ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Emzik benim oğlum da tutmadı hatta biberon vereyim sağıp dedim onuda tutmadı. Uzun yola gitmedim uzun süre. Ama 3 aylık daha az daha sabır ne kalmış ara öğüne. Benimki eylül bebeği idi. Kış boyu avm lere gittim gezmeye. Emzirme odaları var rahat oluyor. Gerçi ev gibi değil ama işimi görüyor du :)Sevgili kk anneleri hele bana bi el atınn
Bebeğim 3 aylık emzik tutturamıyorum tutsun istiyorum çünkü sürekli emmek istiyor.!! Bır yere gidemiyorum yolun ortasında çıkaracak halim yok ya
Siz nasıl alıştırdınız emziğe?Nasıl tutturdunuz ?
Artık bir yere gidip nefes almak istiyorumm. Bi ara kısacık mesafeli bi yere gittik gidene kadar patladı. Sağlığıyla ilgili bi sorunda yok ağlarsa anca emince sakinleşiyor ben hiç bi yere gidemeyecek miyim
Yardıııımmmm nasıl tutturucamm
Belki güleceksiniz ama Süper Dadı'da izlemiştim. Bebeklerin bu şekilde emerek sakinleşmeye alışmaları uygun değilmişSevgili kk anneleri hele bana bi el atınn
Bebeğim 3 aylık emzik tutturamıyorum tutsun istiyorum çünkü sürekli emmek istiyor.!! Bır yere gidemiyorum yolun ortasında çıkaracak halim yok ya
Siz nasıl alıştırdınız emziğe?Nasıl tutturdunuz ?
Artık bir yere gidip nefes almak istiyorumm. Bi ara kısacık mesafeli bi yere gittik gidene kadar patladı. Sağlığıyla ilgili bi sorunda yok ağlarsa anca emince sakinleşiyor ben hiç bi yere gidemeyecek miyim
Yardıııımmmm nasıl tutturucamm
Süper Dadı bir çok açıdan olumlu bir program ama bazı yerlerde yanılıyor.Belki güleceksiniz ama Süper Dadı'da izlemiştim. Bebeklerin bu şekilde emerek sakinleşmeye alışmaları uygun değilmiş
Tabi haklisiniz. Ben anne değilim. O an izlediğimde belki bebek küçük değildi o kadar hatırlamıyorumSüper Dadı bir çok açıdan olumlu bir program ama bazı yerlerde yanılıyor.
3 aylık bebek tabi ki annesinin memesiyle sakinleşecek.Onun kokusunu alacak. Bunun tersini savunması hata bence
Rabbim size de nasip eder İnşallah :)Siz de yaşarsınız bu güzel duyguyuTabi haklisiniz. Ben anne değilim. O an izlediğimde belki bebek küçük değildi o kadar hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?