Çocuk Hastalıkları Anneler bana bi bakin lutfenn.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bazen huusuzlaninca memeyi istemiyo ondan sagdim.. cisinide az yapiyo bgn ondan dedim su versemmi die. Kabiz old. Icin sanci oluyo memede birakiyo

canım bak
bence biraz bilgi boşluğun var, acaba destek kitap falan mı okusan, "bebeğimin ilk yılında beni neler bekler" diye bir kitap var mesela, al oku
bebeklerde tuvaletini yapamama durumu çok sık görülür
kabızlıktan da gazdan da olur
doktorlar genellikle 4 gün dolmadan müdahale ettirmez
memeni sağarsan sütün azalabilir, bu herkeste böyle değildir ama bazı kişilerde böyledir
meme istemediği halde sağdığın sütü isteyerek içiyor mu biberondan?

Inaan bi hafta once goturdum bise yok dedi. Okyanus suyu damlatmaya basladim iki gun sora cocuk hasta oldu
Okyanus suyu hasta etmez canım. Aksine gribi en hafif atlatma yoludur. Tıkanıklık olunca durumu daha kötü oluyor. Size tavsiyem yapılan test vs teşhis gibi şeyleri anneoluncaanladım formuna üye olarak doktor kadir tugcuya da bir sorun. Çocuğun şikayetin i testleri teşhisi ve verilen tedaviyi ilaçları yazın. Uyanık olmayinca2baya fırça da atıyor ama insan bir kendine geliyor. Sayesinde çok ilaç çöpe atmışlığım var.

Bebek anne sütü alıyorsa zaten su ihtiyacı yoktur. Sütünüzden karşılar hepsini. Kabız ise siz kayısı kurusu gibi şeyler yeyin sütten geçsin. 4 gün içinde kabızlıktan kaynaklı sıkıntı devam ederse doktor müdahale eder fitil verir.

Bence su vermeyin çocuğa. Ben ek gıdya başlayana kadar vermemiştim doktor öyle önermişti. Arkadaşların doktorlarıda aynısını tavsiye ettiler kimse su vermedi benim çevremde. Pembe leke için hemen evham yapmayın. Şimdi sorsanız bin kafadan bin fikir çıkar. Herkes şundandır şunu ver iyi gelir diye bebeği deneme tahtasına çevirir. Biraz zor biliyorum ama bekleyin doktora sorana kadar bir şey yapmayın. Geçmiş olsun.

canım bak
bence biraz bilgi boşluğun var, acaba destek kitap falan mı okusan, "bebeğimin ilk yılında beni neler bekler" diye bir kitap var mesela, al oku
bebeklerde tuvaletini yapamama durumu çok sık görülür
kabızlıktan da gazdan da olur
doktorlar genellikle 4 gün dolmadan müdahale ettirmez
memeni sağarsan sütün azalabilir, bu herkeste böyle değildir ama bazı kişilerde böyledir
meme istemediği halde sağdığın sütü isteyerek içiyor mu biberondan?
;) verdigin bilgiler icin tesekkurler ama bilgi boslugundan ziyade tecrubesizlik desek daha dogru olur.. elbette her yolu denedim cocuk huysuzlastigi icin memeyi itiyo. Sutum fazlaydi ve sagdim bu kadar yani.biberonla verince kriz aninda yiyo cunku

Bebeklere eskiden su verirlermiş artık doktorlar önermiyor anne sütü içinde yeterli su vardır fazla su ile bebeğin midesini boş yere doldurursunuz sonra emmek istemez. İki doktorum da bu şekilde söylemişti 6 aya kadar bebeğim su bile içmedi sadece anne sütü.
Şimdi yoruma kendince bilgi sahibi olduklarına kanat getirenler kafa kafaya verip okuyun ve olan zekalarınızı birleştirin bronşit olan Bebek için yapılması geren Bebeğin Beslenmesine Dikkat Edin
Anne olarak bebeğinizi emzirmeye devam edin. Çünkü anne sütünde enfeksiyonları engelleyecek birçok antioksidan bulunmaktadır. Ayrıca bebeğinizi düzenli bir şekilde beslemek ve sıvı takviyesi yapmak aşırı mukus ve balgam üretiminin neden olduğu susuzluğu engellemek için çok önemlidir.anlayarak okuyun belki yazmak için yazmazsınız

