- 5 Nisan 2013
- 1.493
- 3.380
- 333
Fışkırarak kusmuyorsa önemli birşey yoktur. Anason uyuşturucu özelliği olan bir bitki bebeğe vermeniz sakıncalı sadece 1 çay kaşığı rezene vermeniz yeterli gaz icin.Kızlar yeğenim sürekli kusuyor sadece anne sütü alıyor 3,5aylık doktora mı götürsek bilemedik emdiği sütü öylece çıkarıyor bu iki gün dür daha fazla olmaya başladı .
2.sorum şu gaz sancısı var sürekli ağlıyor bu yüzden ıhlamur (yalnızca çiçeği) ,papatya ,anason ve rezene yı karıştırıp 2 çay kaşığı veriyoruz sizce zararı olabilir mi
reflüsü olabilir . tek birini verin karıdtırmayın .Kızlar yeğenim sürekli kusuyor sadece anne sütü alıyor 3,5aylık doktora mı götürsek bilemedik emdiği sütü öylece çıkarıyor bu iki gün dür daha fazla olmaya başladı .
2.sorum şu gaz sancısı var sürekli ağlıyor bu yüzden ıhlamur (yalnızca çiçeği) ,papatya ,anason ve rezene yı karıştırıp 2 çay kaşığı veriyoruz sizce zararı olabilir mi
Çok üzüldüm geçmiş olsun şuan nasıl bebeğiniz geçti mi kusmalarıVe panik yapmayın benim kizimda sürekli kusarndı ağzından burnundan fiskirtidi 9 ay sürdü bulamadılar gitmedigimde yer kalmadı minicik kuzuma 5 6 kez Aspire yapılmıştır sabır ve tevekkül korkmayin.
Sonunda 9 aylik da gastrontolojiye göndermek akıllarına geldi oda bir sürü makinaya girdikten sonra sadece biraz anne cesareti sağlam durun size ihtiyacı var
Çok üzüldüm geçmiş olsun şuan nasıl bebeğiniz geçti mi kusmalarıVe panik yapmayın benim kizimda sürekli kusarndı ağzından burnundan fiskirtidi 9 ay sürdü bulamadılar gitmedigimde yer kalmadı minicik kuzuma 5 6 kez Aspire yapılmıştır sabır ve tevekkül korkmayin.
Sonunda 9 aylik da gastrontolojiye göndermek akıllarına geldi oda bir sürü makinaya girdikten sonra sadece biraz anne cesareti sağlam durun size ihtiyacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?