- Konu Sahibi acelya3435
-
Sizin ne durumda sonularEvet silik çizgide pozitif olarak kabul ediliyormuş 48 saat içinde yenilenirmiş horöan seviyesi iki ğç gün sonra tekrar değerlinizi ölçtürmenizi tavsiye ederim
SonuclarSizin ne durumda sonular
Belim çok ağrıyo duramıyorum neden acaba yarın kana gitsemmi beklesemmi bir hafta dahaÖncelikle merhabe anneler anne adayları hamişler hamiş olmayı canı gönülden isteyen güzelim kadınlar benim adetim 7 gün geçti kaset test yapıyorum negatif ama asla adet olmicam gibi hissediyorum çünkü hiçbir belirti yok normalde adet günümden iki gün önce sancım başlar ve hep iki gün önce olurdum ama bu ay ne sancı nede gelen giden var sadece arada kasıklarıma pıt diye bi sızı giriyo sonra kaçıyo tek şikayetim bel yanması deli gibi belim yanıyo veya ağrıyo birde ateşim çıkıyo üşüyorum gibi hissediyorum 5 aylık evliyim korunmuyoruz yardımcı olun kan testi yaptırsammı geç gebelikse kandada çıkmazsa çok üzülürüm yardımcı olun birde beyaz akıntım var
7 gün geçmiş adetin bence hiç durma git. Ya da idrar testini bi kere daha tekrarla evdeBelim çok ağrıyo duramıyorum neden acaba yarın kana gitsemmi beklesemmi bir hafta daha
Şimdi test alıp gelip yaptım yine tek çizgi ya of çıkması lazım değil mi artıl varsa gebelik çıldırıcam7 gün geçmiş adetin bence hiç durma git. Ya da idrar testini bi kere daha tekrarla evde
Benimde ilk 2 tanesi silik çizgi çıkmıştı bende hamileyim sanmistim ama 2 tane daha test yaptım 2 side negatif.kanda da negatif.demekki adet olcam kırmızı kartı bekliyorum artık.sen bence bi kadın doğuma git belki adet düzensizliği başlamıştır stres ve kullanılan ilaçlarda adeti geciktirebiliyoŞimdi test alıp gelip yaptım yine tek çizgi ya of çıkması lazım değil mi artıl varsa gebelik çıldırıcam
Hiç ilaç kullanmam ki kullanmadımda adetimde hep düzenlidir gününden iki gün çnce olurum çarşamba günü sağlık ocağına gidecepim kan vermeye bakalım dualarınızı eksik etmeyinBenimde ilk 2 tanesi silik çizgi çıkmıştı bende hamileyim sanmistim ama 2 tane daha test yaptım 2 side negatif.kanda da negatif.demekki adet olcam kırmızı kartı bekliyorum artık.sen bence bi kadın doğuma git belki adet düzensizliği başlamıştır stres ve kullanılan ilaçlarda adeti geciktirebiliyo
Rabbim kalbine gönlüne göre versin inşaallah olumlu sonuçlarla gelirsin.haber verirsin burdan bende merak ettimHiç ilaç kullanmam ki kullanmadımda adetimde hep düzenlidir gününden iki gün çnce olurum çarşamba günü sağlık ocağına gidecepim kan vermeye bakalım dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah teyzoşlar ben geliyorum diye bi haberle gelirimRabbim kalbine gönlüne göre versin inşaallah olumlu sonuçlarla gelirsin.haber verirsin burdan bende merak ettim
Ne güzel bir yorum böyleMerhaba
Adetimin 15 şubatta olması gerekiyordu o kadar umitsizdimki hamile olabileceğim aklıma dahi gelmedi 18 aralıkta evde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı hemde saniyesinde .inanamadım ikinci testi yaptım sonuc pozitif.20 şubatta kan verdim bhcg1560 çıktı 22 şubatta bhcg 3200 .böylece dış gebelik riskimde ortadan kalktı.
2 negatif tüp bebek denemesi 1 dış gebelik, 1 boş gebelik ,1 kürtaj ,1 laparoskopi, 2 rahim filmi geçmişim var.
Sebepsiz infertilite.
Oğlum uğraşmayı bıraktığım ay hadi son kez deneyelim diye yalvaran eşim tarafından o ay tek bir ilişki sonucu dünyaya geldi.
