Anneler bi bakın lütfen...

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Kızlar yeğenim sürekli kusuyor sadece anne sütü alıyor 3,5aylık doktora mı götürsek bilemedik emdiği sütü öylece çıkarıyor bu iki gün dür daha fazla olmaya başladı .
2.sorum şu gaz sancısı var sürekli ağlıyor bu yüzden ıhlamur (yalnızca çiçeği) ,papatya ,anason ve rezene yı karıştırıp 2 çay kaşığı veriyoruz sizce zararı olabilir mi

Son düzenleyen: Moderatör:
İlaçlar hiç işe yaramadı bu yüzden gaz sancısı dan kıvranıyor resmen

Benim kızımda aynıydı sürekli kusardi öylemi çektiğim her videoda bile kusmus. Bi güzel takım giydiremezdim hemen batardı ve beş aylık olana kadar sürekli ağladı apartnanidakiler acirdı halime denemediğim şey kalmadı doktora Bi çok kez gittik Bi sorun olmadığını söylediler dört ay sürdü bu durum beş te tamamen geçti kusmamizda dokuzuncu ayda kesildi

Kusmasi zaten gazdan dolayidir.Fişkirarak ve bütün emdiğini çikarmadği sürece normaldir.Benim oğlum da çok kusardi hatta asitli kusardi kiyafetmizden kolay kolay temizlenmezdi onun da çok gazi vardi karnina ilik zeytin yagyla masaj yapin.Bacak hareketleriyle gazini çikarmasi için yardm edin diğerlerini bilmiyorum ama rezene vermenin bi sakincasi yok diye biliyorum bana dr verebilirsin demişti. Ama dediğim çok fişkirtiyor ve içinde birşey kalmiyorsa dr a gidin

Teşekkürler evet olabilir yada biz sütünü üşütmüş olabilir diyoruz ablam çünkü bu kadar kusmuyordu hiç .

Kadir tuğcu nun sayfasına bakmanızı öneririm ben cok faydalandım

Cnm hemen doktora gıdın bnım yegenımde hep kusardı ılk gunden berı, en son reflu oldugu anlsıldu,, ona gore mama verdıler gectı

Bebek muhtemelen gazdan kusuyor. Bi gaz damlası vermediler mi? Ot falan vermeyi bırakın şimdi. Ben bebeğimde hiç gaz olayı yaşamadım. Bi damla kullandım doktorumun önerdiği. Kendi çıkardı hep gazını. Çok rahat bebekti . Kuzenimin çocuğu çok ağlıyordu. .kolik oldu gazdan dolayi. Aynı damlayı önerdim ve rahat etti bebis.

Umarım bizde de geçer
Cnm hemen doktora gıdın bnım yegenımde hep kusardı ılk gunden berı, en son reflu oldugu anlsıldu,, ona gore mama verdıler gectı
Yarın gidelim aynı şekilde devam ederse

İsmi ney biogaia, sab simplex ,nurse halveys kullanmış ablam

Teşekkürler evet olabilir yada biz sütünü üşütmüş olabilir diyoruz ablam çünkü bu kadar kusmuyordu hiç .
Sütü üşütmek diye bir şey yok:)
Gazdan veya bebek reflüsünden dolayı kusabilir.
Fışkırır tarzda size genellikle reflüden kaynaklanıyor.
Ayrıca bebeğe bitki çayı vermeyin.

Biogaia. . Süper bi damla. Ayrıca gaz olayından başka faydaları da var. Yalnız hiç kullanmadiysaniz 1 haftadan sonra ciddi fayda görüyorsunuz

Reflüdur cnm bebeklik reflusu.benimki de oyleydi.6 aylik olunca şip diye gecti

Biogaia. . Süper bi damla. Ayrıca gaz olayından başka faydaları da var. Yalnız hiç kullanmadiysaniz 1 haftadan sonra ciddi fayda görüyorsunuz
1ay kullanmış bi etki görememiş ilaçlar değişiyor bünyeye göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…