ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Şok oldum valla yerim ben onu. Kilo alımı iyimiydi peki ?Aynen öyle yediremedim hiçbişe..ekbesini reddetti..agzına sokunca geri puskurttu..
Şimdide sadece patates ve pilav yer..
Babasına çekmiş..oda asla hıcbıse yemezmiş..zorlamıyorum keyfi bilir
Bende canım yaa. Hoplata zılata götürüyorum iki büklüm kaldım resmenAhh canım aynı durumdayım benimde 3 aylık kızım var hem emiyo hem mama veriyorum ama emmek istediğinde imkanı yok biberonu almıyor illa o meme çıkıcak iki fırt çekicek :) dışarıyı gezmeyi unuttum ancak ayda 1 kontrolüne giderken hava almış oluyorum ondada bir görsen ne halde gidip geldiğimizi
Sana tavsiyem emzirme önlüğü bulundur çantanda çok zorda kalırsan onu takar emzirirsin. Geçen ay kalça çıkıklığı testimiz vardı sıra beklerden bir başladı bağırmaya o katta da emzirme odası yoktu kalabalıktı da. Emzirme önlüğünü takıp emzirdim yoksa mümkün değil dırmazdı. Şimdilik tek çözümü bu sanırım.
Yasıtlarından uzun (babasıda uzundur)Şok oldum valla yerim ben onu. Kilo alımı iyimiydi peki ?
Ay kıyamam ben onaaa yerim yaa :))Ben bir trafik kazası geçirdim. Antibiyotik ve diğer ilaçlar almam gerekiyordu malum. (yoksa sizin hesap değil 2,5 yaş 3-4 -5 devam ederdik heralde :)
Neyse kaza geçirdiğim gece mecbur hastanede kaldım ve ilk ayrı kalışımızdı oğluşumla
Ertesi gün eve giderken meme ucuna bant yapıştırdık ve "memeler uf olmuş,biz açamayız,doktor amca açacak " diye 2 hafta kadar tekrarladık her meme isteyişinde. İlk 3 gece ciddi ağlama krizleri ve 4. gece sorunsuz bir uyku :) ama gündüzleri o memeler kontrol edilirdi doktor amca açmışmı bantları diye :) Baktı açılmamış artık kendi kendine söylenirdi çocuk "uf oldular,doktor amca açacak"
kıyamam ya kötü kandırmışım çocuğu şimdi düşününce
Of oda zor .keşke alıştırmasaydım... bende emziğe nasıl alıştırdım 2 aylıktı beni emmeyi kesti çok pişman olmuştum...
Uzun boylular öyle canım. Iyi dayanmışsın helal olsun valla sen ölmediysen bana da bişey olmaz heraldeYasıtlarından uzun (babasıda uzundur)
Ama yasıtlarından zayıf..13,5 kilo..
Simdi uyudu deneyim bakayim canimm saolEmziksizde zor gercekten emzik alinca baya rahat oluyosun, benimki hep kullandi emdide birbucuk yasina kadr sunu dene derin ben emmesi bitince hemen agzina veriyordum uyumaya devam eduyordu uyurkende verbilirsin alismasi icin ben oyle yaptim, hemde geçenlerde tv de dinlemistin uyurken verin diye emzik gercekten sakinlestirmeye susturmaya cok yariyor
Sen tutsun istiyosun ama o istemiyo diyerek sorunun cevabını kendin vermissin bile canimSevgili kk anneleri hele bana bi el atınn
Bebeğim 3 aylık emzik tutturamıyorum tutsun istiyorum çünkü sürekli emmek istiyor.!! Bır yere gidemiyorum yolun ortasında çıkaracak halim yok ya
Siz nasıl alıştırdınız emziğe?Nasıl tutturdunuz ?
