Benim kızımda aynıydı sürekli kusardi öylemi çektiğim her videoda bile kusmus. Bi güzel takım giydiremezdim hemen batardı ve beş aylık olana kadar sürekli ağladı apartnanidakiler acirdı halime denemediğim şey kalmadı doktora Bi çok kez gittik Bi sorun olmadığını söylediler dört ay sürdü bu durum beş te tamamen geçti kusmamizda dokuzuncu ayda kesildiKızlar yeğenim sürekli kusuyor sadece anne sütü alıyor 3,5aylık doktora mı götürsek bilemedik emdiği sütü öylece çıkarıyor bu iki gün dür daha fazla olmaya başladı .
2.sorum şu gaz sancısı var sürekli ağlıyor bu yüzden ıhlamur (yalnızca çiçeği) ,papatya ,anason ve rezene yı karıştırıp 2 çay kaşığı veriyoruz sizce zara
Umarım bizde de geçerBenim kızımda aynıydı sürekli kusardi öylemi çektiğim her videoda bile kusmus. Bi güzel takım giydiremezdim hemen batardı ve beş aylık olana kadar sürekli ağladı apartnanidakiler acirdı halime denemediğim şey kalmadı doktora Bi çok kez gittik Bi sorun olmadığını söylediler dört ay sürdü bu durum beş te tamamen geçti kusmamizda dokuzuncu ayda kesildi
Yarın gidelim aynı şekilde devam ederseCnm hemen doktora gıdın bnım yegenımde hep kusardı ılk gunden berı, en son reflu oldugu anlsıldu,, ona gore mama verdıler gectı
İsmi ney biogaia, sab simplex ,nurse halveys kullanmış ablamBebek muhtemelen gazdan kusuyor. Bi gaz damlası vermediler mi? Ot falan vermeyi bırakın şimdi. Ben bebeğimde hiç gaz olayı yaşamadım. Bi damla kullandım doktorumun önerdiği. Kendi çıkardı hep gazını. Çok rahat bebekti . Kuzenimin çocuğu çok ağlıyordu. .kolik oldu gazdan dolayi. Aynı damlayı önerdim ve rahat etti bebis.
Sütü üşütmek diye bir şey yok:)Teşekkürler evet olabilir yada biz sütünü üşütmüş olabilir diyoruz ablam çünkü bu kadar kusmuyordu hiç .
Teşekkür ler bakalım ona da .Kadir tuğcu nun sayfasına bakmanızı öneririm ben cok faydalandım
Reflüdur cnm bebeklik reflusu.benimki de oyleydi.6 aylik olunca şip diye gectiKızlar yeğenim sürekli kusuyor sadece anne sütü alıyor 3,5aylık doktora mı götürsek bilemedik emdiği sütü öylece çıkarıyor bu iki gün dür daha fazla olmaya başladı .
2.sorum şu gaz sancısı var sürekli ağlıyor bu yüzden ıhlamur (yalnızca çiçeği) ,papatya ,anason ve rezene yı karıştırıp 2 çay kaşığı veriyoruz sizce zararı olabilir mi
1ay kullanmış bi etki görememiş ilaçlar değişiyor bünyeye göreBiogaia. . Süper bi damla. Ayrıca gaz olayından başka faydaları da var. Yalnız hiç kullanmadiysaniz 1 haftadan sonra ciddi fayda görüyorsunuz
Darısı anlamın başına diyelim o zamanReflüdur cnm bebeklik reflusu.benimki de oyleydi.6 aylik olunca şip diye gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?