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 52
Bnce siz en iyisi en yakin bir saglik kurulusuna gidin yada doktorunuzu bu konuda bilgilendirin biz doktor degiliz ve bebeginiz dha cok kucuk tavsiyelerle yanlis yonlendirilebilirsniz Rabbim acil sifalar versin bebeginize

Bazen huusuzlaninca memeyi istemiyo ondan sagdim.. cisinide az yapiyo bgn ondan dedim su versemmi die. Kabiz old. Icin sanci oluyo memede birakiyo
Kabiz bebek tuvaletini yapmayan bebek degildir. Bebeğin hızlı büyüme doneminde emdiginin çoğu idrara gidiyor ve büyümesi için stok ta. Çocuk ıkınır sen poposunda koyun tuvaleti gibi sert sert görür sün ozaman kabiz var dersin. Kaldiki kabızlık var demek icin1 hafta gerek. Benim bir tanıdığım4 gün yapmayınca ebeye sormuş zeki ebe de fitil at demiş. Atmış bu akılsız da bide eczacı kendisi. Çocuk sarrr diye yapmış. Anlamışlar ki cocuk kabız değil. Yeni doğan kabız olmaz. Ek oğünde yanlış beslersin sıvı az verirsin ozman olur. Verdiğin sütün%70 i su iken nasıl kabız olacak. Gazdır o sancı. Kolik demekki hemde hasta o yuzden dir o halleri

:KK66: verdigin bilgiler icin tesekkurler ama bilgi boslugundan ziyade tecrubesizlik desek daha dogru olur.. elbette her yolu denedim cocuk huysuzlastigi icin memeyi itiyo. Sutum fazlaydi ve sagdim bu kadar yani.biberonla verince kriz aninda yiyo cunku

haklısın öyle diyelim
tecrübesizlik, şimdi ben de kendimi düşündüm de, haklısın gerçekten

yine de dediğim kitabı bir al oku, içinde aklına gelebilecek her sorunun cevabı var
benim çok işime yaramıştı

kriz anında biberonu almasının sebebi o anda ne yapacağını bilemiyor olması olabilir
biz aç zannedip biberonla mama denemiştik, doktor bakın bakalım emdikten sonra mama da isteyecek mi demişti, mamayı verince yiyiveriyor ama sonra daha kötü oluyordu
meğer aç değilmiş gazmış mesela

Şimdi yoruma kendince bilgi sahibi olduklarına kanat getirenler kafa kafaya verip okuyun ve olan zekalarınızı birleştirin bronşit olan Bebek için yapılması geren Bebeğin Beslenmesine Dikkat Edin
Anne olarak bebeğinizi emzirmeye devam edin. Çünkü anne sütünde enfeksiyonları engelleyecek birçok antioksidan bulunmaktadır. Ayrıca bebeğinizi düzenli bir şekilde beslemek ve sıvı takviyesi yapmak aşırı mukus ve balgam üretiminin neden olduğu susuzluğu engellemek için çok önemlidir.anlayarak okuyun belki yazmak için yazmazsınız

Sütü olan anne neden sıvı takviyesi yapsın peki. Çocuğun vücuduna sütten geçecek antikorlar ve su sırada beklerken boş h2o ile doldurmanın manası ne

Bebegim uc bucuk aylik doktora goturdum bronsit olmus dedi ve uc gundur disari cikamiyo.. bgn bezinde pembe leke vardi idrardan gelmis. Diyorum susuz kaldi galiba. Hic su vermedim simdiye kadar versemmi acaba .. ve ne kadar nasil
bebeklere ilk 6 ay su verilmez . normal anne sütü alıyorsa
anne sütün %90-95 su zaten
büyük ihtimal bebeğinizi üşüttünüz . idrar yolu enf. olabilirr

Tüm zekalarımızı birleştirsek de senin o üstün zekana ve Üslubuna erişemeyiz sayın yazmak için yazmayan yüksek bilgili bayan. Burada genel olarak bebeklerden bahsedilmiş şayet bir anne iseniz bebeklere yapılacak tedaviler ay ay farklıdır hiçbir doktor 3 aylık bebek ile 8 aylık bebeği bir tutmaz. Ayrıca sizin dediğiniz eski kafalılıkta su verilirdi hiçbir doktor artık 3aylık bebeği su ile tedavi edin demez. Ayrıca sizin gibi zeka seviyesi yüksek olan bir insanla tartışıp da sonunda ahlaksız kelimelerinizi görmek istemediğim için yüksek bilgi kültürü ve zeka seviyenizle sizi başbaşa bırakıyorum.

bebeklere ilk 6 ay su verilmez . normal anne sütü alıyorsa
anne sütün %90-95 su zaten
büyük ihtimal bebeğinizi üşüttünüz . idrar yolu enf. olabilirr
Ayrıca belirtmek isterim kadir tuğcu sayesinde öğrendiğim bir altın bilgi. İdrar da tüm değreler alt üst olsa bile ...nitrit eksi... Olduğu takdirde idrar yolu enfeksiyonu yok demektir. Yada idrar da hersey normal ama... nitrit pozitif ise idrar yolu enfeksiyonu vardır.

