- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Cocugu koltukta yatirmayin
Buyudugu zaman fitik , omurga sorunlari vs sebep olursunuz
Cok duzgun bir yatakta yatmasi lazim saglikli omurga gelisimi icin[/QUOT
Anladım teşekkür ederim. O zaman tek çare beşiği odaya alıp öyle yatacak sizce 1,5 yaş erken mi
TeşekkürlerHayir gayet normal bir donem
Rica ederimTeşekkürler
Ya dişlerine bişeu olacak diye çok korkuyorum bi de yapma dedikçe inadına yapıyor bi iki sene içinde 2 3 sene içinde 3+1 eve geçmeyi düşünüyoruz o zaman a kadar çocuk yanımda mı kalsa koltuğu verememDişlerinden çıkan sesi keşfediyorlar benim kızım da 17 aylık o da yapıyor aynısnı bi süre devam eder sonra geçer.
bende odasını bir kaç ay sonra ayıracağm benşm evim de 2 1 odamda l koltuk var onu birine veririm artık kendi yatağında yatsın.siz de öyle yapın sağlıklı olan o.düşer falan bir De Allah korusun
Direk beşiğiyle oturma odaSına da koyabilirim ama oda bira karışık olur. Zaten orayı kullanmıyorum ütü falan yapmak için kullanıyorum dolabı o odadaAyrı odada yatma imkanı yoksa oturma odasında yatırmayın. Sizin odanızda beşiğinde yatmaya devam etsin.
Çocuklar bazı dönemlerde dişlerini gıcırdatıyorlar. Üzerinde durmayın zamanla unutur.
Koltuğu bilemem ama ayırmak için geç bile bence.
Diş gıcırdatması Benim oğlum da yapıyor, diş çıkardığı dönemde.
Ben odayı kullandığınızı düşündüm açıkçası, kullanmıyorsanız, odaya beşiği taşıyıp ona göre düzenleyebilirsiniz.Direk beşiğiyle oturma odaSına da koyabilirim ama oda bira karışık olur. Zaten orayı kullanmıyorum ütü falan yapmak için kullanıyorum dolabı o odada
Çok sağolun çok kafama takıyorum diş sorunu olur kalıcı olur diye inşallah bizimki de geçer. Yapma diye söylüyor muydunuzBenim ikizlerim de 14 aylıkken gicirdattilar sonra geçti.
Sağolun çok teşekkürlerBen odayı kullandığınızı düşündüm açıkçası, kullanmıyorsanız, odaya beşiği taşıyıp ona göre düzenleyebilirsiniz.
18 ay odasını ayırmak için bence erken değil. Ben ilk çocuğumu 1 haftalık iken ikinci çocuğumu 6 aylık iken ayırdım.
Teşekkürlerdiş gıcırdatmayı bilmiyorum.
koltukta yatırmayın zaten uymaz o aparatlar.
odasını ayırmak için küçük değil geç bile.
Yasi kucuk degil bence ben 5.5 aylikken ayirdim:) odayada kendi yatagi sigmazmi ki acaba? Yada koltugu ona gore ayarlarsiniz.Öncelikle iyi akşamlar
18 aylık bi kızım var son bi haftadır sürekli dişlerini sıkıp gıcırdatıyor yapma dedikçe inadına yapıyor hep dişlerini yamulttu resmen bunun için bi Öner’iniz var mı ?
Birde sormak istediğim kızımın odasını ayırmak istiyorum ama ev 2+1 ve benim küçük odadan da L koltuk var kızımın beşiğini kaldırıp onu koltukta yatırsam satılan yatak koruyucular koltuğa uyar mı ? Ve ayırmak için daha çok mu küçük. ?
( odayı boşaltma gibi bi durumumuz yok taşınana kadar bi müddet böyle idare etmem lazım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?