Ben de anne olmak istiyorum. ama çikolata kistim var.şuan yüreğimin nasıl acıdığını bilemezsiniz. bir buçuk senedir bekliyorum anne olmak için.. Her ay test yapmaktan sonucu hep negatif görmekten o kadar yoruldum ki, tükeniyorum.. siz hangi süreçlerden geçtiniz bu durumda olanınız varmıydı? Rahim filmi klomen aşılama? Ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
seni çok iyi anlıyorum..cok zor bir durum. Ben 2 aşılama ve 1 tüp bebek..Sebepsiz infertilite bizimkisi.. herşey normal hiç bir sebep yok. 1 yıl önce yaptım tüp bebek kimyasal oldu, sevinemedim bile.. önümüzdeki ay başka bir hastaneye başlıcam herşeyin hayırlısı..Rabbim nerde varsa evlat diye yalvaran dualarını kabul etsin inşallah...
kızlar Allah kucaklarınızı tez zamanda doldursun inşallah hiç üzülmeyin Allah ol der ve olur.
kendinizi teslim edin ona. hiç yıpranmıcaksınız böylelikle.
bir kaç yıl önce haberlerde izlemiştim hiç unutmuyorum. bu bana öyle bir ışık oldu ki. her konuda. hayatın her alanında.
bir kadının hastalık vs dolayısıyla rahmi alınmış. rahmi olmayan insan hamile kalamaz değil mi? olmayan olmuş ve hamile kalmış. kurban olduğum Allahım ona bir rahim daha vermiş. vucüt kendiliğinden üretmiş.
böyle bir mucize olur mu? Allah ol der ve olur. teslimiyet çok önemli. hiç korkmayın yüreğinizi ferahlatın. bir gün gelicek belki şimdi belki daha sonra Allah ol diyecek ve olacak
Allah razı olsun yazdığınız beni çok etkiledi'' dnaib''.haklısın rabbimin ol demesi yeter ama insan bazen vesveseye düşüyor.rabbim kaldıramayacağız yükü yüklemesin
Allah razı olsun yazdığınız beni çok etkiledi'' dnaib''.haklısın rabbimin ol demesi yeter ama insan bazen vesveseye düşüyor.rabbim kaldıramayacağız yükü yüklemesin