Demem o ki her seyin vakti zamanı var gitmediğim prof kalmadı.hepsinin ortak noktası kafandan sil at oldu.
Peki nasıl kafamdan attım..3.tüp bebek için eşim söz verdi bende madem öyle bende seni kırmıyorum bu son denememiz dedim zaten olmuyor seni mi üzucem dedim.işte o ilişkiden guzeller güzeli oglum ay gibi dogdu evimize.
Kardeşlerim şubat tatili için gelmişti çok eğlendim unuttum.bilinçsizce unuttum.
Tek hatırladığım delicesine uyuma isteği ..adetime yakın akşam 8 de tavuk gibi uyumamdı...
Hamile kalmadan 3 ay önce eşim sigarayı bıraktı keçiboynuzu pekmezi içti
Bende diyet yaptım 51 kiloya indim 4 kilo verdim sanırım vücudum hazırdı
İsteyen herkese hayırlı sağlikli evlat nasip etsin rabbim
Amin inşallah rabbim aratmadan verir kucağımızaNe güzel bir yorum böyleinsan umudu pekleşiyor. Ben 3 aydır evliyim ama prolaktin hormonu 40 yüksek çıktı. Ayrıda enfeksiyon ve bakteri var idrar yollarımda. Bu yüzden çok endişeliyim acaba çocugum olurmu olmazmı diye. İnşallah Allah tüm isteyenlere versin evlat acısı göstermesin
Inşaallahİnşallah teyzoşlar ben geliyorum diye bi haberle gelirim
Rabbim ol der olur niye olmasın, çok yeni hem evliliğinizNe güzel bir yorum böyleinsan umudu pekleşiyor. Ben 3 aydır evliyim ama prolaktin hormonu 40 yüksek çıktı. Ayrıda enfeksiyon ve bakteri var idrar yollarımda. Bu yüzden çok endişeliyim acaba çocugum olurmu olmazmı diye. İnşallah Allah tüm isteyenlere versin evlat acısı göstermesin
Bu yorumunuz için Allah razı olsunRabbim ol der olur niye olmasın, çok yeni hem evliliğinizHamile kaldığım ay regl zamanı prolaktinim 40lardaydı. Yumurtlama gününe kadar da testere dişli aslanpençesi çayı içtim sabah akşam ve 1 hafta içinde 14 gibi bir değere düştü prolaktinim sonra da gebeliğimi öğrendim. Çok araştırmıştım ben de deneyin derim, önce Allahtan elbette. Bir de stresten çok etkilenen bir hormon güzel şeyler düşünün bol dua, güzel uğraşlar vb. İnşallah olacak. Yeni evliymişsiniz hiç böyle olur mu, düşünmeyin Rabbim sonsuz kerem sahibi ikram edecektir deyin, anın tadını çıkarın inşallah güzel haberler alırsınız Bir de efeksiyon için görünmediyseniz mutlaka görünün hamilelik hassas bir süreç ve enfeksiyona ekstra açık oluyorsunuz inşallah yaşamazsınız tekrar
Hala olmadım kadınlar ve belim çok ağrıyo yanıyo çok acıkıyorum uyumak istiyorum beyaz akıntım oluyoÖncelikle merhabe anneler anne adayları hamişler hamiş olmayı canı gönülden isteyen güzelim kadınlar benim adetim 7 gün geçti kaset test yapıyorum negatif ama asla adet olmicam gibi hissediyorum çünkü hiçbir belirti yok normalde adet günümden iki gün önce sancım başlar ve hep iki gün önce olurdum ama bu ay ne sancı nede gelen giden var sadece arada kasıklarıma pıt diye bi sızı giriyo sonra kaçıyo tek şikayetim bel yanması deli gibi belim yanıyo veya ağrıyo birde ateşim çıkıyo üşüyorum gibi hissediyorum 5 aylık evliyim korunmuyoruz yardımcı olun kan testi yaptırsammı geç gebelikse kandada çıkmazsa çok üzülürüm yardımcı olun birde beyaz akıntım var
Kaç gün geçtiHala olmadım kadınlar ve belim çok ağrıyo yanıyo çok acıkıyorum uyumak istiyorum beyaz akıntım oluyocumartesi kan vermeye gidicem ama hala idrarda tek çizgi çıkıyo
10 gün oldu nerdeyseKaç gün geçti
normalmi idrarda çıkmaması10 gün oldu nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?