azı dişlerini çıkardığı dönemde bizim oğlan da öyleydi tam uykuya dalıyor beşiğine yatırdığım an basıyordu yaygarayı aramıza yatırıyordum tekrar dalıyordu. 1 gecede kaç kere yaşadık bu gelgit'i.. çok da ısrar etmedim beşiğinde yatsın diye yanımızda güvende hissediyor demekki dedim bide çok dönerek uyur benim oğlan beşiği de küçük geliyordu. epey yattı yanımızda. sonra artık işi cinliğe vurmaya başladı ohh mis gibi geniş yatağa alıştı bizim paşa ama tabi biz sefil oluyoduk her birimiz yatağın bi köşesinde sıkışık sıkışık uyumaktan. en son oğlana iki yorganı üst üste koyup yer yaağı hazırladım geniş geniş yatıyor 2 gecedir inşallah çözüm olurHanımlar Merhaba;
15 aylık bir oğlum var.2 hafta önce çok rahatsızlandı. Burun akıntısı,boğaz ağrısı derken çocuğum geceleri mahvoldu. Kendini resmen oradan oraya atıyordu.Hasta çocuğun huyu değişir derler ya gerçekten de öyle oldu.Ayrı bir huysuzluk,iştahsızlık ve bana aşırı düşkünlük. Kucağımdan hiç inmedi derken bu gece uykusuna da yansıdı. Beni hep yanında istedi. Biz de 1 hafta birlikte uyuduk. Şimdi gelgelelim bir türlü kendi yatağında uyutamıyorum. Ne yaptıysam olmadı.Bana akıl verin. Çocuk uyuyor,dalıyor iyice alıp yatağına koyuyorum hemen uyanıp basıyor yaygarayı. Üçümüz aynı yatakta uyur hale geldik. Ne yapabilirim?
Az önce gördüm diş çıkarmış yeni patlamış ondan demek ki kuzumazı dişlerini çıkardığı dönemde bizim oğlan da öyleydi tam uykuya dalıyor beşiğine yatırdığım an basıyordu yaygarayı aramıza yatırıyordum tekrar dalıyordu. 1 gecede kaç kere yaşadık bu gelgit'i.. çok da ısrar etmedim beşiğinde yatsın diye yanımızda güvende hissediyor demekki dedim bide çok dönerek uyur benim oğlan beşiği de küçük geliyordu. epey yattı yanımızda. sonra artık işi cinliğe vurmaya başladı ohh mis gibi geniş yatağa alıştı bizim paşa ama tabi biz sefil oluyoduk her birimiz yatağın bi köşesinde sıkışık sıkışık uyumaktan. en son oğlana iki yorganı üst üste koyup yer yaağı hazırladım geniş geniş yatıyor 2 gecedir inşallah çözüm olurama hastalıktan hep bunlar güvende hissetmek istiyor
Dün 7 yaşındaki çocuğun hala anne babayla uyuduğunu duyunca panikledim benYatın işte nolucak. Benimki 22 aylık hiç ayrı yatmadık oğluşuma. Bırakın doysun anne kokusuna. Eşimde benimle aynı fikirde. bir şikayetimiz de yok :)
Birebir 15 aylık oğlumla aynısını yaşıyoruz ama diş te bir yandan mahvoldu bebeğim,ayrı yatırma konusunda istikrarlı olun başının üzerine soğan koyun parçalanmış.Hanımlar Merhaba;
15 aylık bir oğlum var.2 hafta önce çok rahatsızlandı. Burun akıntısı,boğaz ağrısı derken çocuğum geceleri mahvoldu. Kendini resmen oradan oraya atıyordu.Hasta çocuğun huyu değişir derler ya gerçekten de öyle oldu.Ayrı bir huysuzluk,iştahsızlık ve bana aşırı düşkünlük. Kucağımdan hiç inmedi derken bu gece uykusuna da yansıdı. Beni hep yanında istedi. Biz de 1 hafta birlikte uyuduk. Şimdi gelgelelim bir türlü kendi yatağında uyutamıyorum. Ne yaptıysam olmadı.Bana akıl verin. Çocuk uyuyor,dalıyor iyice alıp yatağına koyuyorum hemen uyanıp basıyor yaygarayı. Üçümüz aynı yatakta uyur hale geldik. Ne yapabilirim?
bu arada geçmiş olsunBirebir 15 aylık oğlumla aynısını yaşıyoruz ama diş te bir yandan mahvoldu bebeğim,ayrı yatırma konusunda istikrarlı olun başının üzerine soğan koyun parçalanmış.
