Bebek Beslenmesi Anneler bir sorum olacak?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Lollyela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
467
289
33
Merhabalar. Kizim icin bugun hipp in organik tahilli ek gida mamasi aldim kabonoz olanlardan degilde hani toz oluyoya toz ve suyla karistiriliyo. Hazirlanisinda 150 ml suya 4-5 kasik diyo bu kasik hangi kaşık anlamadim icinde olcu kasigi yok tatli kasigimi yemek kasigimi. Bilenler varsa bana yardimci olurmusunuz.

Tatlı kaşığı olsa gerek canım ama nacizane tavsiyem hip olsun başka marka olsun vermemenden yana bebeginiz kaç aylık bilmiyorum ama ayına göre çok güzel evde kendiniz hazirlayanileceginiz mamalar muhakkak vardır
Akıl vermek değil niyetim kusura bakmayın lutfen

Yok yok estafurullah. Bende zaten dogal besleme taraftariyim ama surum olmadigi icin bastan beri mama verdik. Ek gidaya gecince hep kendi yaptigim tuzsuz yagsiz sekersiz seyler yedi oyle yediriyorum hep ama bazen acil durumlar oluyo gezmelerde sehir disi zamanlarda yada misafir gelceginde pratiklik acisinda arada bir bu tarz seyler yediriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…