- 26 Eylül 2014
- 688
- 986
- 123
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Kizim emzik aliyordu dedigim gibi bagimlisi ama 5 ay kolikti hic susmadan aglardi disari cikmak ne kelime affedersin wcye gidemezdim.. hee şimdi sukur disari cikiyoruz ama gene mizir mizir ne yapalim cocuk iste.. bencr biraz sabredin zaten havalarda sogudu biraz daha büyüsün o zaman daha rahatlarsinizÖyle yapıyorum evde öyle böyle sakınleşiyor. Bir yere gitsem kanter içinde kalıyorum
İnşallah canım inşallah :)Kizim emzik aliyordu dedigim gibi bagimlisi ama 5 ay kolikti hic susmadan aglardi disari cikmak ne kelime affedersin wcye gidemezdim.. hee şimdi sukur disari cikiyoruz ama gene mizir mizir ne yapalim cocuk iste.. bencr biraz sabredin zaten havalarda sogudu biraz daha büyüsün o zaman daha rahatlarsiniz
Suavinex, nuk markalarınıda deneyebilirsiniz evinizde emzik koleksiyonu olcak sanırım :))Wee,avent,chicco,bakkal emziği
Tesleminizin bi anlamı yok emzik zamani basliyor başka zaman geliyor tuzumuz hiçbir zaman kuru değilBen büyümuyor mu demişim ? O zamanları atlattın tabii tuzun kuru
Görene anne denmez zaten :) çok zor gerçekten ne de sevimliler parmak kadar boyları tütlü türlü huyları var.Valla bebeğim 15 günlükken evden attım kendimi.Benim ki de emzik almıyordu bende sütümü sağıyordum. Yada bir mağazanın kabininde alıyordum soluğumu. Kadınlar eğer isterse yapamayacakları bir şey yoktur. Çocuğu ayakbağı olarak görmemek lazım
Evet onlarla dönence yapıp kendime teselli vereceğimSuavinex, nuk markalarınıda deneyebilirsiniz evinizde emzik koleksiyonu olcak sanırım :))
Daha dur yeni basladin sabir lazim tabiki gogsunu ceker cekmez agzina ver uzun sure dene olmadi artik, gec kaldin ozaman 3 aylikti degilmi bebeginİnşallah yaa. Uyandı ağzından attı emziği
. Benim bebeğim 7 aylık doğar doğmaz hastaneden çıktık eczaneden emzik aldık Hindistan cevizinden hem gaz için hamde emziği alsın diye bir toz yapılıdır ondan hiç denedinizmiSevgili kk anneleri hele bana bi el atınn
Bebeğim 3 aylık emzik tutturamıyorum tutsun istiyorum çünkü sürekli emmek istiyor.!! Bır yere gidemiyorum yolun ortasında çıkaracak halim yok ya
Siz nasıl alıştırdınız emziğe?Nasıl tutturdunuz ?
Artık bir yere gidip nefes almak istiyorumm. Bi ara kısacık mesafeli bi yere gittik gidene kadar patladı. Sağlığıyla ilgili bi sorunda yok ağlarsa anca emince sakinleşiyor ben hiç bi yere gidemeyecek miyim
Yardıııımmmm nasıl tutturucamm
Ara ara deniyorum yarın tam 3 aylık olacak inşallahDaha dur yeni basladin sabir lazim tabiki gogsunu ceker cekmez agzina ver uzun sure dene olmadi artik, gec kaldin ozaman 3 aylikti degilmi bebegin
Hiç denemedim canımm işe yaradı mı?Beni
. Benim bebeğim 7 aylık doğar doğmaz hastaneden çıktık eczaneden emzik aldık Hindistan cevizinden hem gaz için hamde emziği alsın diye bir toz yapılıdır ondan hiç denedinizmi
Bende öyle yaptım valla yoksa evde kafayı yiyecektim artıkValla bebeğim 15 günlükken evden attım kendimi.Benim ki de emzik almıyordu bende sütümü sağıyordum. Yada bir mağazanın kabininde alıyordum soluğumu. Kadınlar eğer isterse yapamayacakları bir şey yoktur. Çocuğu ayakbağı olarak görmemek lazım
Emziğin ucuna tatlı bi şey süremezmisiniz çok az benimkide tutmuyordu ağzına koyunca midesini bulandırıyordu azıcık annemin yaptığı reçelden sürdüm emziğin ucuna yavaş yavaşSevgili kk anneleri hele bana bi el atınn
Bebeğim 3 aylık emzik tutturamıyorum tutsun istiyorum çünkü sürekli emmek istiyor.!! Bır yere gidemiyorum yolun ortasında çıkaracak halim yok ya
Siz nasıl alıştırdınız emziğe?Nasıl tutturdunuz ?
Artık bir yere gidip nefes almak istiyorumm. Bi ara kısacık mesafeli bi yere gittik gidene kadar patladı. Sağlığıyla ilgili bi sorunda yok ağlarsa anca emince sakinleşiyor ben hiç bi yere gidemeyecek miyim
Yardıııımmmm nasıl tutturucamm
Evet bak küçük Hindistan cevizi satılıyor aktarlarda ondan bi tane al iyice havanda ezip toz haline getiriyorsun içinde tadı gelecek kadar pudra şekeri kat ince elekle ele tam toz haline geldikten sonra emziğini batırıp ver tadı hoşuna giderse alacaktırHiç denemedim canımm işe yaradı mı?
Allah saglikli uzun omurler versin insalalhAra ara deniyorum yarın tam 3 aylık olacak inşallah
Off herşeyi denemedim napıcam bilemiyorum canımmm dua et bana daEmziğin ucuna tatlı bi şey süremezmisiniz çok az benimkide tutmuyordu ağzına koyunca midesini bulandırıyordu azıcık annemin yaptığı reçelden sürdüm emziğin ucuna yavaş yavaş
Alıştı o emzik benim hayat kurtarıcım yoksa asla dışarı çıkamazdım
Hay ağzın bal yesin. Gerçekten laf olsun diye konuşan çok işin yoksa laf anlatBazı burdaki kadınlar sırf yorum yapmak için yazıyolar ne kadar boşda olsa. Kadın emzik sağlıklımı sağlıksızmı bnm memem sarkmasın vs vs gibi sorular sormamışkiiii. Siz neyin kafasındasınızki kadına ilgisiz yorumlar yapıyorsunuz.
Soru emziğe nasıl alıştırabilirim
Bnm cevabım emziğin ucuna tatlı bişi sür istersen. Özelşikle dut pekmezi olabilir.tmm şeker zararlıda başka çarede bulamadım ben.
Allah yardımcın olsun bende zor geçirdim bicik hallerini şimdi rahatladık Allah'a şükürOff herşeyi denemedim napıcam bilemiyorum canımmm dua et bana da
Canim kucuk hindistan cevizi dedigin muskat mi hani kahverengi kucuk ? Onu diyorsan evde var nefret ediyor ondanEvet bak küçük Hindistan cevizi satılıyor aktarlarda ondan bi tane al iyice havanda ezip toz haline getiriyorsun içinde tadı gelecek kadar pudra şekeri kat ince elekle ele tam toz haline geldikten sonra emziğini batırıp ver tadı hoşuna giderse alacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?