anneler eve hapis oldummmm

Öyle yapıyorum evde öyle böyle sakınleşiyor. Bir yere gitsem kanter içinde kalıyorum
Kizim emzik aliyordu dedigim gibi bagimlisi ama 5 ay kolikti hic susmadan aglardi disari cikmak ne kelime affedersin wcye gidemezdim.. hee şimdi sukur disari cikiyoruz ama gene mizir mizir ne yapalim cocuk iste.. bencr biraz sabredin zaten havalarda sogudu biraz daha büyüsün o zaman daha rahatlarsiniz

Valla bebeğim 15 günlükken evden attım kendimi. Benim ki de emzik almıyordu bende sütümü sağıyordum. Yada bir mağazanın kabininde alıyordum soluğumu. Kadınlar eğer isterse yapamayacakları bir şey yoktur. Çocuğu ayakbağı olarak görmemek lazım

İnşallah canım inşallah :)

Görene anne denmez zaten :) çok zor gerçekten ne de sevimliler parmak kadar boyları tütlü türlü huyları var.

Beni
. Benim bebeğim 7 aylık doğar doğmaz hastaneden çıktık eczaneden emzik aldık Hindistan cevizinden hem gaz için hamde emziği alsın diye bir toz yapılıdır ondan hiç denedinizmi

Hiç denemedim canımm işe yaradı mı?

Bende öyle yaptım valla yoksa evde kafayı yiyecektim artık dediğin gibi kadın isterse

Emziğin ucuna tatlı bi şey süremezmisiniz çok az benimkide tutmuyordu ağzına koyunca midesini bulandırıyordu azıcık annemin yaptığı reçelden sürdüm emziğin ucuna yavaş yavaş
Alıştı o emzik benim hayat kurtarıcım yoksa asla dışarı çıkamazdım

Hiç denemedim canımm işe yaradı mı?
Evet bak küçük Hindistan cevizi satılıyor aktarlarda ondan bi tane al iyice havanda ezip toz haline getiriyorsun içinde tadı gelecek kadar pudra şekeri kat ince elekle ele tam toz haline geldikten sonra emziğini batırıp ver tadı hoşuna giderse alacaktır

Bazı burdaki kadınlar sırf yorum yapmak için yazıyolar ne kadar boşda olsa. Kadın emzik sağlıklımı sağlıksızmı bnm memem sarkmasın vs vs gibi sorular sormamışkiiii. Siz neyin kafasındasınızki kadına ilgisiz yorumlar yapıyorsunuz.
Soru emziğe nasıl alıştırabilirim
Bnm cevabım emziğin ucuna tatlı bişi sür istersen. Özelşikle dut pekmezi olabilir.tmm şeker zararlıda başka çarede bulamadım ben.

Off herşeyi denemedim napıcam bilemiyorum canımmm dua et bana da

Hay ağzın bal yesin. Gerçekten laf olsun diye konuşan çok işin yoksa laf anlat

Canim kucuk hindistan cevizi dedigin muskat mi hani kahverengi kucuk ? Onu diyorsan evde var nefret ediyor ondan saol yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…