Artık bir yere gidip nefes almak istiyorumm. Bi ara kısacık mesafeli bi yere gittik gidene kadar patladı. Sağlığıyla ilgili bi sorunda yok ağlarsa anca emince sakinleşiyor ben hiç bi yere gidemeyecek miyim
Yardıııımmmm nasıl tutturucamm
Öyle yapıyorum evde öyle böyle sakınleşiyor. Bir yere gitsem kanter içinde kalıyorumEmzik hic iyi birsey degil kizim 15 aylikve emzik bagimlisi emzik yuzunden kulak hassasiyeti yaşiyoruz dislerimiz gec cikiyor.. geceleri surekli emzik düşüruyor ve uyanip istiyor hicc iyi birsey degil.. bebeginiz sizi emmedigi zaman surekli bir ağlama modundaysa ve sadece sizi emdiginde sakinleşiyorsa gaz sorunu vardir.. cunku gazli bebek emerek sakinlesir ama sut gene gaz yapar vs kisir dongu gibi... emzik yerine aglama modunda olunca kucaginiza alin ewi gezdirin dolanin biraz bu sekilde de sakinlesebilir
Sürekli emmek istiyor. Emzik şart oldu nasıl tutturulur diye yardım almak istedim emzik tutmadı başka yöbt
Bende onu diyorum. Insan biraz gezip az da olsa rahat bi nefes alınca daha verimli oluyo bebeğine karşı of anam of Allah tüm annelere yardım etsin
Sevgili kk anneleri hele bana bi el atınn
Bebeğim 3 aylık emzik tutturamıyorum tutsun istiyorum çünkü sürekli emmek istiyor.!! Bır yere gidemiyorum yolun ortasında çıkaracak halim yok ya
Artık bir yere gidip nefes almak istiyorumm. Bi ara kısacık mesafeli bi yere gittik gidene kadar patladı. Sağlığıyla ilgili bi sorunda yok ağlarsa anca emince sakinleşiyor ben hiç bi yere gidemeyecek miyim
Ben 3 ay emzik ağzına bile değdirmedim ama ufak bi ameliyat geçirdim hastanede 1 gece yatmak zorunda kaldım mecbur verdik emziği bazı durumlarda kurtarıcı oluyor emdiğinde kendini güvende ve rahat hissediyor bebekler. Şu an pek kullanmıyorum genelde uyutmak için veriyorum. Kullandığınız emzik markalarını yazarsanız daha çok yardımcı olabilirlerSevgili kk anneleri hele bana bi el atınn
Encokta emzirmen biter bitmez agzina ver hem emzirmenede mani olmaz ikisinede devam edrr inslaalh alisirSimdi uyudu deneyim bakayim canimm saol
Gelişmeleri aktarırsın canım :)Momfortbaby aldım ben kargoyu bekliyorum.. içindeyken emzirip çıkarsam öylece koynişimde uyuya kalır diye düşünüyorm. Bakalım nasıl olur
İnşallah yaa. Uyandı ağzından attı emziğiEncokta emzirmen biter bitmez agzina ver hem emzirmenede mani olmaz ikisinede devam edrr inslaalh alisir
Wee,avent,chicco,bakkal emziğiBen 3 ay emzik ağzına bile değdirmedim ama ufak bi ameliyat geçirdim hastanede 1 gece yatmak zorunda kaldım mecbur verdik emziği bazı durumlarda kurtarıcı oluyor emdiğinde kendini güvende ve rahat hissediyor bebekler. Şu an pek kullanmıyorum genelde uyutmak için veriyorum. Kullandığınız emzik markalarını yazarsanız daha çok yardımcı olabilirler
Zannedersem 3 aydan sonrası içinde varmış ama tutar mı ki bilemedimSoothie 0-3 ay bebekler için canım bizimkilere geç kaldı o emzik maalesef :)
Ben büyümuyor mu demişim ? O zamanları atlattın tabii tuzun kuruSen tutsun istiyosun ama o istemiyo diyerek sorunun cevabını kendin vermissin bile canim
Benim oglumda almadı bir uğraş iki uğraş üç uğraş pes ettim ve bıraktım emzik almayan çocuk büyümez diye bi kural yok zorlama bebisi
Benim ki de ben memede uyuyayım anam ölsün umrum değil diyo resmenBencede. Emzirmenin sorun olacağı bi çevremiz yok ama gittiğim hiç bi yerde 20 dk fazla ayrı kalamıyoruz. Hatta sütüm yok diye denemediğim bitkisel kür kalmadı midem deliniyodu az kalsın. Keşke emseler ama uykusunu orda almak istiyo benmkide. Kenara bırak uyumaz. Emerken bildiğim görür görmez uykusu geliyomuş gibi bayılıyo
Hmm onu duymamıştım bilmiyorum ki canım söz konusu çocuklar olunca insan kesin birşey söyleyemiyor :) Benimkide emziği almıyor ama yine de çantamda bulunduruyorum geçen gün yine hastanede sıra beklerken ağladı verdim 5 dakika filan emdi şok geçirdim :) hala her fırsatta deniyorum belki alır diye ama yok daha da almadı.Zannedersem 3 aydan sonrası içinde varmış ama tutar mı ki bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?