anneler eve hapis oldummmm

Aynen öyle yediremedim hiçbişe..ekbesini reddetti..agzına sokunca geri puskurttu..

Şimdide sadece patates ve pilav yer..

Babasına çekmiş..oda asla hıcbıse yemezmiş..zorlamıyorum keyfi bilir
Şok oldum valla yerim ben onu. Kilo alımı iyimiydi peki ?

Bende canım yaa. Hoplata zılata götürüyorum iki büklüm kaldım resmen

Ay kıyamam ben onaaa yerim yaa :))

Simdi uyudu deneyim bakayim canimm saol

Sen tutsun istiyosun ama o istemiyo diyerek sorunun cevabını kendin vermissin bile canim
Benim oglumda almadı bir uğraş iki uğraş üç uğraş pes ettim ve bıraktım emzik almayan çocuk büyümez diye bi kural yok zorlama bebisi

Öyle yapıyorum evde öyle böyle sakınleşiyor. Bir yere gitsem kanter içinde kalıyorum

Emzik tutmayan da tutmuyor

Benimki 2,5 yıl emdi

3,5 aylıkken ile başladığımda biberonunu uyuyunca verdi bakıcısı

Arkadaşlar emzik verdiler erkenden meneyi de bıraktı çocuklar zira emme duygularını emzik ile tatmin ettiler

Emsin sürekli biraz büyüyünce düzene girer

Bence şanslısın. Kullanmasın zaten. Emzik anneler tarafından kurtarıcı olarak görülse de bebeğin hem genel sağlığı hem de ağız ve diş sağlığı açısından çok zararlı. Ne kadar temiz kullanırsan kullan sürekli bakteri üretiyor. Yapıldığı maddelerin içeriğini saymıyorum bile. Ayrıca sürekli emme hareketi yapan bebeğin çene ve damak yapısı ona göre şekilleniyor. Emzik kullanan bebeklerin dişleri çıktığında diş yapıları da güçsüz oluyor. Benden uyarması....

Ben 3 ay emzik ağzına bile değdirmedim ama ufak bi ameliyat geçirdim hastanede 1 gece yatmak zorunda kaldım mecbur verdik emziği bazı durumlarda kurtarıcı oluyor emdiğinde kendini güvende ve rahat hissediyor bebekler. Şu an pek kullanmıyorum genelde uyutmak için veriyorum. Kullandığınız emzik markalarını yazarsanız daha çok yardımcı olabilirler

Wee,avent,chicco,bakkal emziği

Ben büyümuyor mu demişim ? O zamanları atlattın tabii tuzun kuru

Benim ki de ben memede uyuyayım anam ölsün umrum değil diyo resmen

Zannedersem 3 aydan sonrası içinde varmış ama tutar mı ki bilemedim
Hmm onu duymamıştım bilmiyorum ki canım söz konusu çocuklar olunca insan kesin birşey söyleyemiyor :) Benimkide emziği almıyor ama yine de çantamda bulunduruyorum geçen gün yine hastanede sıra beklerken ağladı verdim 5 dakika filan emdi şok geçirdim :) hala her fırsatta deniyorum belki alır diye ama yok daha da almadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…