Okyanus suyu hasta etmez canım. Aksine gribi en hafif atlatma yoludur. Tıkanıklık olunca durumu daha kötü oluyor. Size tavsiyem yapılan test vs teşhis gibi şeyleri anneoluncaanladım formuna üye olarak doktor kadir tugcuya da bir sorun. Çocuğun şikayetin i testleri teşhisi ve verilen tedaviyi ilaçları yazın. Uyanık olmayinca2baya fırça da atıyor ama insan bir kendine geliyor. Sayesinde çok ilaç çöpe atmışlığım var.
Kesinlikle o doktor sayesinde hiç ilaç kullanmadan 2 yılı atlattık çok şükür. Her anne mutlaka okumalı.

Tüm zekalarımızı birleştirsek de senin o üstün zekana ve Üslubuna erişemeyiz sayın yazmak için yazmayan yüksek bilgili bayan. Burada genel olarak bebeklerden bahsedilmiş şayet bir anne iseniz bebeklere yapılacak tedaviler ay ay farklıdır hiçbir doktor 3 aylık bebek ile 8 aylık bebeği bir tutmaz. Ayrıca sizin dediğiniz eski kafalılıkta su verilirdi hiçbir doktor artık 3aylık bebeği su ile tedavi edin demez. Ayrıca sizin gibi zeka seviyesi yüksek olan bir insanla tartışıp da sonunda ahlaksız kelimelerinizi görmek istemediğim için yüksek bilgi kültürü ve zeka seviyenizle sizi başbaşa bırakıyorum.

S SheZofren 'e aynen katılıyorum
yazışma-tartışma üslubunuzu bildiğimden, ben de sizi üstün zekanızla bırakmayı tercih ederim

Him
Ayrıca belirtmek isterim kadir tuğcu sayesinde öğrendiğim bir altın bilgi. İdrar da tüm değreler alt üst olsa bile ...nitrit eksi... Olduğu takdirde idrar yolu enfeksiyonu yok demektir. Yada idrar da hersey normal ama... nitrit pozitif ise idrar yolu enfeksiyonu vardır.
himm.. insan ne yaparsa yapsin bazi seyleri basina gelince anliyor iste... kuzumm iyolessin insallahhh

Oğlum6. Hastalığa yakalandı 9 aylık tı. Bir doktora gittik dayadı antibiyotik. Alıp hemen başka doktora gittim. Ilacsız gecen bir hastalık mış. Ama 2 gün sadece anne sütü ver dedi. Öyle yaptım ve geçti 9 aylık çocuktan bahsediyorum. Allah anne sütü gibi mucize vermiş hala neyin kafası bu ben anlamadım gitti.

Oğlum6. Hastalığa yakalandı 9 aylık tı. Bir doktora gittik dayadı antibiyotik. Alıp hemen başka doktora gittim. Ilacsız gecen bir hastalık mış. Ama 2 gün sadece anne sütü ver dedi. Öyle yaptım ve geçti 9 aylık çocuktan bahsediyorum. Allah anne sütü gibi mucize vermiş hala neyin kafası bu ben anlamadım gitti.

6. hastalık için antibiyotik mi verdi???:KK57::KK57::KK57: şok içindeyim

canım bilgi hekimlik bilgisi ayrıca enf. tam tesbiti için kan degerlerine bakılmalı
idrardan kan gelmesi enf. belirtisidir (genel olarak)

Evet ne için gidersek gidelim hemen antibiyotik yazacaklar düzenli olarak her arkadaşım da bu doktorlara inanıp ayda bir yada iki ayda bir sürekli bebeklerine antibiyotik kullanıyorlar. Benim içim acıyor. İyi ki bilinçli davranmışsınız.

S selocux o aylarda benim bebeğimde de olmuştu bol bol emzir geçer ama için rahat etmesi için doktoruna danış geçmiş olsum

Back
X