Anneler :( Bir derdim bebeğim

Bebeginin her ihtiyacını (alt altma, beslenme, yikama, giydirme vs. ) sen mi yaptin sadece ve ya senden baska yardimda bulunan oldu mu ? Genelde yardim alan annelerin bebekleri yabanci bilmiyor anneyi pek aramiyor. Ama elbet akli erdikce duskunlesecektir. Herkes bi yana anne bi yana sonucta

Bebişin çok canayakın demek ki. Ben daha sevimli buluyorum yabancılardan korkup kaçmaması da güzel bir karakteristik. Merak etme ileride seni daha iyi tanıyacak ve bağlanacak.

Ben kızımı 2 ay twk emzirebildim kizim aynu amlattiginiz gibi herkese gider güler falan düşünün gecen hastanedeki kadinin yanina gidip oturdu kadin bana yavrum dikat et bu cocuk herkezde boyle duruyormu bak kacirirlar anlamazsin bile dedi.
Sonra otobuse bindim genc bir cocugun yanina gidip elini tutup gidecegimiz yere gidene kadar yanindaki koltukta oturdu :) kizim insanlqra karsi cok sevecen herkesin yanina gider sevmediği kimse yok denilecek kadar.
Bende bundan aylar öncesinde bu duygulara sahiptim benim annesi olduğumu bilmiyo beni sevmiyo bana bagli degil diodum ama kizim sanirim sosyal bir cocuk olacak anneci eve bagli somurtkan degilde daha cok sosyal arkadas çevresi ve insanlarla haşir neşir biri olmaninda ayricaliklari var

Tabi kizim 19 aylik bebekliğinden beri boyle ama sanki gittikce bana olan ilgisi fazlalasiyo gibi evde olmasam gözünü ariyo aciktiginda falan keza oyle.
Gider gelir sarilir oper ama hala yine cok anneci degil.
Uzulmeyin her cocuk bir olmuyor annesine bagli cocuk annelerine amlatsan onlarda kendilerine cok düşkün diye yakiniyolar

Öyle diyorsunuz ama bazı kaynana ve kayınbabalar var ki, çocuk hep bize gelsin annesine gitmesin,hep bize alışsın diye çabalıyorlar resmen.Kendim bizzat yaşadım ve yaşıyorum hala bunu. Nerdeyse kendileri doğurmuş gibi davranıyorlar. Bence insanlarda anne bebek arasındaki bağı bozuyorlar, saatlerce hiç bebek görmemiş gibi çocuğu kucağından indirmeyip annesinin kucağına vermeyenler var çok sinir bozucu.
sizde haklisiniz. Ne diyebilirim. Allah böyleleriyle karsilastirmasin. Torununu gelininden kiskanan insanlarin mantiğini sorgulamak gerek. O onun bebeği sevebilirler evet .Ama bir bebek anneden baska kime ihtiyac duyabilir.

Zaman geçtiköe daha çok bağlanır. Sıcak kanlı bir bebeğiniz var. Dert etmeyin. Birkaç aya değişir.

Back
X