınız nıye yaptırmadı kı onu anlamadım o yokken yapın yıkayın cocugu nereden bılecek yaptıgınızı sampuanla beklettım taradım dersın sureklı basında mı beklıyo?Sureklı bebegınle ılgılı su oldu bu oldu dıye konu acıyorsun alaycı tavırlarla yorumlar yazıyorsun madem eglenmek ıstıyorsun bunu bebegın uzerınden degıl de dıger konular uzerınden yap barı,zaten gereken cezanı da alıyorsun.

Back
X