Herkes anormal gördüğü durumdan endişelenir kimse meraklı değil otizm tanısı koymaya çocuğunaBu otizmi Dr lar bile zor anlıyor.ama bizim anneler maşallah sip diye anlıyor..
TeşekkürlerOtizm sen ziyade nörolojik bir durum gibi
Sürekli video çekip takip ediyor doktorda video ile takip önermişArkadaşınız çocuğun bu hareketini videoya alsin nörolojiye göstersin. Bildiğim kadariyla epilepsiden şüphelenmesi lazım yani emin değilim ama nörolojiye götürsün. Oyun vs olmadığına eMinse
Size yargılayın diye yazmadım belki sizin bebeğiniz de aynı harareti yapıyordur belki bi fikir almak için
Çok teşekkürler gelen yorımlara çok şaşırdım. Hiç bir fikri olmadan dizi izlemeyi bıraksın yazana şok oldum özellikle. Bi de bunu yazan insan hamile bi insan, umarım önce yargılamayı bırakır. Ben anne değilim ama birinin çocuğu için nasıl endişelenebileceğini tahmin ediyorum. Ama şoka girdim. Teşekkürler nazik yorumunuz içinBöyle çok canım burda ne olduğunu okumadan bile terslercesins yorum yapiyo cogusu takilma. Bana oyun yapiyodur gibi geldi ama tabiki annesi biseylerin ters gittiğini düşünüyorsa bu kesinlikle araştırılmalı doktora bazen tam anlatilamiyor herşey doktor onemsemiyo arkadaşlarında dediği gibi bı nörolog görsün aklında soru işareti kalmasın. Umarım hiç birşeyi yoktur.
Çok teşekkürler gelen yorımlara çok şaşırdım. Hiç bir fikri olmadan dizi izlemeyi bıraksın yazana şok oldum özellikle. Bi de bunu yazan insan hamile bi insan, umarım önce yargılamayı bırakır. Ben anne değilim ama birinin çocuğu için nasıl endişelenebileceğini tahmin ediyorum. Ama şoka girdim. Teşekkürler nazik yorumunuz için
[/QUOT
Gerçekten arkadaşınızın aklına takılan şeyle dizi izlemesinin ne alakası var onu anlamadım bu aralar kim çocuğundan oztizmden suphelense mucize doktoru izlediğini ondan düşündüğünü saniyolar. Halbuki bı anne biseylerin ters gittiğini düşünüyosa dediğim gibi içi rahat edene kadar araştırmalı. İçinde şüpheyle yasayacagina doktor kontrolünde bişey olmadığı anlaşılır kesinleşir içi rahat eder. Bende teşekkür ederim cevabınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?