Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biyolojik birşey bu canım ama artırma yollarını soyleyim ben.bes altı tane kuru inciri kesip 1 lt suyla kaynatsin suyunu incirleri yesin ama bunu 5-6 gun yapsın etki etmedi diye bırakmasın.Dereotu,marul,haslanmis yesil mercimek,patlamış Mısır en faydalilarGunaydin kizlar. Bir arkadashim var yeni dogurdu ama sutu cok az yetmiyor cocuga.Sutun cogalmasi icin ne yapmak lazim?Yada sut neden az olur?
merhaba yardım dediğini duyunca cevap vereyim dedim benimde emzirme dönemim yeni bitti. Sütü artıran şeyler .beyaz üzüm sabah aksam 17 adet. Gün boyu özellikle gece yatmadan önce rezene çayı içmek. Sabah akşam bir tutam dere otu . 6 -7 İncir kurusunu akşamdsn suya ıslayıp hem suyunu içip hemde incirleri yemek. Bol su .süt yoğurt tüketip .hem bol dinlenicek hhemde pskolojisini düzgün tutcak burada eşinede görev düşüyo karısına yardımcı olucak kadın gece iyi diblenicekki bebeğine faydalı olabilsin . Bunları uygularsa sütünde artış olacaktır .bende bunları ibrahim sarcoğlundsn duymustum .sizede yardımcı olmak istedimGunaydin kizlar. Bir arkadashim var yeni dogurdu ama sutu cok az yetmiyor cocuga.Sutun cogalmasi icin ne yapmak lazim?Yada sut neden az olur?
Anne Sütünü Arttıran BesinlerGunaydin kizlar. Bir arkadashim var yeni dogurdu ama sutu cok az yetmiyor cocuga.Sutun cogalmasi icin ne yapmak lazim?Yada sut neden az olur?
sutun yetmesi içimGunaydin kizlar. Bir arkadashim var yeni dogurdu ama sutu cok az yetmiyor cocuga.Sutun cogalmasi icin ne yapmak lazim?Yada sut neden az olur?