anneler bi bakabilir misiniz ?

Mutluluk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
355
110
33
Öncelikle iyi akşamlar

18 aylık bi kızım var son bi haftadır sürekli dişlerini sıkıp gıcırdatıyor yapma dedikçe inadına yapıyor hep dişlerini yamulttu resmen bunun için bi Öner’iniz var mı ?

Birde sormak istediğim kızımın odasını ayırmak istiyorum ama ev 2+1 ve benim küçük odadan da L koltuk var kızımın beşiğini kaldırıp onu koltukta yatırsam satılan yatak koruyucular koltuğa uyar mı ? Ve ayırmak için daha çok mu küçük. ?

( odayı boşaltma gibi bi durumumuz yok taşınana kadar bi müddet böyle idare etmem lazım )

Dişlerinden çıkan sesi keşfediyorlar benim kızım da 17 aylık o da yapıyor aynısnı bi süre devam eder sonra geçer.

bende odasını bir kaç ay sonra ayıracağm benşm evim de 2 1 odamda l koltuk var onu birine veririm artık kendi yatağında yatsın.siz de öyle yapın sağlıklı olan o.düşer falan bir De Allah korusun

Ya dişlerine bişeu olacak diye çok korkuyorum bi de yapma dedikçe inadına yapıyor bi iki sene içinde 2 3 sene içinde 3+1 eve geçmeyi düşünüyoruz o zaman a kadar çocuk yanımda mı kalsa koltuğu veremem

Ayrı odada yatma imkanı yoksa oturma odasında yatırmayın. Sizin odanızda beşiğinde yatmaya devam etsin.

Çocuklar bazı dönemlerde dişlerini gıcırdatıyorlar. Üzerinde durmayın zamanla unutur.

Ayrı odada yatma imkanı yoksa oturma odasında yatırmayın. Sizin odanızda beşiğinde yatmaya devam etsin.

Çocuklar bazı dönemlerde dişlerini gıcırdatıyorlar. Üzerinde durmayın zamanla unutur.
Direk beşiğiyle oturma odaSına da koyabilirim ama oda bira karışık olur. Zaten orayı kullanmıyorum ütü falan yapmak için kullanıyorum dolabı o odada

Koltuğu bilemem ama ayırmak için geç bile bence.
Diş gıcırdatması Benim oğlum da yapıyor, diş çıkardığı dönemde.
Yapma demek hiçbir işe yaramıyor, ben gıcırdatığında eline kemirebileceği birşeyler veriyorum, yapma deyince daha çok yapıyorlar :)

Direk beşiğiyle oturma odaSına da koyabilirim ama oda bira karışık olur. Zaten orayı kullanmıyorum ütü falan yapmak için kullanıyorum dolabı o odada
Ben odayı kullandığınızı düşündüm açıkçası, kullanmıyorsanız, odaya beşiği taşıyıp ona göre düzenleyebilirsiniz.

18 ay odasını ayırmak için bence erken değil. Ben ilk çocuğumu 1 haftalık iken ikinci çocuğumu 6 aylık iken ayırdım.

Sağolun çok teşekkürler

diş gıcırdatmayı bilmiyorum.
koltukta yatırmayın zaten uymaz o aparatlar.
odasını ayırmak için küçük değil geç bile.

Yasi kucuk degil bence ben 5.5 aylikken ayirdim:) odayada kendi yatagi sigmazmi ki acaba? Yada koltugu ona gore ayarlarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…