Denedim 40 dakika kadar sürdü. Bu sefer katılıyor ağlamaktan. Eşim bana kızdı gece yeter artık mahvoldu çocuk diye.Yatağında yatırmaya devam edin.
İstikrarlı olun.
Ağladığı zaman yanında olduğunuzu hissettirip sakinleştirin.
O ağlayıp siz yanınıza aldıkça ağlamayı bir silah olarak kullanmaya devam eder.
İlk defa bu kadar inatçı. Nasıl anlıyor yatağına yatırdığımı şaşırıyorum. Gözü kapalı anlıyor.düzelir zamanla benim küçük oğlanda böyle olmuştu bumerang gibi ben yatağına götürüyorum o kalkıp geliyordu.. boşuna stres yapmayın ..
İlk defa bu kadar inatçı. Nasıl anlıyor yatağına yatırdığımı şaşırıyorum. Gözü kapalı anlıyor.
Geçmiş olsun evet hakikaten öyle bikere hastalanınca bütün düzel altüst oluyor benim oğlum da 6 aylıkken diş çıkarırken yanımıza yatmaya alıştı şuan hala bizimle yatıo 20 aylık bende sızın gbi çok uğraştm ne yaptıysam olmadı aynen yatağına koyar koymaz ağlama nöbetleri başlıyordu ben beceremedm ama umarız siz başarırsınız :)Hanımlar Merhaba;
15 aylık bir oğlum var.2 hafta önce çok rahatsızlandı. Burun akıntısı,boğaz ağrısı derken çocuğum geceleri mahvoldu. Kendini resmen oradan oraya atıyordu.Hasta çocuğun huyu değişir derler ya gerçekten de öyle oldu.Ayrı bir huysuzluk,iştahsızlık ve bana aşırı düşkünlük. Kucağımdan hiç inmedi derken bu gece uykusuna da yansıdı. Beni hep yanında istedi. Biz de 1 hafta birlikte uyuduk. Şimdi gelgelelim bir türlü kendi yatağında uyutamıyorum. Ne yaptıysam olmadı.Bana akıl verin. Çocuk uyuyor,dalıyor iyice alıp yatağına koyuyorum hemen uyanıp basıyor yaygarayı. Üçümüz aynı yatakta uyur hale geldik. Ne yapabilirim?
Ay inşallah işe yarar. Sürekli ağlasa da yapıcam o zamanZamanla düzelecek. bu süreçte size iş düşüyor ama. yanınızda yatmasına izin verip, uykuya daldıktan sonra yatağına koymalısınız. 10 kere de kalksa bunu yapmalısınız. pedagog tavsiyesidir bu. biz bu şekilde aştık çok şükür.
Nasıl olacak bilmiyorum ben de. İnşallah bende işe yarar bir şeyler. Dün arkadaşım geldi onun da kardeşinin oğlu 7 yaşında hala anne babayla uyuyormuş şok oldum.Geçmiş olsun evet hakikaten öyle bikere hastalanınca bütün düzel altüst oluyor benim oğlum da 6 aylıkken diş çıkarırken yanımıza yatmaya alıştı şuan hala bizimle yatıo 20 aylık bende sızın gbi çok uğraştm ne yaptıysam olmadı aynen yatağına koyar koymaz ağlama nöbetleri başlıyordu ben beceremedm ama umarız siz başarırsınız :)
Evet evet işte benim oğlum da öyle. Nasıl anlıyor bilmiyorum hiç. Deli olucam neredeyse.ahaha anlar sıpalar ben daha yastığına başını koyduğum anda gözlerini açıyordu:))
siz birkaç gün götürmeyin onun istediği olsun sonra zaten yatar yatağında..
Uykuya daldıktan sonra koyun yatağına. ağlatmayın çok. sizin yanınızda uyusun dalınca kendi yatağına alın.Ay inşallah işe yarar. Sürekli ağlasa da yapıcam o zaman
Öyle yapıyorum ama Nasıl bir hassasiyetse bizim yatakta değil de kendi yatağına koyduğum an uyanıyor. Çok şaşırtıcı gerçekten ama uyanıyor işte.Uykuya daldıktan sonra koyun yatağına. ağlatmayın çok. sizin yanınızda uyusun dalınca kendi yatağına alın.
Gerçekten mıNasıl olacak bilmiyorum ben de. İnşallah bende işe yarar bir şeyler. Dün arkadaşım geldi onun da kardeşinin oğlu 7 yaşında hala anne babayla uyuyormuş şok oldum.
Bebekler kendı yatağının kokusunu bilirmiş o yüzden hemen uyanıyolarÖyle yapıyorum ama Nasıl bir hassasiyetse bizim yatakta değil de kendi yatağına koyduğum an uyanıyor. Çok şaşırtıcı gerçekten ama uyanıyor işte.
Öyle yapıyorum ama Nasıl bir hassasiyetse bizim yatakta değil de kendi yatağına koyduğum an uyanıyor. Çok şaşırtıcı gerçekten ama uyanıyor işte.
Olmazsa kendi yastığımı koyayım onun yatağına. Belki yumuşatıcı kokusu farklı gelir. Hiç düşünemedim çok teşekkürler.yatağını ısıtın
yani sonuçta sıcak yataktan alıp soğuk hiç yatılmamış yatağa geçince uyanabilir
yine deterjanlar farklıdır onunkiler farklı sizinkiler farklı kokuyordur
onlar hassaslar
Aman sen de çözüm ara bence alıştığı Zaman kötü çünküGerçekten mıbnde boyle şeyler duyunca korkuyorum ya
Olmazsa kendi yastığımı koyayım onun yatağına. Belki yumuşatıcı kokusu farklı gelir. Hiç düşünemedim çok teşekkürler.
Aslında burada mevzu sen değilsin. anne baba yatağı :) inan sen kalkıp başka yere geçsen o yine sizin yatakta mışıl mışıl uyur :)Öyle yapıyorum ama Nasıl bir hassasiyetse bizim yatakta değil de kendi yatağına koyduğum an uyanıyor. Çok şaşırtıcı gerçekten ama uyanıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?