• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anneler destekk

tugcenizm66

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2025
4
0
1
18
merhaba ben yeni anneyim 1 aylık kızım var sezeryan doğum yaptım ve aldığım kilolari veremiyorum yeşil cay fln kullanamiyorum da siz nasıl kilo verdiniz bilgi verirmisiniz bide ben kendime asla vakit ayıramıyorum cilt bakımı kişisel bakım hicbir sekilde yapamiyorum kendime nasil vakit ayirabilirim (ailem var ama kizim fazla uyumuyor surekli agliyor ve surekli emzirme fln yaptigim icin zaman ucup gidiyor)

Emzirmeniz en büyük yardınız kilo vermek için. Eger emzirmiyorsanız da üzülmeyin bebek ayaklanmaya başlayınca verirsiniz. Park park gezersiniz . Şimdiden bol dışarı çıkın , bebek arabasına bindirin gezdirin . Hem size iyi gelir açık hava hem ona . Bir süre böyle devam edecek , kendinizi sıkmayın

E bismillah. Bebek daha 3 ay doğduğunu anlamayacak ve sizi ekosistemi kabul edip yaşayacak. Şimdilik bir süre daha sadece bebeğe harcamalısınız vaktinizi. Hiç kasmayın. Anı yaşayın. 5 6 aydan sonra daha da rahatlarsınız ve alışırsınız. Hala hormonlar dengelenmedi. Kilo vermek için yormayın kendinizi. Zamana bırakın.

birki çayı içmek çok güvenli değil. ben ilk 3 ay ne bulduysam yedim 😂 doğumdan sonra 5 kilo aldım üç ayda 😂

2 haftadır diyete basladım ama yemeden kesmedim. sadece yağ, karbonhidrat, sekeri kestim. onun dısında öğünlerimi yiyorum yine. 5 kilo verdim iki haftada. her gün de en az 1 saat yürüyüş yapıyorum.

beyaz ekmek tüketme.
Akşamları yemek türü şeyler yeme daha çok yeşillik,meyve yoğurt tarzı şeyler tüket.
Ben bu şekilde korudum kilomu çok şükür çocuktan önceki kilomdayım hala.
Kendini aç bırakma sütünü etkiler.
Ekmeksiz,karbonhidratsız sağlıklı bir şekilde beslen.
Günde 3 litrede su iç.

Back
X