Anneler bana yardımcı olun hamilelik belirtiniz neydi bende hamilemiyim geç döllenme olabilir mi

Ama cok sacma geliyo kanda deger biraz yuksek cikip idrarda negatif gorsem beklemem gerektigi anlicam.once kanda artiyomus sonra kandan idrara geçiyormuş öyle okudum google da.kafamda deli sorular eşim bekleyelim 1 hafta dedi ama tedirginim iste

Belim çok ağrıyo duramıyorum neden acaba yarın kana gitsemmi beklesemmi bir hafta daha

Şimdi test alıp gelip yaptım yine tek çizgi ya of çıkması lazım değil mi artıl varsa gebelik çıldırıcam
Benimde ilk 2 tanesi silik çizgi çıkmıştı bende hamileyim sanmistim ama 2 tane daha test yaptım 2 side negatif.kanda da negatif.demekki adet olcam kırmızı kartı bekliyorum artık.sen bence bi kadın doğuma git belki adet düzensizliği başlamıştır stres ve kullanılan ilaçlarda adeti geciktirebiliyo

Hiç ilaç kullanmam ki kullanmadımda adetimde hep düzenlidir gününden iki gün çnce olurum çarşamba günü sağlık ocağına gidecepim kan vermeye bakalım dualarınızı eksik etmeyin

Hiç ilaç kullanmam ki kullanmadımda adetimde hep düzenlidir gününden iki gün çnce olurum çarşamba günü sağlık ocağına gidecepim kan vermeye bakalım dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim kalbine gönlüne göre versin inşaallah olumlu sonuçlarla gelirsin.haber verirsin burdan bende merak ettim

Ne güzel bir yorum böyle insan umudu pekleşiyor. Ben 3 aydır evliyim ama prolaktin hormonu 40 yüksek çıktı. Ayrıda enfeksiyon ve bakteri var idrar yollarımda. Bu yüzden çok endişeliyim acaba çocugum olurmu olmazmı diye. İnşallah Allah tüm isteyenlere versin evlat acısı göstermesin

Amin inşallah rabbim aratmadan verir kucağımıza

Rabbim ol der olur niye olmasın, çok yeni hem evliliğiniz Hamile kaldığım ay regl zamanı prolaktinim 40lardaydı. Yumurtlama gününe kadar da testere dişli aslanpençesi çayı içtim sabah akşam ve 1 hafta içinde 14 gibi bir değere düştü prolaktinim sonra da gebeliğimi öğrendim. Çok araştırmıştım ben de deneyin derim, önce Allahtan elbette. Bir de stresten çok etkilenen bir hormon güzel şeyler düşünün bol dua, güzel uğraşlar vb. İnşallah olacak. Yeni evliymişsiniz hiç böyle olur mu, düşünmeyin Rabbim sonsuz kerem sahibi ikram edecektir deyin, anın tadını çıkarın inşallah güzel haberler alırsınız Bir de efeksiyon için görünmediyseniz mutlaka görünün hamilelik hassas bir süreç ve enfeksiyona ekstra açık oluyorsunuz inşallah yaşamazsınız tekrar

Bu yorumunuz için Allah razı olsun aminn inşallah.
Bu aslan pençesini çok duydum saraçoğlunuda dinledigimde söyledi bana. Yarın doktora gidecegim bakalım ne diyecek olmazsa bir de onu denerim çok teşekkür ederim

Hala olmadım kadınlar ve belim çok ağrıyo yanıyo çok acıkıyorum uyumak istiyorum beyaz akıntım oluyocumartesi kan vermeye gidicem ama hala idrarda tek çizgi çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…