Ay eveeeet ben film izliyorum ses yok. Yatağı ona mı versek acabaAslında burada mevzu sen değilsin. anne baba yatağı :) inan sen kalkıp başka yere geçsen o yine sizin yatakta mışıl mışıl uyur :)
Başının üzerinde soğanı mı kırıcam anlamadım canımBirebir 15 aylık oğlumla aynısını yaşıyoruz ama diş te bir yandan mahvoldu bebeğim,ayrı yatırma konusunda istikrarlı olun başının üzerine soğan koyun parçalanmış.
Yatağının başucunda 4 e bölünmüş soğan evet....Başının üzerinde soğanı mı kırıcam anlamadım canım
oo. işte hata başta yapılmış. idarelik geçici çözümler bağımlılık yapıyor sonra zor oluyor ayırması.Hanımlar Merhaba;
burnu tıkalı ise yapıyorlar . soğanı dilimleyip koyuyorlar nefes açıyor.Başının üzerinde soğanı mı kırıcam anlamadım canım
içtiği bir surup varsa yan etkilerini okumanızı istiyorum acilenHanımlar Merhaba;
anne babanın tembelliği oluyor biraz da.aman yatsın nolcak . hep mi çocuk olcak . doya doya yaşayalım.Nasıl olacak bilmiyorum ben de. İnşallah bende işe yarar bir şeyler. Dün arkadaşım geldi onun da kardeşinin oğlu 7 yaşında hala anne babayla uyuyormuş şok oldum.
Anlar,bende bir dönem yaşadım,altına ince bir pike,battaniye tarzı birşey serin,sonra onunla birlikte kaldırıp götürün yatağına,bir ihtimal anlamayabilir.Ben öyle yapıyordum işe yarıyordu çoğu zaman. Birde vazgeçmeyin,kararlı olun yatağında yatması gerektiği konusunda.İlk defa bu kadar inatçı. Nasıl anlıyor yatağına yatırdığımı şaşırıyorum. Gözü kapalı anlıyor.
Ayyyy kötü bir deneyim olmuş. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldık biz acaba o mu yaptı ki? Bi kontrol edeyim Can'ım çok teşekkür ederim uyarın içiniçtiği bir surup varsa yan etkilerini okumanızı istiyorum acilen
benim kızımda küçükken hastalanmıstı doktorun verdiği surubun yan etkisi halisünasyon görmeacıtasyon duygu karısıklığı kötü seyler hissetme gibi vss... di
cocuk surubu içiyor yatıyor kapıyı acık bırakın anne aksamları yanınızda yatayım diyip sürekli istiyor
kapıyıda kıs oldugu için sıcak olsun diye örtüyordm bide camasır araya kurutmalıkla serdigim için kokusu rahatsız etmesin diye.neyse cocuk sürekli böyle kötü rüya gördüm diyor kuzucum
benimki 2 2.5 yaştı konusuyordu yeni yeni anlatıyordu
sonra birgün aklıma süphe düştü actım okudum bu yan etkiler doktorunu aradım böyle böyle vermeyecegm cocugun psikoloojisini bozdunuz kızdım vsss aklıma hemen bu geldi
sizde lütfen buna bakın
İyi fikir deniycem canımAnlar,bende bir dönem yaşadım,altına ince bir pike,battaniye tarzı birşey serin,sonra onunla birlikte kaldırıp götürün yatağına,bir ihtimal anlamayabilir.Ben öyle yapıyordum işe yarıyordu çoğu zaman. Birde vazgeçmeyin,kararlı olun yatağında yatması gerektiği konusunda.
Yok tıkanıklığı bitti çok şükür sadece yatağına yatmıyor ama aklımda bulunsunburnu tıkalı ise yapıyorlar . soğanı dilimleyip koyuyorlar nefes açıyor.
evet onu gördüm de soğan koy yazanlar tam açıklamamış ondan dolayı açıklamak istedim.Yok tıkanıklığı bitti çok şükür sadece yatağına yatmıyor ama aklımda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?