- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
-
MERHABA,,, ÖNCELİKLE SÖYLEYİM ÇOK ŞÜKÜR DERT DEĞİL BİR FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İSTİYORUM SİZLERLE,, BENİM ALLAH NASİP EDERSE DOĞUMUM OCAK SONU OLACAK HATTA BELKİ ŞUBAT BAŞI,, İLK GEBELİĞİM.. CİNSİYETİMİZDE BU AYIN SONUNDA BELLİ OLACAK, DR KIZA BENZİYOR DEDİ AMAŞİMDİ BENİM SİZDEN RİCAM ŞU; HİÇBİRŞEYİ FAZLA ALMAK İSTEMİYORUM ZATEN İMKANLARIMIZ SINIRLI OLDUKÇA.. İSTİYORUM Kİ HERŞEYİ TAM OLSUN KULLANIRKEN ŞUNU ALMAMIŞIZ ŞUYU EKSİK DEMEYEYİM AMA İSRAFTA YAPMAMIŞ OLAYIM HANİ TAM YETSİN ALACAKLARIM.. YENİ DOĞAN KIŞ BEBEGİNE NELER ALMALIYIM A DAN Z YE NE İHTİYAÇLARIMIZ OLUR BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ,,
ben daha alışverişe başlamadım muhtemelen eylül ortasında almaya başlarım bende hiçbirşey bilmiyorum yakınımda kv var oda köyde pek birşey bilmez şehir merkezine tek başına gelmişliği yok. annem uzakta bizim eve en son çocuk 29 yıl önce girdiğinden onunda yeni şeylerden pek haberi yok. iyiki burası var ya. patikli pijama vs. 3-4 battaniye ben bunları siz yazmasanız bilemem. gerçi satıcı kızlar yardımcı olur da ne bileyim deneyimli bayanlar bir harika oluyor. beni,m sorum biz beşik alacağız bunun içinde yatak yorgan yastık dahil oluyor mu? portatif almak istiyorum kullanışlı olur mu. kendiliğinden sallanıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?